- 3 Ocak 2023
- 13
- 9
- 6
- 27
- Konu Sahibi cansuevren0308
-
Peki yarını beklemeden akşam gideceğimbence direk kan v
Canım nasıl heyecanlıyım anlatamam yeni evliyiz istiyorduk zaten bir kac deneme olumsuz olunca ümidimi kesmiştim (kilolu olduğum için) o yüzden insallah olumsuz birşey duymam dua edin :)yaniiii..ben burdayım diye bağırıyor zaten bebiş,hiç bekleme :)
ay canım benim Allah gönlüne göre versin,ne güzel fazla uğraşmadan kalmışsın evet biz kiloluların kalması maalesef biraz zor oluyor.ama adetler düzenli olunca bi şansımız oluyor:)Canım nasıl heyecanlıyım anlatamam yeni evliyiz istiyorduk zaten bir kac deneme olumsuz olunca ümidimi kesmiştim (kilolu olduğum için) o yüzden insallah olumsuz birşey duymam dua edin :)
Allah hepimizim gönlüne göre versin insallahay canım benim Allah gönlüne göre versin,ne güzel fazla uğraşmadan kalmışsın evet biz kiloluların kalması maalesef biraz zor oluyor.ama adetler düzenli olunca bi şansımız oluyor:)
Tamamdır teşekkür ederim görüşürüzinşallah canım benim .sonucu yaz mutlaka:)
Galiba hcg degerinden dolayi cok minicikkkHayirli olsun Allah saglikla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin. Neden 2 haftalik onu anlamadim neye gore 2 hafta
İnşallah hayırlı sağlıklı gebelik yaşarsın, dualarım tüm anne olmak isteyenlerlePeki yarını beklemeden akşam gideceğim
Adetim gecikti dediniz 1 ayliktir diye dusundum ondan sordum. Cok sevindim sizin adinizaGaliba hcg degerinden dolayi cok minicikkk
Tebrik ederimmmmmm kuzummmmTarihlerini üzerine yazdığım testlerimden en altta olan bu sabah yaptığım. Regl başlangıcım 31 aralıkdaydi fakat gecikti benimde aklıma kurt düşerek bu testleri yapmaya başladım yarin sabahda tekrar yapip testi doktora gideceğim. Sizce hamilemiyim yardımcı olun lütfen hastaneden olumsuz birsey duymaktanda çok korkuyorum.Eki Görüntüle 3185837
Testi gördüğüm an heyecanlandım! Sanki seni tanıyormuşcasına çok sevindimKızlar 2 haftalik hamileyiiiimm
Ben göremiyor gibiyim sanki. Geçti mi adetin bir kaç gün sonra resti tekrar et istersen.Bişey görüyo musunuz sizde Kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?