- Konu Sahibi kahvecikizzz
Ayyy hayırlı olsun bence de hamilesinizBugünde böyle çıktııı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy hayırlı olsun bence de hamilesinizBugünde böyle çıktııı
Tebrik ederim bence hamilesiniz. Hemen kan verip kesinleştirin.
Ayyy hayırlı olsun bence de hamilesiniz![]()
Haber ver bize deeTeşekkür ederimmm kızlar heyecandan hemen kan tahlili verdim bakalım orada ne çıkacak![]()
Haber ver bize dee![]()
Hayırlı olsun. Kacinci gün yumurtlamadan sonra?İlk sizlerle paylaştım eşim bile bilmiyor daha heyecanıma ortak olduğunuz için çok teşekkür ederimmmm![]()
Yaaaİlk sizlerle paylaştım eşim bile bilmiyor daha heyecanıma ortak olduğunuz için çok teşekkür ederimmmm![]()
Hayırlı olsun. Kacinci gün yumurtlamadan sonra?
Bende akşam söylemeyi planlıyorum çıkan sonuçlara göreeee çok heyecanlıymış anneliğe hazır hissediyor muydunuz çok korkuyorum bir yandanda ruhum çocuk gibisin onu kaybetmekten çok korkuyorum
Ben ani bi kararla anne olmak istedim ve bi anda oldu açıkçası. Şu an 36 haftalık hamileyim. Henüz bebeğime kavuşmadım ama bence her kadının içinde o annelik duygusu var zaten. Yine de henüz doğmadan bile tüm süreçte öyle endişeler yaşıyo ki tüm hamileler, tamamen hazır olmak diye bir şey mümkün değildir bence. Ama kime sorsam iyi ki diyo. Ben de buna güveniyorumBende akşam söylemeyi planlıyorum çıkan sonuçlara göreeee çok heyecanlıymış anneliğe hazır hissediyor muydunuz çok korkuyorum bir yandanda ruhum çocuk gibisin onu kaybetmekten çok korkuyorum
Ben ani bi kararla anne olmak istedim ve bi anda oldu açıkçası. Şu an 36 haftalık hamileyim. Henüz bebeğime kavuşmadım ama bence her kadının içinde o annelik duygusu var zaten. Yine de henüz doğmadan bile tüm süreçte öyle endişeler yaşıyo ki tüm hamileler, tamamen hazır olmak diye bir şey mümkün değildir bence. Ama kime sorsam iyi ki diyo. Ben de buna güveniyorum![]()
İnşallah sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize ve hayırlı evlatlar olurlarBenimki de bira öyle oldu aslında çevremizde bütün arkadaşlarımız hamile şu an eşim çok istedi bende bir heves deneyelim dedim umarım en güzel zamandır ikimiz içinde musmutlu oluruz herkes çok kıymetli çok farklı diyor bakalım![]()
İnşallah sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize ve hayırlı evlatlar olurlar![]()
Merhaba hayırlı uğurlu olsun testlerimiz aynı çıkmış bende dün akşam yapmıştım bugün akşam kan vermeye gideceğim test sonucu çıktı mı acabaAmin İnşallah gerçi benim ki hala belli değil ama![]()
Merhaba hayırlı uğurlu olsun testlerimiz aynı çıkmış bende dün akşam yapmıştım bugün akşam kan vermeye gideceğim test sonucu çıktı mı acaba
Kesin gibi bence. Çıkmadı mı hala?Amin İnşallah gerçi benim ki hala belli değil ama![]()
Kesin gibi bence. Çıkmadı mı hala?
Yerleşme kanaması da olabilir. Bir şey olmaz inşallah. Başlarda benim de olmuştuçıkmadı hala canım ama kahverengi bir akıntı var sanki korktum ya bir şey olmaz de mi sabah unutup küçük fırını kaldırmıştım
Yerleşme kanaması da olabilir. Bir şey olmaz inşallah. Başlarda benim de olmuştu