kızlarrrrr lutfen yardımcı olurmusunuzzzz

lake mobilyalar boyanabilir.Tekrar boyatabilirsiniz ama biraz masraflı olur sanırım.

Lake konusunda bizi uyarmışlardı. Maalesef kullanımı zor. Geçmiş olsun. Danteli kaldırın orası da sararsın bence.

görünümü çok güzel ama kullanımı bir okadar zor lakelerin hatta kullanmamak için yapılmış sanki onları korumaktan ıkıldım artık eşya bize hizmet edeceğine biz eşyaya ediyoruz akılım almıyor

görünümü çok güzel ama kullanımı bir okadar zor lakelerin hatta kullanmamak için yapılmış sanki onları korumaktan ıkıldım artık eşya bize hizmet edeceğine biz eşyaya ediyoruz akılım almıyor
aynen cnm ya bde yenı evlıyım canm ı sıkıyorum ole sacma seylere ıste

Merhabalar konunuzu okudum diğer cevapları okuyamadım ama, aynı durum benim arkadaşımın başına geldi. Salon mobilyalarının bazı yerlerinde sararmalar olmuştu. Aldığı firmayı aradı gelip bakmışlar ve değiştirdiler. Siz de aldığınız firmayla görüşseniz belki çözülür.

Lake güneş, sigara ve kimyasal yani deterjanlar sarartır.
Nemli bezle sadece suyla silmek gerekir.

Çamaşır suyu vs ile sakın silme sararmasını arttırırsın.

Beyazlatmak için boyatmaktan başka çare yok.

Merhabalar konunuzu okudum diğer cevapları okuyamadım ama, aynı durum benim arkadaşımın başına geldi. Salon mobilyalarının bazı yerlerinde sararmalar olmuştu. Aldığı firmayı aradı gelip bakmışlar ve değiştirdiler. Siz de aldığınız firmayla görüşseniz belki çözülür.
Cnım ya gerckmı ama aradan 2 bucuk sene geçti dgstrmezler galba

Lake güneş, sigara ve kimyasal yani deterjanlar sarartır.
Nemli bezle sadece suyla silmek gerekir.

Çamaşır suyu vs ile sakın silme sararmasını arttırırsın.

Beyazlatmak için boyatmaktan başka çare yok.
Cnım ewmde sgara ıclmyo we detrjan kulanmyorum slerken nasl oldu anlamdm gtdi we otrma odam da otryoruz salonu msafr gldgnde acyorum

Cnım ya gerckmı ama aradan 2 bucuk sene geçti dgstrmezler galba
Arkadaşımın ne kadar zamanda değiştirdiler bilmiyorum ama 1,5 -2 yıl olmuştur, bu kadar kısa zamanda sarardığına göre sizinkileri de değiştirirler belki sonuçta sizden kaynaklanan bir durum değil ki , o firma satarken sararma olmaz demiş, gelip kendileri görmüşler ve o şekilde birkaç şikayet daha olduğu için masayı da konsolu da değiştirmişler yenisiyle.
Sizin içinde hayırlısı olsun yine de görüşün aldığınız firma ile bellide olmaz

ole cok bellı olmuyo ben takıntılı oldugum ıcın bu knuda egılıyorum bakıyorum delı gbı ıncelıyorum oturdum agladım esım kafayımı yedın gozukmuyo ble dyo bzden onemlımı dyo ama tbıkı onemlı bnm esyalrım:KK61: oturup saatlerce bakıyorum ynlısmı gruyorum dye cok takıntılıyım yyaaaaa ıyıce ıncelemessen grunmü:eek:yo pek
Alem kızsın vesselam:KK73:
kız bi çocun olsun da gör. Oyuncaklarını vura vura çiziçek bi güzel. Takma yavrum ya. Güldürdün akşam akşam.:KK19:

kızlar bı akıl verın nolur daha 2.5 senelık evlıyım salon mobılyam beyaz agırlıklı ve lake hafıften krem rengı gbı olmus dantel koydugum yer beyz kalms napabılırım nasıl gecer nolur yardımcı olun esyalarım cok kıymetlıdır bnm ıcın otrup aglıyorum bı yerı cızılse bıle:KK51::KK51::cry:
Markasi nedir acaba mobilyalarin

Back
X