Merhaba arkadaslar.allah nasip ederse crs gunu dogum yapicam.bebeklerim ikiz.bir tanede sekiz yasinda kizim var.onun dogumu genel anesteziyle olmustu cok zorlanmadan uyanmistim.bu sefer doktorum spinal anesteziyle yapacagini soyluyor ama bende cok korku basladi.crsyi nasil atlaticam bilmiyorum.kesildigimi bile bile orda yatmak beni cok korkutuyor.ayrica tuplerimide baglaticam.sizce hangi yontemle yapay cok panikli biriyim.lutfen bana fikir verirmisiniz
Kesinlikle dr haklı. Ben 19 yıl öncw daha bu yöntem çok yeniyken yaptım. Hiç bir sıkıntı çekmedim. Çok rahat ettim.
Size uygulanan işlemi hissedeceksiniz ama asla ağrt ve acı duymayacaksınız. Sonrasında ağrılarınız çok daha rahat kontro
altına alınacak. Korkucak hiç birşey yok[/QUOkimileri o hissetme durunun cok kotu oldugunu soyluyor.ya tam uyusmassam aci hissedersem diye korkuyorum
Kesinlikle dr haklı. Ben 19 yıl öncw daha bu yöntem çok yeniyken yaptım. Hiç bir sıkıntı çekmedim. Çok rahat ettim.
Size uygulanan işlemi hissedeceksiniz ama asla ağrt ve acı duymayacaksınız. Sonrasında ağrılarınız çok daha rahat kontro
altına alınacak. Korkucak hiç birşey yok
bir doğumumda spinal sezeryan, diğerinde epidural sezeryan yaptım
ikisi de çok iyiydi fakat spinal sonradan çok şiddetli baş ağrısı yapabiliyor
yapabiliyorsan epidural sezeryan yap
100 kere daha doğum yapacak olsam yüzünü de epidural sezeryan yaparım
herşeyden önce, bebeğinin ilk ağlamasını duyacaksın, hemen koynuna alacaksın, genel anestezide bebek seni beklemek zorunda kalır
Uyusmazsam diye cok.korkuyorum.o hissetme durumu varmisya salliyolarmis fln
Cok heyecanliyim ben normalde bilmiyorum bakalim orda napicamikiz oldugu icinde korkuyirum birazdabende normal doğumda oluşan bir terslikten dolayı acil sezeryane alındım ve spinal anestezi oldum... genel anestezi olmayacak, bebeğimi doğarken görecem diye o kadar mutluydum ki... hoş kan değerlerimden kaynaklı o sırada tamamen bayılmışım ama bence spinal anetezi genel anesteziye göre daha rahat... o sırada hiçbirsey görmüyorsunuz zaten perde çekiliyor.. hissetmeniz zaten imkansız ufak dokunuşlar olarak algılıyorsunuz ve o sırada sizinle diyalog halinde hemsire ve doktorlar... heyecanlanmamanız için ellerinden geleni yapıyorlar... bebeklerinizi doğarken ilk siz göreceksiniz bence boşuna telaş yapmayın.. ben şahsen genel anesteziden daha çok korkardım...
Bebegi cikarirken bastirdiklarini fln hissediyormussunya dokunuslari fln kimisi o hissin cok kotu oldugunu soyluyoriğneyi vurulduktan 1 dk sonra siz bile hissediyorsunuz uyuştugunuzu... ayaklarınızı isteseniz bile hareket ettiremeyecek duruma geliyorsunuz... :) neyi sallıyorlarmış anlamadım?
Uyusmazsam diye cok.korkuyorum.o hissetme durumu varmisya salliyolarmis fln
doktoruma cok guveniyorum iyi bi doktor.o ortamda ben.sakin durabilirmiyim onu bilmiyorumönce test yapıyorlar
anestezi tuttu mu tutmadı mı diye
uyuşmazsan devam etmezler ki
sallıyorlarmış falan dediğin, biraz farklı
doğumu nerede yaptığına ve senin sakinlik derecene göre değişiyor
doktoruna güveniyorsan hiç korkma
Bebegi cikarirken bastirdiklarini fln hissediyormussunya dokunuslari fln kimisi o hissin cok kotu oldugunu soyluyor
işte ben oralarda baygındım... ama bence etraftakilerin sizi korkutmasına izin vermeyin... siz ne kadar telaş yaparsanız hersey o kadar büyür gözünüzde...Bebegi cikarirken bastirdiklarini fln hissediyormussunya dokunuslari fln kimisi o hissin cok kotu oldugunu soyluyor
ben normal dogum yaptim bebegim cikacagi zaman oyle bir bastirdiki karnimi inanmazsiniz kalkip dovecektim ebeyi ee senin iyiligin icin gobek kalmaz diyor bende kalirsa kalsin gobek benim tabi Herkesin bunyesine gore degisir.Bebegi cikarirken bastirdiklarini fln hissediyormussunya dokunuslari fln kimisi o hissin cok kotu oldugunu soyluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?