• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrrr lütfen bakınnn

kahvecikizzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
iyi günler kızlar bugün kaset test yaptım yumurtlamamın üzerinden 11 gün geçti eşimle değerlendirdik sonuca bakar mısınız sizce hamile miyimmm 2 dk içinde çıktı

Eklentiler

• IMG_3412.webp
    IMG_3412.webp
    58,8 KB · Görüntüleme: 131
Hangi marka test? Hemen çıktıysa pozitif gibi görünüyor.

Hemen çıkar mı acaba testin markası bebe time hata olma ihtimali var mı hiç yapmadım daha önce ilk kez böyle bir şey yaşıyorum kusura bakmayın
Estağfirullah ne kusuru ☺️ bende kaset teste yapmıştım anında çizgi belirmişti şuan gebeyim

Yaaa ne güzel ben çok hazırlıklı değilim aslında eşim çok istiyor bir cesaret denedik ama şimdi görünce heyacanlandım daha 11 gün geçti yumurtlama tarihimden yarın erken gebelik testi de uygulayıp hastaneye gideyim öyle diyorummm

Estağfirullah ne kusuru ☺️ bende kaset teste yapmıştım anında çizgi belirmişti şuan gebeyim
Yaaa ne güzel sağlıkla alın kucağınıza inşallah ben çok hazırlıklı değilim aslında eşim çok istiyor bir cesaret denedik ama şimdi görünce heyacanlandım daha 11 gün geçti yumurtlama tarihimden yarın erken gebelik testi de uygulayıp hastaneye gideyim öyle diyorummm

Yaaa ne güzel ben çok hazırlıklı değilim aslında eşim çok istiyor bir cesaret denedik ama şimdi görünce heyacanlandım daha 11 gün geçti yumurtlama tarihimden yarın erken gebelik testi de uygulayıp hastaneye gideyim öyle diyorummm
Bencede öyle yapın sağlıkla gelsin inşallah 🌸

Bugünde böyle çıktııı
Bildiğim bi marka değil ama bence pozitif ya. Dediğiniz gibi sabah da başka bi markanın erken gebelik testini yapın. Onda da çıkarsa kanla teyit edersiniz 😊

Eklentiler

• 578BB67E-C0AC-4DF7-9B1D-1DC46CA03B5A.webp
    578BB67E-C0AC-4DF7-9B1D-1DC46CA03B5A.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 98
Tebrik ederim bence hamilesiniz. Hemen kan verip kesinleştirin.

iyi günler kızlar bugün kaset test yaptım yumurtlamamın üzerinden 11 gün geçti eşimle değerlendirdik sonuca bakar mısınız sizce hamile miyimmm 2 dk içinde çıktı
Var gibi duruyor biraz daha bekleyip tekrarla istersen yada direk kan ver iki dk içinde çıktıysa var bence

Back
X