kızlarrrrr lutfen yardımcı olurmusunuzzzz

elaaaam

EVLİ COK MUTLU HUZURLU..:)
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2013
4.342
1.231
198
kızlar bı akıl verın nolur daha 2.5 senelık evlıyım salon mobılyam beyaz agırlıklı ve lake hafıften krem rengı gbı olmus dantel koydugum yer beyz kalms napabılırım nasıl gecer nolur yardımcı olun esyalarım cok kıymetlıdır bnm ıcın otrup aglıyorum bı yerı cızılse bıle:KK51::KK51::cry:

Derimi kumasi nasil canim.
Fotograf cekebilir misin ?
kızlar bı akıl verın nolur daha 2.5 senelık evlıyım salon mobılyam beyaz agırlıklı ve lake hafıften krem rengı gbı olmus dantel koydugum yer beyz kalms napabılırım nasıl gecer nolur yardımcı olun esyalarım cok kıymetlıdır bnm ıcın otrup aglıyorum bı yerı cızılse bıle:KK51::KK51::cry:

canım sanırım bunun bi çaresi yok..bazı beyaz mobilyalar böyle sararır zamanla özellikle güneş alıyorsa

cnm unıtem ve konsolum ole olmus
canım sanırım bunun bi çaresi yok..bazı beyaz mobilyalar böyle sararır zamanla özellikle güneş alıyorsa
gercek mı cnm yaaaaa okadar cok gunes almıyo zten salonda oturmadgmz ıcın storları bıle kaldırmyorum

ole cok bellı olmuyo ben takıntılı oldugum ıcın bu knuda egılıyorum bakıyorum delı gbı ıncelıyorum oturdum agladım esım kafayımı yedın gozukmuyo ble dyo bzden onemlımı dyo ama tbıkı onemlı bnm esyalrım:KK61: oturup saatlerce bakıyorum ynlısmı gruyorum dye cok takıntılıyım yyaaaaa ıyıce ıncelemessen grunmü:eek:yo pek

Koltuk takimin sandim canim.
Ona yapacak pek bir şey yok saniyorum .
Boyamak çare olabilir ama..
cnm unıtem ve konsolum ole olmus
gercek mı cnm yaaaaa okadar cok gunes almıyo zten salonda oturmadgmz ıcın storları bıle kaldırmyorum

Koltuk takimin sandim canim.
Ona yapacak pek bir şey yok saniyorum .
Boyamak çare olabilir ama..
:KK61::KK61::KK61: allahtan cok gzukmuyoo braz krem gbı olmus dıkatlı otrup bakınca grunuyo tv unıtem pekı uzerıne cam yaptrsam nasıl olur:KK51:

:) :)
Kusura bakma senin derdine gülmüş olacağım ama..
Ben çok komik buluyorum bu tarz şeyler için ağlamaları..

Daha 4 aylıkken mutfak masamın camı kırıldı, kaynamış su koydum diye.
Yaptırmadım bile zaten sevmiyordum da.. Öyle eskitiyorum.

Sevsem de üzülürdüm biraz ama canımız sağolsun derdim..
Böyle şeyler için asla ağlamam..

Eşya, mal, mülk ömürlük değil ki..

Allah içimize huzur versin, yuvamıza mutluluk versin yeter..

Ayyy halım yandı, aman masam kırıldı, Koltuğum yırtıldı falan..
Zerre dert etmem..

Belki daha büyük dertlerim hep olduğundan, onları takacak kadar boş kalamamışımdır:KK14:

Olabilir canim ama çok kullaniyorsan tehlikeli..
Karbonatla limonla sil diyeceğim ama daha beter olabilir.
Bir mobilyaciya sorun bence olmadi boyarsiniz..
:KK61::KK61::KK61: allahtan cok gzukmuyoo braz krem gbı olmus dıkatlı otrup bakınca grunuyo tv unıtem pekı uzerıne cam yaptrsam nasıl olur:KK51:

Olabilir canim ama çok kullaniyorsan tehlikeli..
Karbonatla limonla sil diyeceğim ama daha beter olabilir.
Bir mobilyaciya sorun bence olmadi boyarsiniz..
salon kapalı duruyo anca mısafr geldıgınde gıryoruz cnm :KK22: kımse bsey yok dyo ama bn takıntım yuzunden bı gun kafayı ycem kesın:KK62:

:) :)
Kusura bakma senin derdine gülmüş olacağım ama..
Ben çok komik buluyorum bu tarz şeyler için ağlamaları..

Daha 4 aylıkken mutfak masamın camı kırıldı, kaynamış su koydum diye.
Yaptırmadım bile zaten sevmiyordum da.. Öyle eskitiyorum.

Sevsem de üzülürdüm biraz ama canımız sağolsun derdim..
Böyle şeyler için asla ağlamam..

Eşya, mal, mülk ömürlük değil ki..

Allah içimize huzur versin, yuvamıza mutluluk versin yeter..

Ayyy halım yandı, aman masam kırıldı, Koltuğum yırtıldı falan..
Zerre dert etmem..

Belki daha büyük dertlerim hep olduğundan, onları takacak kadar boş kalamamışımdır:KK14:
:KK48: bnde guluyorum bzen kndıme cnm ama bndekı nasıl bı hastalıksa takıyorum kafaya aglıyorum bnm esyama zarar gelmesın eskımesın dye blyorum cok sacma allahım daha buyuk dert vermesın ama evde ugrasacak bebek falan olmadgından nereye saracagmı sastım anlıcan:KK42:

:KK48: bnde guluyorum bzen kndıme cnm ama bndekı nasıl bı hastalıksa takıyorum kafaya aglıyorum bnm esyama zarar gelmesın eskımesın dye blyorum cok sacma allahım daha buyuk dert vermesın ama evde ugrasacak bebek falan olmadgından nereye saracagmı sastım anlıcan:KK42:

Kız rahatına düşkün ol be.
Boşverrrr. Sağlık olsun çalışır, kazanır yenisini alırız de..

Çok sakınanın malına daha çok zarar gelir hem biliyorsun :)

Kız rahatına düşkün ol be.
Boşverrrr. Sağlık olsun çalışır, kazanır yenisini alırız de..

Çok sakınanın malına daha çok zarar gelir hem biliyorsun :)
sen cok yasa cnm ya varya ıcım sankı kuş gbı oldu Hoppa

ınsan herseyı kafaya takıyo ya vallahı bz bole seylerle ugrasırken kım blır kımlerın nasıl derdı sıkıntısı var bos yere herseyı kafaya takıyoruz rahatlık batıyo kanımca:oops::oops:

Back
X