- Emoji Skoru
- 7
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi kahvecikizzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin benceiyi günler kızlar bugün kaset test yaptım yumurtlamamın üzerinden 11 gün geçti eşimle değerlendirdik sonuca bakar mısınız sizce hamile miyimmm 2 dk içinde çıktı
Hemen çıkar mı acaba testin markası bebe time hata olma ihtimali var mı hiç yapmadım daha önce ilk kez böyle bir şey yaşıyorum kusura bakmayınHamilesin bence
Bebe time 2 dk içinde çıktı açık pembe gibi rengiHangi marka test? Hemen çıktıysa pozitif gibi görünüyor.
Estağfirullah ne kusuruHemen çıkar mı acaba testin markası bebe time hata olma ihtimali var mı hiç yapmadım daha önce ilk kez böyle bir şey yaşıyorum kusura bakmayın
Yaaa ne güzel sağlıkla alın kucağınıza inşallah ben çok hazırlıklı değilim aslında eşim çok istiyor bir cesaret denedik ama şimdi görünce heyacanlandım daha 11 gün geçti yumurtlama tarihimden yarın erken gebelik testi de uygulayıp hastaneye gideyim öyle diyorummmEstağfirullah ne kusurubende kaset teste yapmıştım anında çizgi belirmişti şuan gebeyim
Bencede öyle yapın sağlıkla gelsin inşallahYaaa ne güzel ben çok hazırlıklı değilim aslında eşim çok istiyor bir cesaret denedik ama şimdi görünce heyacanlandım daha 11 gün geçti yumurtlama tarihimden yarın erken gebelik testi de uygulayıp hastaneye gideyim öyle diyorummm
Bencede öyle yapın sağlıkla gelsin inşallah![]()
Var tabiki daha ne olsun belliiyi günler kızlar bugün kaset test yaptım yumurtlamamın üzerinden 11 gün geçti eşimle değerlendirdik sonuca bakar mısınız sizce hamile miyimmm 2 dk içinde çıktı
Var tabiki daha ne olsun belli
Bildiğim bi marka değil ama bence pozitif ya. Dediğiniz gibi sabah da başka bi markanın erken gebelik testini yapın. Onda da çıkarsa kanla teyit edersinizBebe time 2 dk içinde çıktı açık pembe gibi rengi
Bildiğim bi marka değil ama bence pozitif ya. Dediğiniz gibi sabah da başka bi markanın erken gebelik testini yapın. Onda da çıkarsa kanla teyit edersiniz![]()
Bildiğim bi marka değil ama bence pozitif ya. Dediğiniz gibi sabah da başka bi markanın erken gebelik testini yapın. Onda da çıkarsa kanla teyit edersiniz![]()
Var gibi duruyor biraz daha bekleyip tekrarla istersen yada direk kan ver iki dk içinde çıktıysa var benceiyi günler kızlar bugün kaset test yaptım yumurtlamamın üzerinden 11 gün geçti eşimle değerlendirdik sonuca bakar mısınız sizce hamile miyimmm 2 dk içinde çıktı
Evet hamilesiniz gözünüz aydınBöyle daha net