Kızlarrrr:)

Sağol canım allah hepimize sağlıklı doğum nasip etsin ya bide sizden bişey rica edebilir miyim bana dua edermisiniz ilk bebeğim kız bununda oğlan olmasını çok istiyorum dualarınızı bekliyorum
ALLAH gonlune gore versin. Saglikli evlat versin oncelikle. Hayirli olacaksa kiz versin insaALLAH.
Bende hep ikizim olsu isterdim kiz erkek. Ama hayirlisi olsun

Öyle deme canım Rabbim ummadığın zaman verir ümit kesilmez neden imkansız peki özel değilse
Yumurta rezervim cok dusuk. 3
Topla.da 3-5 yumurta. Vardi. Fsh yuksek amh dusuk :)
Tup bebek tedavisi olurken hamile kalmistim. Dhea ve inofolik kullanirken a.a oda tutunamadi. 20 gun gecti idrar testi yaptım negatifti. Adana tup bebek merkezini arafim izah ettim. Tarlusal kullandim 5 tan3 filan kullandim. Ablam israr etti kan ver dedi idrarda cikmiyor herzaman diye. Haklida cikti. Ama tutunamadi. Ilk zamaar uzulmedim cok kucuktu zaten 3 haftalik. Ama simdilerde cok uzuluyorum. Aklima geldikce uzuluyorum. Yasasaydi 2-3 aylik olacakti diye

Yok benim sıpa göstermiyor hep oturur vaziyette duruyor:) kız dediyse değişmez ilk çocuğun Du demi

Evet ilk bebegim. Erkek olmasi da cok guzel olurdu tabi ama evlenmeden once de derdim benim bir kizim olmali diye. Hayirlisi bakalim :)
Kizin varmis umarim Allah oglan anneligi de tattirir canim :)

Üzülme canım Rabbim verir birgün benim de senin gibi bi akrabam vardı şimdi iki tane çocuğu var inşallah sahada ikişer ikişer verir Rabbim :) doğum yaparken allah nasip ederse ilk sana dua edecem canım doğum yaparken edilen duaların kabul olduğuna çok inanırım

Evet ilk bebegim. Erkek olmasi da cok guzel olurdu tabi ama evlenmeden once de derdim benim bir kizim olmali diye. Hayirlisi bakalim :)
Kizin varmis umarim Allah oglan anneligi de tattirir canim :)
Ayyy amin canım inşallah oğlum olur çok istiyorum :) ilk bebeğin kız oldu mu daha iyi oluyor emin ol kız olursa anlarsın çok güzel bi duygu onu böyle süsleyip giydirmek bide anne kız takım giyiniyoruz biz çok tatlı oluyor:)

ALLAH razi olsun canim. Duygulandim inan.
Benim sorunum oldumu cevremdekilere filan bu yuzden soylerim. Kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz. Saklamam hic yani. Bi kV ve onun tarafi bilmiyor.

ALLAH razi olsun canim. Duygulandim inan.
Benim sorunum oldumu cevremdekilere filan bu yuzden soylerim. Kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz. Saklamam hic yani. Bi kV ve onun tarafi bilmiyor.
Rabbim dua edin bende kabul edeyim demiş canım ne kadar çok kalpten dua edersen hiç bıkmadan Rabbim onu kabul edermiş gerçekten kalpten dua ediyorum inşallah sağlıklı bir şekilde evlatların olur allahım herkese nasip etsin anne olmayı

Eminim harika gorunuyorsunuzdur. Benim de cok hayalim var o yonde:) Insallah saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz da hepsini gercektestiririz hayallerimizin :)

İç karnınız geniştir.
Doğurdum, doğuracağım gören 6-7 aylık sanıyor.
Zaten 6. aya kadar karnım çıkmadı, 7.ayda az biraz anlaşılıyordu.
Şanslısınız aslında, sizi çok rahatsız etmeyecek bir gebelik bu.
Ben hala eğilebiliyorum, her işimi kendim yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…