Doğuma Hazırlık Kızlarrr:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bende ilk de gittim ama bunda gerek duymadım

Benim de ikinci sürpriz oldu daha çok erkendi o yüzden ikinciyi istemiyorduk:)

üstelik çalışıyorum . memurum. güzel yorgunluklar bunlar . olsun . iyi ki olmuş 3. çocuğumuz .

Bende erkek hissediyorm 13. Haftada erkek dedi 16. Haftada kesinleşir dedi onumuzde ki hafta belli olck hayirlisi :)

Allah kolaylık versin canım sana maaşallah çok sabırlı biri olmalısın
evet baya baya sabırlıyım . kolay öfkelenmem. park , gezme, oyun vs . elimden geldiğince götürmeye çalışırım. gezmeyi de severim çünkü. onlar sayesinde geziyoruz.

Hayırlısı başta erkek dediyse kesin erkektir canım :)
ben 3. ye hamile kaldığımda . kız olabilir mi diye araştırdım biraz.
eğer anne hamile kalmadan önce süt ve süt ürünlerini çok tüketirse kızı olur gibi bi şey okumuştum.
gerçekten 1 yıldır süt ve ürünlerini yumurta vs çok tüketiyordum. belki başka bi şey tüketmiyordum bunlardan başka .
gerçeklik payı var mı bilmiyorum ama 2. ye hamile kalmadan önce kız olsun diye denediğim şeyler tutmamıştı mesela

evet baya baya sabırlıyım . kolay öfkelenmem. park , gezme, oyun vs . elimden geldiğince götürmeye çalışırım. gezmeyi de severim çünkü. onlar sayesinde geziyoruz.
Bakalım biz nasıl olacağız yaşım küçük olunca biraz ağır geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…