- 4 Haziran 2014
- 1.352
- 886
- 358
bnm mutfagımda krem mor sarardımı bellıde olmuyobn arap sabunuyla sılıyorum
Benimde üstlerine beyaz altlarında mÜrdüm moru. Arap sabunu denemedim hiç onuda deniyim tesekkurler :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnm mutfagımda krem mor sarardımı bellıde olmuyobn arap sabunuyla sılıyorum
dene cnm cok gzel temzlıyo parlatıyo mutfagmda salon mblyalarımda kapılarımda hep kulanırımBenimde üstlerine beyaz altlarında mÜrdüm moru. Arap sabunu denemedim hiç onuda deniyim tesekkurler :)
saol cnm ama cok az mınıcık zorla baksan gorunur nacızane cevabın ıcın cokkk saollake mobilyalar boyanabilir.Tekrar boyatabilirsiniz ama biraz masraflı olur sanırım.
aynen cnm ya bde yenı evlıyım canm ı sıkıyorum ole sacma seylere ıstegörünümü çok güzel ama kullanımı bir okadar zor lakelerin hatta kullanmamak için yapılmış sanki onları korumaktan ıkıldım artık eşya bize hizmet edeceğine biz eşyaya ediyoruz akılım almıyor
Cnım ya gerckmı ama aradan 2 bucuk sene geçti dgstrmezler galbaMerhabalar konunuzu okudum diğer cevapları okuyamadım ama, aynı durum benim arkadaşımın başına geldi. Salon mobilyalarının bazı yerlerinde sararmalar olmuştu. Aldığı firmayı aradı gelip bakmışlar ve değiştirdiler. Siz de aldığınız firmayla görüşseniz belki çözülür.
Cnım ewmde sgara ıclmyo we detrjan kulanmyorum slerken nasl oldu anlamdm gtdi we otrma odam da otryoruz salonu msafr gldgnde acyorumLake güneş, sigara ve kimyasal yani deterjanlar sarartır.
Nemli bezle sadece suyla silmek gerekir.
Çamaşır suyu vs ile sakın silme sararmasını arttırırsın.
Beyazlatmak için boyatmaktan başka çare yok.
Cnım ewmde sgara ıclmyo we detrjan kulanmyorum slerken nasl oldu anlamdm gtdi we otrma odam da otryoruz salonu msafr gldgnde acyorum
2.5 yıl oldu cnm yaCanım nekadar oldu alalı?
2 yıl sararmaya karşı garantisi olması lazım aldığın yerle görüş
Arkadaşımın ne kadar zamanda değiştirdiler bilmiyorum ama 1,5 -2 yıl olmuştur, bu kadar kısa zamanda sarardığına göre sizinkileri de değiştirirler belki sonuçta sizden kaynaklanan bir durum değil ki , o firma satarken sararma olmaz demiş, gelip kendileri görmüşler ve o şekilde birkaç şikayet daha olduğu için masayı da konsolu da değiştirmişler yenisiyle.Cnım ya gerckmı ama aradan 2 bucuk sene geçti dgstrmezler galba
Alem kızsın vesselamole cok bellı olmuyo ben takıntılı oldugum ıcın bu knuda egılıyorum bakıyorum delı gbı ıncelıyorum oturdum agladım esım kafayımı yedın gozukmuyo ble dyo bzden onemlımı dyo ama tbıkı onemlı bnm esyalrımoturup saatlerce bakıyorum ynlısmı gruyorum dye cok takıntılıyım yyaaaaa ıyıce ıncelemessen grunmü
yo pek
ayyyyyyyyyyyyyyyy çzmesnnnnnnAlem kızsın vesselam
kız bi çocun olsun da gör. Oyuncaklarını vura vura çiziçek bi güzel. Takma yavrum ya. Güldürdün akşam akşam.![]()
Çizicek.eminim.ayyyyyyyyyyyyyyyy çzmesnnnnnn![]()
Markasi nedir acaba mobilyalarinkızlar bı akıl verın nolur daha 2.5 senelık evlıyım salon mobılyam beyaz agırlıklı ve lake hafıften krem rengı gbı olmus dantel koydugum yer beyz kalms napabılırım nasıl gecer nolur yardımcı olun esyalarım cok kıymetlıdır bnm ıcın otrup aglıyorum bı yerı cızılse bıle![]()
bellona canmMarkasi nedir acaba mobilyalarin