• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlarrrrr burayaa...

Burada iyice inciye döndü. İkinci entry kasmalar, birazdan buralar sallanacaklar falan. Az doğal olun ya

yok canım eşim bakir değildide..ama sormadım hiç ..zamaniçinde evlendikten sonra öğrendim..yani 40 yaşına dek bekleyemeyebilir dimi:KK64:

Beklemese de sıkıntı değil bence. Benden önce ne olduğu değil benimleyken nasıl davrandığı önemli. Ayrıca o yaşa gelip hiç deneyimi olmasa şüphe uyandırıcı olurdu.

Beklemese de sıkıntı değil bence. Benden önce ne olduğu değil benimleyken nasıl davrandığı önemli. Ayrıca o yaşa gelip hiç deneyimi olmasa şüphe uyandırıcı olurdu.
bende öyele düşündüm serperim..evet evine bağlı maaşallah:)

Yok öyle bir dünya :KK14:

millet 60 yıldır uzay keşfinde, bizdeki konular hala aynı..
neden tartışıyoruz anlamadım ki, herkesin hayat görüşü kendine...

bende öyele düşündüm serperim..evet evine bağlı maaşallah:)
Allah mutluluğunuzu artırsın. Biraz deneyim iyidir bence. Çünkü izledikleri videolar ve gerçek hayat arasında dağlar kadar fark var. Bunu bilmeyenler karşılarında p.rno yıldızı gibi sürekli istekli, herşeyden zevk alan bayanlar bekliyorlar. Gerçek hayat öyle değil malesef.

Bir arkadaşımın eşi de kendisi de bakir(ey)di. Filmlerdeki gibi saldırmaya kalkmış, gecenin sonu hastanede dikişle bitmiş. Sonrasında doktor bir hafta yasak demiş. Bana palavra atma diye süreyi beklemeden tekrar beraber olmuş ve tekrar hastanelik. O hayvandan boşandı ama hala cinsellikten nefret ediyor. Her bakir böyle midir değildir elbette ama böyle olanlar da var.

Allah mutluluğunuzu artırsın. Biraz deneyim iyidir bence. Çünkü izledikleri videolar ve gerçek hayat arasında dağlar kadar fark var. Bunu bilmeyenler karşılarında p.rno yıldızı gibi sürekli istekli, herşeyden zevk alan bayanlar bekliyorlar. Gerçek hayat öyle değil malesef.

Bir arkadaşımın eşi de kendisi de bakir(ey)di. Filmlerdeki gibi saldırmaya kalkmış, gecenin sonu hastanede dikişle bitmiş. Sonrasında doktor bir hafta yasak demiş. Bana palavra atma diye süreyi beklemeden tekrar beraber olmuş ve tekrar hastanelik. O hayvandan boşandı ama hala cinsellikten nefret ediyor. Her bakir böyle midir değildir elbette ama böyle olanlar da var.
canım psikiyatrist anlattı gerçek cinsel hayat o videolardaki gibi değil..onlar rol yapıyorlar ve ilaç alıyorlar..artı fazlasıyla abartı..karşınızdakinden böyle bekletilerde bulunmayın dedi dr..

valla erkeklerin gecelik ilişki yaşamasını iğrenç buluyorum şu parayla olanlardan bahsediyorum.
kadınlarda tabiki yapmamalı ama kimin nasıl çıkacagını bilmiyosun çok arkadaşım var öyle güvenip birlikte olan sonrası hüsranla biten. kadın da erkekte bakir olmalı katılıyorum herşeyin ilkini beraber yaşamak güzel :)
yanlız gelmiş 35 yaşına bakir erkek istiyorum olayı saçma ama erkekler kadınlar gibi değil (keşke olsalar ) 35 yaşında bakir erkek oda anormal bi durum bana göre :)

kizlarin kizlik zari var.biriyle birliktelik oldumu olmadi mi belli.erkeklerin neden yokkkkkkkkkkkkkkkkkk.onlarinda kabuklari olaydi eyiydiii...diyorum yaaaaaaa....

9 sayfaki mesajların içinde bu soruya cevap olarak " Tanrı kadına güvenseydi zar koymazdı zaaa xD XD" cevabını görmeyerek, kadınlara özel bir forumda olduğumu bir kez daha hissettim.
-Çünkü erkekler çok eril, keşke ölseler-

valla erkeklerin gecelik ilişki yaşamasını iğrenç buluyorum şu parayla olanlardan bahsediyorum.
kadınlarda tabiki yapmamalı ama kimin nasıl çıkacagını bilmiyosun çok arkadaşım var öyle güvenip birlikte olan sonrası hüsranla biten. kadın da erkekte bakir olmalı katılıyorum herşeyin ilkini beraber yaşamak güzel :)
yanlız gelmiş 35 yaşına bakir erkek istiyorum olayı saçma ama erkekler kadınlar gibi değil (keşke olsalar ) 35 yaşında bakir erkek oda anormal bi durum bana göre :)
Evet.ama o zmn 35yasindaki adam da bakire kadin aramasin.

güzel diyosunda erkekler için genel ev gibi mekanlar var parayla olan ilişkiden bahsediyorum kadınlar ne yapacak ? o zaman da durum şuna geliyo erkekler önüne gelenle gönül eğlendirir ama bakire kız ararlar...
18 yaşında kız evlenince bakire olmasımı gerekiyo o zaman madem 35 yaşında bakire kadın aranmıcak sa ??
Evet.ama o zmn 35yasindaki adam da bakire kadin aramasin.

güzel diyosunda erkekler için genel ev gibi mekanlar var parayla olan ilişkiden bahsediyorum kadınlar ne yapacak ? o zaman da durum şuna geliyo erkekler önüne gelenle gönül eğlendirir ama bakire kız ararlar...
18 yaşında kız evlenince bakire olmasımı gerekiyo o zaman madem 35 yaşında bakire kadın aranmıcak sa ??
hepsi şans kızlar ..tartışmayın boşuna kız bakireyin diye kandırır..sonuçta..karakter önemli ilk etapta..

Dusundugum kadar karismamis buralar hayret ettim dogrusu.
Neden karissin ki.ben butun kadinlarin dusuncesini paylastim....kadinlar bakire olsun erkekler bakir olmamayabilr demedimki.
Bazilaribu konuya negerek vardi diye yazmislar ama var.onemli bir konu.

Back
X