kızlarrrrr fikirlerinizi bekliyorum...

ladyLynn

sunset boulevard
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
919
211
33
merhaba bayanlar
sizce evlilik anlaştığınız insanla mı olmalı?
yoksa aşık olduğunuzmu?
çok yakın bir dostum bu durumda karar aşamasında hayatında biri var duygusal olarak birşey hissetmiyor ama çok iyi anlaşıyorlar
yaş itibariyle flört edip vakit gecırme zamanları yok... sizinde fikirlerinizi almak istedikkk

Hem aşık olduğun, hem anlaştığın biriyle olmalı bence..
Sadece anlaşsan, bir duygu hissetmesen arkadaştan farksız geliyor bana, evlilik için yeterli değil.
Aynı ev, aynı yatak..
Duygu şart diye düşünüyorum..

Bence anlaştığım biri olmalı
çünkü aşıkolduğum kişiyle evlenirsem anlaşmama sorunu yaşarım
ama anlaştığım biri ile evlenirsem aşık olabilirim çünkü huydur sevdiren

Hem aşık olduğun hem de duygusal açıdan bir şeyler hissettiğin birisi olmalı bence.
Aşıkta olmalısın yani.
Duygu,aşk olmadan bana zor gelir şahsen evlilik için.

Her ikisi de olmali...
Anlastigin biri olmazsa, o evin ici dar gelir, bazen es; kardes, arkadas, anne, baba, sevgili, sirdas olur cunku.
Fakat kesinlikle sevdigin biri de olmali, ayni yataga giriyorsun, heyecanlanmadan, sevmeden olur mu?!!

bence ikiside olmalı ama öncelikle anlaşabilmeli bence.. zaten karşımızdaki insana davranışları için anlaşabildiğimiz için aşık olmazmıyız :)

fiziksel anlamda çekim duymadığın biriyle çok iyi anlaşsan ne olur, evlilik bu, ev arkadaşı mı olacaksınız? sadece fiziksel çekim olup kafalarınız uyuşmuyorsa o da sağlıklı değil, kendini yalnız hissedersin. ikisi de dengede olmalı. gerçekten evleneceğin doğru insanı bulmak öyle zor ki.. hem sevip hem sevilmek, hem güven duymak ve birbirini tamamlamak.. ben böyle çiftlere çok imreniyorum.. allah herkese yüreğindekini versin..

aminnn :) allah herkese nasip etsin çok teşekkurler değerli yorumlarınız için

bence aşktan çok anlaştığın, birlikte güzel vakit geçirebildiğin, kafa yapıları aynı olan kişiyle olmalı.. Birazcık etkilendiysen zaten evlilik için bir sorun görmüyorum.

aşık olupta sürekli kavga eden, kafa yapıları çok zıt çok insan var. Ama biz aşığız seviyoruz diyorlar acaba 20 sene sonrada aynı şekilde düşünüyorlar mı emin değilim..

bence aşktan daha önemli mantık ama birazda etkilenme hoşlanma olmalı tabi bi ömür geçicek sonuçta.. Zaten tanıdıkça seversin

hepinize sonsuz teşekkurler kızlar... yorumlarınızı arkadaşımla birlikte okuduk onunda mantığı duygusallıktan :) bir çok kişide aynı şeyi düşünüyor sanırım bencede öyle mantıktan önce kalbin evet demeli eğer aşk varsa içinden çıkılmaz durumlara katlanabiliyorsun
ama sadece mantık ön planda olursa mutsuzluk ve sonrasında gelecek pişmanlkıklar bence cok daha yıkıcı olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…