- 25 Temmuz 2014
- 425
- 124
- 103
- Konu Sahibi Sinemyusuf
-
İlk gebelikte evet çıkmaz canım da benim ikinci gebeliğim ve göbeğim sıfır dışardan görsen hamile asla demezsin :)Benim de hic göbeğim yok sanki cok yemisim de midem cikmis kadar karnim. Ic karnin genisligine bagli diyorlar genel olarak bir de ilk gebelikte cok cikmaz diyenler de var.
İlk gebelikte evet çıkmaz canım da benim ikinci gebeliğim ve göbeğim sıfır dışardan görsen hamile asla demezsin :)
Sağol canım orası öylede azıcık cıksada tombik olsak :)Ic karnın genistir belki hem bir de karın buyuse bu sicakta iyice sıkıntı yaratır bence tadini cikar:) bebegin de sagliklidir hic merak etme bir problem olsa simdiye doktorun soylerdi zaten.
Çok zayıftım önceden de galiba o yüzden vücud yapım hep zayıfKarin buyukluguyle bebegin sagligi aradinda bir bag yoktur. Aklinizi yormayin boyle seylerle. Vucudunuzun yapisi budur.
Demekki ondan. Illaki buyuyecek o karinÇok zayıftım önceden de galiba o yüzden vücud yapım hep zayıf
Amin canım inşallah :)Demekki ondan. Illaki buyuyecek o karinbebeginiz saglikli olsunda varsin karniniz kucuk olsun.
Ben de istiyorum kilo almis gibi degil de hamile gorunmeyi ama bir yandan da cok sıcak bir yerde yasadigim icin bu halim bile ağır geliyor. 6. Aydan sonra istemesek de cikacak sanırım:)Sağol canım orası öylede azıcık cıksada tombik olsak :)
Aynen ilk bebeğim de 6aydAn sonra bi çıktı kapılara sığmıyordum resmen :)Ben de istiyorum kilo almis gibi degil de hamile gorunmeyi ama bir yandan da cok sıcak bir yerde yasadigim icin bu halim bile ağır geliyor. 6. Aydan sonra istemesek de cikacak sanırım:)
O zaman yavastan hamile kiyafetleri bakmaya baslayabilirizAynen ilk bebeğim de 6aydAn sonra bi çıktı kapılara sığmıyordum resmen :)
Ben aldım bi kaçtane:) bebeğinin cinsiyeti belli mi canım:)O zaman yavastan hamile kiyafetleri bakmaya baslayabiliriz
Ben aldım bi kaçtane:) bebeğinin cinsiyeti belli mi canım:)
Yok benim sıpa göstermiyor hep oturur vaziyette duruyor:) kız dediyse değişmez ilk çocuğun Du demiBen henuz bir beden buyuk elbiselerle yetiniyorum hamile elbiseleri kotu duruyor etegin onu uzun arkasi kisa oluyor. Tam olarak gorememekle birlikte buyuk ihtimal kiz dedi doktorum son muayenede ama ben de oyle hissediyorum tabiki hayirlisi
Sen ogrenebildin mi bebisinin cinsiyetini?
İç karın geniş olabilir ben 9 aylık hamileyken millet doğurdn mu diye soruyordu.çocuğumun sağlıgıda kilosu da gayet iyiydi.
Sağol canım allah hepimize sağlıklı doğum nasip etsin ya bide sizden bişey rica edebilir miyim bana dua edermisiniz ilk bebeğim kız bununda oğlan olmasını çok istiyorum dualarınızı bekliyorumOncelille hayirli olsun.
Hic sorun degil. Sadece ic karniniz genistir.
Benim arkadasda 9 ayllikken 6-7 aylik gibi buyuktu karnı saglikli bir dogum yapti.
Maaşallah canım benim de iç karnım geniş galibaİç karın geniş olabilir ben 9 aylık hamileyken millet doğurdn mu diye soruyordu.çocuğumun sağlıgıda kilosu da gayet iyiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?