ben ikizlerim :1closedeyes:
rahat bırakacaksın canım , bu en önemli şeydir , bi süre konuşmayacaksın o kafasında düşünecek , halledecek neyse sorun, kendini dinliycek , kendi fikirleri başkasınkinden önemlidir çünkü ...
sen roman yaz istersen , kafasında düşünüp halletmedikçe bi yol olmaz , sana tamam der kendi bildiğini yapar ...
kaydirigubbakcemile3komik geldi bana biraz msj konusu kusura bakmayın ...
o sizin öğrencinzmiki , öğretmenlik yapıcaksınız , o bir birey ve sizin sevgiliniz , bu düşünceden sıyrılın.
sonunda sizin dediğinize gelebilir ben de annemin dediğine gelirim ama ben istediğim gibi davranmak isterim.
şimdi msja cevap vermemesi acaba biraz ona hitap etmediği için olabilirmi acaba ? bence ısrarcı olmayın böle , ne anlatıcaksınız msjlara cevap vermelisin vs..gibi ders niteliğinde şeler mi söliceksiniz,
boşverin yapmayın böle şeler , akışına bırakın , rahat bırakın , özgürlüğüne düşkündür ikizler , kaçanı kovalamayı severler ,
siz en ufak bişeyde böle anlatıyorsanız öle yapma böle yaa ohooohoo kendinzi yormaktan başka bi şeye yaramaz ...
Ben de ne entrikalar kurdum aklımda başlığı okuyunca ne çıktı.. :dilcikar:
ben ikizlerim :1closedeyes:
rahat bırakacaksın canım , bu en önemli şeydir , bi süre konuşmayacaksın o kafasında düşünecek , halledecek neyse sorun, kendini dinliycek , kendi fikirleri başkasınkinden önemlidir çünkü ...
sen roman yaz istersen , kafasında düşünüp halletmedikçe bi yol olmaz , sana tamam der kendi bildiğini yapar ...
ben de ikizlerim
kesinlikle baskı,diretme vb şeyleri sevmem,çok ısrar edilirse he he diyip alttan alttan kendi bildiğimi yaparım...
bence de çok üstüne gitme canım sengözlerimebaksanab
ikizleri en iyi ikizler anlıyo sanırım.
kötü bir niyetim yok sadece onca zorluktan çıkıp bu ufak seylerde mutsuz olmak canımı sıkıyor. en iyi yöntem üstüne gitmemek sanırım.
ne demek istedigini cok iyi anliyorum..ona birakiyorum olmuyor,konusuyorum olmuyor..hep bildigini okuyor..hem anlasilmaz hemde vazgecilmezler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?