Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
şimdi geldim kızlar kozmetikçiyede uğradım sordum kartuş ısıtıcı 35 tl ymiş ismide adol mu ney öle bişiy ama dedim en iyisi siteden almak ne uğraşcam ara kapına gelsinlersositososito
sadece ısıtıcı bişiy daha söledide ben anlamadım kartuş ağdalarda 3.75 tlymiş iyi onlar bitince ordan alırımda ısıtıcıyı netten alcam o ne öle 35 tl sadece ısıtıcı
Bende kullandım bir ara ,eski çaydanlığımda ısıtıyordum,çok sorun olmuyor ama hemen donuyor,sürülmüyor.Sürekli sıcak tutmak gerekiyor.
Normal ağda bezleriyle değil de saten ağda bezleriyle almalısın.
Hani elektrikli kahve makinaları var ya,ama eski modellerden,milyoncularda falan 3-5 liraya satılıyor hala.Onu bu iş için kullanıyorlarmış.
bir de böyle şeylerin makineleri hep aynı üretim oluyor bence, sadece markaları değiştiriyorlar gibi geliyor. benim de aklıma yatmaya başladı bakalım...