yaaa ne denediysem olmuyor kaç kişi benimle aynı durumda bu ikizler nasıl yola gelir? genellemek istemiyorum ama olmumsuz özellikler var. sizler nasıl basediyorsunuz bi yol gösteren yok mu?
:1no2:
benim nişanlımda ikizler zor insanlar bu ikizler ben bunu anladım.ben aslan burcuyum duygularımı saklayamam içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum ama o herzaman temkinli davranıyor.7 aylık tanışma dönemimizde çok ağladım çok kafama taktım şimdi sen beni bundan dolayı çok üzdün dediğimde farkında bile olmadığını söylüyor.bazen ilgisinin azaldığını hissetiğimde bende çok üzerine giderdim ama şimdi beklemede kalıyorum(çok zor olsada)sonra kendisi arar msj çeker anlar hatasını ama ben hemen unutuveririm yaptığını affederim işte bide hemen yelkenleri suya indirmesem tam olucak :)eşi ikizler olanlar bize biraz takdik varse kadın dayanışması yapalım eniyisi....
benim nişanlımda ikizler, bende koç burcuyum.İkizlerin çoğu zaman bi anı bi anına tutmasada biz çok eğlenceli bir çiftiz.İkizler burcu ile ben iyi anlaşırım.Nişanlım şen, sevecen güldürmeyi seven birisidir.
ta taaam
sana ikizler burcu olarak ikizleri anlatayım
bi kere ikizler eğlenceye gezmeye çooook düşkündür
taaaa ki birlikte vakit geçirmeye bayıldıkları birini bulana kadar
sonra onla gezmeye başlarlar çünkü
eğer ikizlerle birlikteyseniz günlerce evde oturmayı ya da ne biliyim ailenizin yanına gidip de 2 hafta onlarla kalmayı fln unutun çok sıkılırlar
he anlaşma olarak da bişeyi şöle yap derseniz hayatta yapmazlar
yani nası davranması gerektiğini ısrar ederek ima bile etmeyin
onun tam tersi bi moda bürünmesini sağlarsın
içinden gelerek yapmalı yoksa 1 yapar 2 yapar 3. yapmaz ve mutsuz olur
ayrıca söliceğim o ki
ikizler insanını çok değiştirmeye çalışmayın
bence değiştirilemeyen tek burç ikizler ya olduğu gibi sev
ya da olduğu gibi haliyle yetinemiyorsan yoluna bak çünkü değiştirmeye çalışsan da değişmez ve sen mutsuz olursun
ha bi de her yaptığında bi sebep arama
ikizler insanı çok rahattır bazen sırf canı istemiyor diye bişe yapar ya da yapmaz sebepsiz bi şekilde
Allah Allah bende bir ikizlerle nişanlıyım.uzunyıllardırda beraberiz.üstelik ben bir akrep olmama rağmen valla masaya vurayım mükemmel bir ilişkimiz var.beni incitmemek için tek ayak üstünde durur:))çokta zor bir insanım halbuki ama mükemmel bir ikizlerle beraberim..sanırım numune benimki:))
sana tek tavsiyem çok sevdiğini belli etme kaydirigubbakcemile3 kendini beğenmiş olduğunu anlamışsın işte ikizler için sevilmek önemlidir ve karşısındaki insan onu yeteri kadar sevmiyosa sevdirmek için elinden geleni yapar ama zaten çok seviyosa uğraşmaz ( ha bu arada karşısındaki kişiyi kendisi de seviyo olması lazım yoksa sevilmediğini anladğında basar gider kaydirigubbakcemile3 )
ay ben 5 sene ugrastim öyle bi insanla.
tartismadan asla hoslanmazdi, bisi yanlis yapsa bile tartismicaksin
tatsiz hicbisi olmicakti, hersey güllük gülüstanlik
ben bisi söyledigim zaman
haftalarca, aylarca aramaz sormazdi beni
sonra tipis tipis gelirdi. en son yine ilgisizligindan tartisma cikardigimda aramadi beni haftalarca, 2 ay sonra mi ne aradi yine yalvardi yakardi ama ben tekmeyi bastimmmm...
bi yerde sabir tasi catliyorakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?