- 14 Haziran 2013
- 4.342
- 1.231
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bı akıl verın nolur daha 2.5 senelık evlıyım salon mobılyam beyaz agırlıklı ve lake hafıften krem rengı gbı olmus dantel koydugum yer beyz kalms napabılırım nasıl gecer nolur yardımcı olun esyalarım cok kıymetlıdır bnm ıcın otrup aglıyorum bı yerı cızılse bıle![]()
canım sanırım bunun bi çaresi yok..bazı beyaz mobilyalar böyle sararır zamanla özellikle güneş alıyorsakızlar bı akıl verın nolur daha 2.5 senelık evlıyım salon mobılyam beyaz agırlıklı ve lake hafıften krem rengı gbı olmus dantel koydugum yer beyz kalms napabılırım nasıl gecer nolur yardımcı olun esyalarım cok kıymetlıdır bnm ıcın otrup aglıyorum bı yerı cızılse bıle![]()
Derimi kumasi nasil canim.
Fotograf cekebilir misin ?
cnm unıtem ve konsolum ole olmusDerimi kumasi nasil canim.
Fotograf cekebilir misin ?
gercek mı cnm yaaaaa okadar cok gunes almıyo zten salonda oturmadgmz ıcın storları bıle kaldırmyorumcanım sanırım bunun bi çaresi yok..bazı beyaz mobilyalar böyle sararır zamanla özellikle güneş alıyorsa
cnm unıtem ve konsolum ole olmus
gercek mı cnm yaaaaa okadar cok gunes almıyo zten salonda oturmadgmz ıcın storları bıle kaldırmyorum
Koltuk takimin sandim canim.
Ona yapacak pek bir şey yok saniyorum .
Boyamak çare olabilir ama..
allahtan cok gzukmuyoo braz krem gbı olmus dıkatlı otrup bakınca grunuyo tv unıtem pekı uzerıne cam yaptrsam nasıl olur
![]()
salon kapalı duruyo anca mısafr geldıgınde gıryoruz cnmOlabilir canim ama çok kullaniyorsan tehlikeli..
Karbonatla limonla sil diyeceğim ama daha beter olabilir.
Bir mobilyaciya sorun bence olmadi boyarsiniz..
:) :)
Kusura bakma senin derdine gülmüş olacağım ama..
Ben çok komik buluyorum bu tarz şeyler için ağlamaları..
Daha 4 aylıkken mutfak masamın camı kırıldı, kaynamış su koydum diye.
Yaptırmadım bile zaten sevmiyordum da.. Öyle eskitiyorum.
Sevsem de üzülürdüm biraz ama canımız sağolsun derdim..
Böyle şeyler için asla ağlamam..
Eşya, mal, mülk ömürlük değil ki..
Allah içimize huzur versin, yuvamıza mutluluk versin yeter..
Ayyy halım yandı, aman masam kırıldı, Koltuğum yırtıldı falan..
Zerre dert etmem..
Belki daha büyük dertlerim hep olduğundan, onları takacak kadar boş kalamamışımdır![]()
bnde guluyorum bzen kndıme cnm ama bndekı nasıl bı hastalıksa takıyorum kafaya aglıyorum bnm esyama zarar gelmesın eskımesın dye blyorum cok sacma allahım daha buyuk dert vermesın ama evde ugrasacak bebek falan olmadgından nereye saracagmı sastım anlıcan
![]()
sen cok yasa cnm ya varya ıcım sankı kuş gbı olduKız rahatına düşkün ol be.
Boşverrrr. Sağlık olsun çalışır, kazanır yenisini alırız de..
Çok sakınanın malına daha çok zarar gelir hem biliyorsun :)
sen cok yasa cnm ya varya ıcım sankı kuş gbı oldu![]()
ayyyyy senı cok sevdım ben yaaaaHeheheh daim öyle olsun
Yemişim masasını konsolunu :)
ayyyyy senı cok sevdım ben yaaaakac yasındasın kac yıllk evlısın
bnde 23 yasındayım 2.5 senelık evlıyım:) :)
28 im canım.
2 buçuk yıllık evliyim sen?
bnde 23 yasındayım 2.5 senelık evlıyım![]()
eeeeeeee ünıversıte okumassam erkenden gelırler kapınaAnammmm işin mi yoktu kız o kadar erken evlendin :)
Ben bile erken evlendim diyorken kendim için :)