Şampuan ve Saç Kremleri Kızlarrrr bana da yardimci olunnn:(

samarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2014
505
206
48
site yöneticilerinden ozur diliyorum yanlış yere açıyorum ama daha cabuk cozum istiyorum:(((
kızlar saclarim cok kuru bi hafta yikamasam yaglanmaz:( kivircik, ince telli ve tel tel ayriliyo:KK20:bi sac kremi kullanıyorum avondan ama cok ise yaramiyo.. istiyorumki saclarim yumuşacık olsun canlı olsun ve kabarmasinlarrrr ve kuru olmasin:110: bildiginiz bir urun veya bitkisel cozum var mi?? sampuanimi da sac kremimi de degistircem onerileriniz dogrultusunda:cry:

saç bakım yağları kullan, şampuanı da nemlendirici olanlardan kullan , uçlarına sıvı saç kremlerinden kullanabilirsin durulanmayanlardan

Youtube'da pembedefter ismiyle videolar çeken bir hanımefendi var. Onun saçları da kıvırcık ve çok güzel. Bakımını nasıl yapmak gerektiğiyle ilgili bir sürü video çekmiş bir göz atabilirsiniz onlara, faydalı olacağına inanıyorum :KK51:

ben nude diye bir şampuan kullanıyorum, bitkisel olduğu için saçıma iyi geliyor ve saçımı çok iyi nemlendiriyor. Saçlarım permalı olduğu için kuruduğu zaman kabarıyo, o yüzden ben de nemine çok dikkat ederim. tavsiye ederim bu şampuanı.

sagol canim denicem
ben nude diye bir şampuan kullanıyorum, bitkisel olduğu için saçıma iyi geliyor ve saçımı çok iyi nemlendiriyor. Saçlarım permalı olduğu için kuruduğu zaman kabarıyo, o yüzden ben de nemine çok dikkat ederim. tavsiye ederim bu şampuanı.

site yöneticilerinden ozur diliyorum yanlış yere açıyorum ama daha cabuk cozum istiyorum:KK43:((
kızlar saclarim cok kuru bi hafta yikamasam yaglanmaz:KK43: kivircik, ince telli ve tel tel ayriliyo:KK20:bi sac kremi kullanıyorum avondan ama cok ise yaramiyo.. istiyorumki saclarim yumuşacık olsun canlı olsun ve kabarmasinlarrrr ve kuru olmasin:110: bildiginiz bir urun veya bitkisel cozum var mi?? sampuanimi da sac kremimi de degistircem onerileriniz dogrultusunda:cry:
İşe avon kullanmamakla başlayabilirsiniz. Pantene'nin ürünleri çok yağlı deneyin

hemen bakıyorum :)
Youtube'da pembedefter ismiyle videolar çeken bir hanımefendi var. Onun saçları da kıvırcık ve çok güzel. Bakımını nasıl yapmak gerektiğiyle ilgili bir sürü video çekmiş bir göz atabilirsiniz onlara, faydalı olacağına inanıyorum :KK51:

Farmasi diye bi markanin argan yagi maskesi var. Ben bir kere denk gelip almistim simdi bende bulamiyorum çünkü sanirim Avon gibi uyelik sistemiyle calisiyor. Kullandigim donemde herkes sormuştu sacina ne yaptin cok parlak diye. Uclari yanik saclarimi saglikli göstermişti. Bulabilirsiniz kullanin.

site yöneticilerinden ozur diliyorum yanlış yere açıyorum ama daha cabuk cozum istiyorum:KK43:((
kızlar saclarim cok kuru bi hafta yikamasam yaglanmaz:KK43: kivircik, ince telli ve tel tel ayriliyo:KK20:bi sac kremi kullanıyorum avondan ama cok ise yaramiyo.. istiyorumki saclarim yumuşacık olsun canlı olsun ve kabarmasinlarrrr ve kuru olmasin:110: bildiginiz bir urun veya bitkisel cozum var mi?? sampuanimi da sac kremimi de degistircem onerileriniz dogrultusunda:cry:
canım saç kremi ve şampuan dışında sana önerim saçlarına yağlı bakım yapsam. hindistan cevizi yağı,badem yağı,zeytinyağı bunları karıştır eğer bunlar yoksa bunlardan 1 tanesini de kullanabilirsin saçında beklet 1 yada 3 saat yumuşar saçların.

Şampuan ve saç kremi hakkında bir tavsiyede bulunamayacağım (Sabitimdir bu konuda, yıllardır hiç değiştirmem çünkü).
Fakat 'argan yağı' öneririm şiddetle.
Benim bu tarz problemim yok ama saçlarını sapsarı yapmış olan ve haliyle yakıp kazık gibi bir hale getiren arkadaşım gözümün önünde bu yağı kullanarak yumuşacık yapmıştı.
Duştan sonra nemli saça uygulanıyor sanırım, siz araştırın bir, işinize yarayabilir.

bulamazsam,aktardan filan argan yağı alsam ayni etki olur mu acaba
Farmasi diye bi markanin argan yagi maskesi var. Ben bir kere denk gelip almistim simdi bende bulamiyorum çünkü sanirim Avon gibi uyelik sistemiyle calisiyor. Kullandigim donemde herkes sormuştu sacina ne yaptin cok parlak diye. Uclari yanik saclarimi saglikli göstermişti. Bulabilirsiniz kullanin.

cok umutlandimmm hemeb denemek istiyorum , cok cok sagolun :)
Şampuan ve saç kremi hakkında bir tavsiyede bulunamayacağım (Sabitimdir bu konuda, yıllardır hiç değiştirmem çünkü).
Fakat 'argan yağı' öneririm şiddetle.
Benim bu tarz problemim yok ama saçlarını sapsarı yapmış olan ve haliyle yakıp kazık gibi bir hale getiren arkadaşım gözümün önünde bu yağı kullanarak yumuşacık yapmıştı.
Duştan sonra nemli saça uygulanıyor sanırım, siz araştırın bir, işinize yarayabilir.

cok umutlandimmm hemeb denemek istiyorum , cok cok sagolun :)
Rica ederim, yanlış hatırlamıyorsam avondan almıştı.
Umarım faydasını görürsünüz... (;
Hindistancevizi yağı da iyi gelebilir, bu forumdan sevdiğim bir arkadaşım geçenlerde kullanmıştı, o da memnun kaldığını belirtmiş (;
Ama ilk etapta argan yağını öneriyorum... (;

Back
X