kızlarrrr allah aşkına bi yardım edin

gonulpolat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
158
13
38
35
Kocaeli
merhaba kızlar oğlum altı buçuk aylık geçen gün test yaptım ilk basta bşey yoktu ertesi gün baktığımda silik bi çizgi gördüm şimdi tekrar bi test yaptım çok silik bi çizgi gördüm normalde korunuyoruz bn hiç ihtimal vermiyorm ama aklım karıştı sizce ne olabilir kafayı yicem nolur bi akıl verin:18:

silik dediğin ikinci çizgimi

eğer öyleyse canım gebesin
bu tesler çok nadir yanılır
üstelik sadece gebesindir ve negatif verir yanıldığında
yani pozitifte yanılma riskleri hiç yok
çok başlarında olduğun için ikinci çizgi siliktir

sağlık ocağına yada hastaneye neden gitmiyorsunuz :26:

eğer silik olan ikinci çizgiyse ve iki testte de çıktıysa hamilesin demektir.

sanırım hamilesin...sonuçta iki defa denemişsin ikisindede silik çıkmış

Galiba hamilesin hayırlı olsun ama emin olmak için sağlık ocağına gidin kan testi yapsınlar

korunuyorum dedinde test yapacak kadar şüphen varmış...Allah sağlıcakla dünyaya getirmeyi nasip etsin,bana da versin inşaallah

Adetin kaç gün gecikti bilmiyorum
1 hafta sonra denemen lazım
Beklemeden anında kırmızı ise genelde pozitif oluyor
Tabi bir de kan ile teyit etmeniz lazım
İlk hamileliğiniz olmadığı için benden daha iyi bilirsiniz gerçi
Hayırlısı olsun.

Kan testi yaptırmak en mantıklısi bence pozitif gibi silik çizgi de erken dönemde olduğunu gösteriyo bekleyince belirgindir genelde n kadar bekledinz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Belli olmaz sonradan değişebiliyor o en güveniliri kan testi tabi ki.Yazık ayyy bebeğiniz de küçükmüş baya.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim bebegim oldugunda 2 ay haberim olmadı o testler negatif çıktı hep kan tahlilindede çıkmadı doktor âdet sokturucu verdi yine 10 gün sonra âdet olmayınca ultrasonda direk bebeği gördük kalp sesi eşliğinde :) bu durumda ne olursa olsun emin olma derim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde bir arkadaşım henüz bebeği 6 aylık ve tekrar hamile kalmış korundukları halde.. Onların ailesinde varmış böyle korunsalar dahi hemen hamile kalma olasılığı yüksekmiş hep.. kan testi en iyi sonucu verir tabi.. Allah yardımcınız olsun..

İkinci çizgi silik çıkmış ki soruyor sonuçta bir bebek sahibi
korunma yönteminize güvenseydiniz bu testi yapmazdınız
bebeğiniz küçük olduğu için iğne hap kullanmasığınızı düşünüyorum
diğerlerinde de risk var zaten
hormonlarınız düşük olduğu için ikinci çizgi net çıkmaz
1 hafta sonra tekrar edebilirsiniz yada kan tahlili ile kesin olarak öğrenebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…