Kızlarrrr hamile olabilir miyimmm acil bakın

cansuevren0308

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2023
13
9
6
27
Tarihlerini üzerine yazdığım testlerimden en altta olan bu sabah yaptığım. Regl başlangıcım 31 aralıkdaydi fakat gecikti benimde aklıma kurt düşerek bu testleri yapmaya başladım yarin sabahda tekrar yapip testi doktora gideceğim. Sizce hamilemiyim yardımcı olun lütfen hastaneden olumsuz birsey duymaktanda çok korkuyorum.

Canım nasıl heyecanlıyım anlatamam yeni evliyiz istiyorduk zaten bir kac deneme olumsuz olunca ümidimi kesmiştim (kilolu olduğum için) o yüzden insallah olumsuz birşey duymam dua edin :)
ay canım benim Allah gönlüne göre versin,ne güzel fazla uğraşmadan kalmışsın evet biz kiloluların kalması maalesef biraz zor oluyor.ama adetler düzenli olunca bi şansımız oluyor:)

Hayirli olsun Allah saglikla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin. Neden 2 haftalik onu anlamadim neye gore 2 hafta

Bişey görüyo musunuz sizde Kızlar ?

Eklentiler

• AD174A9F-22BE-426F-8821-B8F521A327EB.webp
    202,2 KB · Görüntüleme: 113
Tebrik ederimmmmmm kuzummmm sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Allah. Darısı ben dahil olmayanların başına amin amiiiinnn :)

Kızlar 2 haftalik hamileyiiiimm
Testi gördüğüm an heyecanlandım! Sanki seni tanıyormuşcasına çok sevindim Ve şimdi 2 haftalık hamile olduğunu yazdığın yorum’a kocamaaaan nazar boncukları kondurup , kaçıyorum . Rabbim sağlıkla kucağına almayı ve tüm anne adayı olmak isteyenlere nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…