- 25 Temmuz 2014
- 425
- 124
- 103
- Konu Sahibi Sinemyusuf
-
Bende ilk de gittim ama bunda gerek duymadımbana hiç bi hamileliğimde doktor önermedi ama ben gittim. yani bilmiyorum arkadaşlarım gitmişti. sanki gitmek gerek diye düşünmüştüm. ilk olunca cahillik işte. sonrakileri de ya bi sıkıntı varsa baştan bilip doğum sonrası önlem alalım diye gittim ayrıntılıya.
3. de ise sadece cinsiyette emin olamadı doktorlar. emin olmak için gittim diyebiliriz
yorgunluk var evet. artık alıştım ama.Amin inşallah 3çocuk zor olmuyor mu peki ya :)
Benim de ikinci sürpriz oldu daha çok erkendi o yüzden ikinciyi istemiyorduk:)benim 3. hamileliğim sürpriz oldu. 3. bebeği düşünmüyorduk.
adet günüm gelmeden uykudan bulantıyla uyadım 3-4 gece. o zaman içime kuşku düştü. daha önceki hamileliklerimde hiç bulantı yaşamamıştım. o bariz farktı benim için. sonra hamile olduğumu öğrenince dedim bu kız galiba.
Daha yeni iki yaşına girecek daha çok küçük malesef :)yorgunluk var evet. artık alıştım ama.
10 yaş , 5 yaş ve 11 aylık yaşları. sizin büyük kaç yaşında
Allah kolaylık versin canım sana maaşallah çok sabırlı biri olmalısınüstelik çalışıyorum . memurum. güzel yorgunluklar bunlar . olsun . iyi ki olmuş 3. çocuğumuz .
Hayırlısı başta erkek dediyse kesin erkektir canım :)Bende erkek hissediyorm 13. Haftada erkek dedi 16. Haftada kesinleşir dedi onumuzde ki hafta belli olck hayirlisi :)
olsun nasip böyleymiş.Daha yeni iki yaşına girecek daha çok küçük malesef :)
evet baya baya sabırlıyım . kolay öfkelenmem. park , gezme, oyun vs . elimden geldiğince götürmeye çalışırım. gezmeyi de severim çünkü. onlar sayesinde geziyoruz.Allah kolaylık versin canım sana maaşallah çok sabırlı biri olmalısın
Aynen kızım için çok iyi oldu beraber büyüyecekker yoldaşı olacak daha sıcak olur araları öyle düşünüyorumolsun nasip böyleymiş.
Saglikli olsunda :) sizin kaç haftalıkHayırlısı başta erkek dediyse kesin erkektir canım :)
ben 3. ye hamile kaldığımda . kız olabilir mi diye araştırdım biraz.Hayırlısı başta erkek dediyse kesin erkektir canım :)
Bakalım biz nasıl olacağız yaşım küçük olunca biraz ağır geliyor banaevet baya baya sabırlıyım . kolay öfkelenmem. park , gezme, oyun vs . elimden geldiğince götürmeye çalışırım. gezmeyi de severim çünkü. onlar sayesinde geziyoruz.
kesinlikle . güzel arkadaş olurlar birbirlerine inşallahAynen kızım için çok iyi oldu beraber büyüyecekker yoldaşı olacak daha sıcak olur araları öyle düşünüyorum
yaşın kaç . erkenden yaptın çocukları maşallah.Bakalım biz nasıl olacağız yaşım küçük olunca biraz ağır geliyor bana
20haftalık olduk:)Belki
Saglikli olsunda :) sizin kaç haftalık
20yaşındayım :)yaşın kaç . erkenden yaptın çocukları maşallah.
Cinseyeti belli olmustr o zamn20haftalık olduk:)
Dün öğrendim kız dediler ama erkek gibi geliyor banaCinseyeti belli olmustr o zamn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?