- Konu Sahibi merissu744
fallaşmak isteyen var mı tarot iskambil falıda bakanlar gelebilirler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben istiyorum çok kötüyüm ooooooooof![]()
ilk önce bneim falıma bakarmısın snr bende senin bu benim falım
ilk önce bneim falıma bakarmısın snr bende senin bu benim falım
merissu
selam
bana çingene tarotu bakar msın?
bakarım cnm sorunu yaz
bakıyorum tatlım ama senin sıkıntılarını hiç geçmiş görmüyorum falın çok karanlık başım ağrıdı görür görmez.
sen bu eski sevgilinle konuşucaksın yüz yüze.ara ara yakınlaşma olucak.4 kere buluşman var.hatta 4ten fazla pardon..canım bak bunla her görüştüğünde ikna etmesi muhtemel seni ama sen en sonunda üzülerek gidip istemiceksin.bunu hep diyorum sana.ve istemeyip gittikten sonra çok depresyona giriceksin malesefki.aranıza çit çekiceksin.biri oturmuş seni düşünüyo bu bir bayan aileden sana yardım etmek istiyo ama uzak duruyosun ondan.canım bu kadar bakabildim çok başımı zonklattı falın özür dilerim
biri beni mi sorducanım ben taqrot falına bakarım sende bana tarot ve kahve falıma bakarmısın ama şimdi yemek yiycem hemen yemekten sonra bakarım
:26:
Eki Görüntüle 820855 Eki Görüntüle 820856 Eki Görüntüle 820857 Eki Görüntüle 820858 Eki Görüntüle 820859 Eki Görüntüle 820860 Eki Görüntüle 820861 Eki Görüntüle 820862 Eki Görüntüle 820863 Eki Görüntüle 820864 Eki Görüntüle 820865 Eki Görüntüle 820866 Eki Görüntüle 820867 Eki Görüntüle 820868 Eki Görüntüle 820869
buda onun falı fallarıma bakana bende bakıyorum
cnm benim işle ilgili yeni bir durumum var bunubla alakalı merak ediyorum nasıl olacak diye
aşk da yok hayatımda doğru düzgün biri
aşk var mı aşk aşk[/QUOT
Kafanızda kendi kendinize yaratmış olduğunuz soru işaretleri olacak bu soru işaretlerini çözmeniz çok zaman almayacak çünkü bunlar sadece sizin kendi kendinize yapmış olduğunuz kuruntular. biryerden beklediğiniz haber sizi ve ailenizi çok memnun edecekişle ilgili olduğunu düşünüyorum ki buda olucak ailen biraz şu aralar sıkıntılı gibi özelliklede ailenizdeki büyüklerden kadın biraz rahatsızlanacak ama önemli birşey değil bir erkek var burda esmer bir erkekle görüşmen olucak ve sen bundan etkileneceksin bu kadr cnm sende benim fallarıma bakarmısın ayrı ayrı sormak istediğin bişey varsa sor
canım tekrar söylüyorum onun çok farklı sıkıntıları var öyle böyle sıkıntılar deeğil başını kaldıramıyo.bak canım bu çocuk resmen düşmüş durumda her açıdan manevi sıkıntıları aşırı.birinden tekme yemiş bu.bi iş okul yalnız bu tekme dediğim kızdan değil.bak ailesinde onun hasta biri olabilir her açıdan sıkıntıda tekrar söylüyorum şu an değil görüşmeniz zaten şu an sıkıntılarından seni düşünümüyo bile
ben onun falında kalp gördüm sende farkettin mi
canım ben onu seninle görüşmesine yormuştum.çünkü isteyen taraf o senin falında söyledim bunu