- Konu Sahibi merissu744
buraya yükledim canım bakarsan sevinirim
Eki Görüntüle 821798 Eki Görüntüle 821799 Eki Görüntüle 821800 Eki Görüntüle 821801 Eki Görüntüle 821804 Eki Görüntüle 821810 Eki Görüntüle 821812 Eki Görüntüle 821813 Eki Görüntüle 821815 Eki Görüntüle 821816 Eki Görüntüle 821817 Eki Görüntüle 821818 Eki Görüntüle 821819 Eki Görüntüle 821820
sen çok şeyle çok insanla uğraşmışsın ama hep gözleri açık dikkatli güçlü davranmışsın.bu da insanların sana saygı duymasına vesile olmuş.
biri seni kolundan tutmuş sarsıyor ya birisi seni birşeye ikna etmeye çalışacak ya da senden birşey öğrenmeye.
geçmişte aşkla ilgili neler yaşadın bilemem ama mutlu aşk kapıda.yüzyüze gözgöze bakacak birbirinize aşık olacaksınız ya devam eden ilişkinde ya da yeni ilişki.
birisi seni istemediğin bir durumda bırakıp kaçabilir veya sana karşı verdiği sözleri yerine getirmeyebilir.kötü biri bu.
Z U ve T harflerini görüyorum.özellikle z ve t yi net görüyorum.
dertlerini toplamış bir köşeye kaldırmışsın.en iyisini yapmışsın arada sen istesende istemesende hayatına sızıyor bunlar ama sen yine onlara dur demeyi başarıyorsun.
kuşlar var büyük büyük, güzel sevindirici haberler alacaksın bir yakınından, söylediği şeyler seni rahatlatacak ve memnun edecek.
başın dik önün ferah, kimse sana yukardan bakmaya cesaret edemeyecek.sıkıntıların azalacak.
ailenden ya da akrabalarından yakında bir bebek haberi alabilirsin.
senin çevrende de seni dikkatle izleyen insanlar var.bir şekilde dikkat çekiyorsun.
Duvak gibi birşey gördüm, mutlu bir gelin var.daha zamanı var ama.
sende 8 li bir zaman diliminde bir karar verebilir bir girişim birşey yapabilirsin.8 ay mıdır ayın 8 i midir bilmiyorum.
birisiyle bir yüzleşmen var bu kişi eliyle seni işaret ediyor, seni suçlayacak ya da azarlayacak bir konu hakkında.