- Konu Sahibi kahvecikizzz
Olmaz diye düşünüyorum. Test sonucu çıkınca hemen bi doktora da görünürsün. Hala çıkmadı mı?pede falan geçmedi 3 damla falan olmuş başka bir şey yok durmuş bile umarım bir şey olmaz test sonucumda hala çıkmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaz diye düşünüyorum. Test sonucu çıkınca hemen bi doktora da görünürsün. Hala çıkmadı mı?pede falan geçmedi 3 damla falan olmuş başka bir şey yok durmuş bile umarım bir şey olmaz test sonucumda hala çıkmadı
Olmaz diye düşünüyorum. Test sonucu çıkınca hemen bi doktora da görünürsün. Hala çıkmadı mı?
Evet 2 günde bir yaklaşık 2 kat artış isteniyo. Ben de 3 kere 2 günde bir kan vermiştim. Bugün de mi versenMaalesef sağlık ocağına gittim çıkmadı daha 1.5 güne çıkıyormuş ama erken olduğu içim büyük ihtimal 2.si istenecek özele veririm onu artık![]()
Evet 2 günde bir yaklaşık 2 kat artış isteniyo. Ben de 3 kere 2 günde bir kan vermiştim. Bugün de mi versen
Daha çıkmadı mı sonucunuz?Gidip vereceğim hala çıkmadı resmen özel hastaneye gideceğim bugün
Çok ilginç ya. Cuma verince bazen pazartesiye kalıyo ama çıkması lazımdı benceGidip vereceğim hala çıkmadı resmen özel hastaneye gideceğim bugün
Daha çıkmadı mı sonucunuz?
Çok ilginç ya. Cuma verince bazen pazartesiye kalıyo ama çıkması lazımdı bence
Ben ilk testi özelde vermiştim, 1-2 saat sonra çıkmıştı. İnşallah hemen çıkarrYaşadığımız yerle alakalı bence biraz ya hala çıkmadı özele gideceğim şimdi
Ben ilk testi özelde vermiştim, 1-2 saat sonra çıkmıştı. İnşallah hemen çıkarr
Yaaa hayırlı olsunnnÖzelde yaptırdım 1 saate çıktıııı 239 değerim hamileyim![]()
Yaaa hayırlı olsunnn![]()
Hayırlı olsun ne mutlu sana. Sağlıkla ilerler inş.Teşekkür ederimmmm desteğin içim ben teşekkür ederimmm asıl şu an hesaplarıma göre 2 haftalık adet tarihime göre 3 haftalık normal mi bu değerrr![]()
Hayırlı olsun ne mutlu sana. Sağlıkla ilerler inş.
Rica edeeriiim. Son regl 3 hafta önce miydi tam? Ya o aslında yumurtlamana bağlı. Erken yumurtladıysan normal diyebiliriz. Ben ilk 3+3’te 22 beta ile öğrenmiştim. Yumurtlamam tam 14. Günde olmuştu ama. Yumurtlamayı takip etmediysen net yorum yapamayız ama güzel değer bence. Aşırı yüksek de değil düşük de değilTeşekkür ederimmmm desteğin içim ben teşekkür ederimmm asıl şu an hesaplarıma göre 2 haftalık adet tarihime göre 3 haftalık normal mi bu değerrr![]()
Ayyy hayırlı olsunnn sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahhTeşekkür ederim amin İnşallah darısı isteyenlere inşallah![]()
Sanmıyorum yaa o çocuk ruhu hep kalır bence, ben de öyleyim evlenince ağırbaşlı olursun falan filan dediler de yok yani karakterim bu değişmiyorBende akşam söylemeyi planlıyorum çıkan sonuçlara göreeee çok heyecanlıymış anneliğe hazır hissediyor muydunuz çok korkuyorum bir yandanda ruhum çocuk gibisin onu kaybetmekten çok korkuyorum
Sanmıyorum yaa o çocuk ruhu hep kalır bence, ben de öyleyim evlenince ağırbaşlı olursun falan filan dediler de yok yani karakterim bu değişmiyorgerçi ben halimden memnunum da bazen gereksiz insanların yanında da fazla sevgi pıtırcığı oluyorum boş boş bakıyolar
kuduruk anne olurum gibi geliyo, allah kısmet ederse
![]()
Rica edeeriiim. Son regl 3 hafta önce miydi tam? Ya o aslında yumurtlamana bağlı. Erken yumurtladıysan normal diyebiliriz. Ben ilk 3+3’te 22 beta ile öğrenmiştim. Yumurtlamam tam 14. Günde olmuştu ama. Yumurtlamayı takip etmediysen net yorum yapamayız ama güzel değer bence. Aşırı yüksek de değil düşük de değil![]()
Ayyy hayırlı olsunnn sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahhsorması ayıp sat ve bat ne zamandı seninn
ben de şu an bekleme sürecindeyim de kıyas yapıcam
![]()
ahaha ben de büyüdüğüme ikna olsunlar diye uğraşıyorumBende biraz öyle biriyim herkes aynı şeyi söylüyor ben büyümekten korkuyorum biraz ama bencede bu ruhla alakalı bir şey çocuk olsada olmasada bu benim yani asıl korkutan ailemin gözünde de büyüdüğümü hissetmek![]()
ahaha ben de büyüdüğüme ikna olsunlar diye uğraşıyorumtavırlarımdan dolayı kabullenemiyolar da
![]()