kızlarrrrr yardım (ikizler)

yaaa ne denediysem olmuyor kaç kişi benimle aynı durumda bu ikizler nasıl yola gelir? genellemek istemiyorum ama olmumsuz özellikler var. sizler nasıl basediyorsunuz bi yol gösteren yok mu?
:1no2:

arkadaşımın kocasıda ikizler kız neler çekti anlatamamm çok arkadaşlarına düşkün ve eşini hep 2. plana atıyo gezmeye eğlenmeye düşkün evini tanımıyo bile 6 yıldır tanışıyolar 3 yıldır evliler hiç değişmedi kız seviyo işte evlendi ama napsın çok sorun yaşıyolar bide bi dediği bi dediğini tutmuyomuş bugün ak ken yarın kara diyomuş. çok şüpheciymiş herşeyin altında bişey arıyomuş falan çekilmez vallaabenneyaptımki

kaydirigubbakcemile3yaa ikizler kadını da mı , öle acaba kendimi dışardan düşündümde bir an kaydirigubbakcemile3
siz ikizlerin üstüne ne kadar giderseni o daha çok inat yapar , tersini yapar ,
ne kadar üstellerseniz o bir o kadar salar ,
sadece rahat bırakacaksınız , ikizler özgürlüğüne düşkündür ama döner dolaşır evine gelir ,
karşısında herzman sakin ve kararlı olan siz olmalısınız ,
kesin davranışlarda bulunmalısınız , bocalamamalısınız ,
ikiziler çaktırmadan yönledirilmeyi sever , hissettirmeden( hissetmiyormuş gibi yapar) , tatlı tatlı yaptırcaksınız ..
çok üstelerseniz ikizler çok çok agresifleşir , sinirlenir , ciddi derecede inatçı olur ...zaten bir zaman sonra kendiliğinden kendi istedği için sizin istediğiniz gibi davranmaya başlayacaktır...
şimdi kendimi merak ettim bi nişanlıma soruyum acaba o da mı öle düşünüyor kaydirigubbakcemile3
hep değişkenliğimden dert yanar :1:

benim nişanlımda ikizler zor insanlar bu ikizler ben bunu anladım.ben aslan burcuyum duygularımı saklayamam içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum ama o herzaman temkinli davranıyor.7 aylık tanışma dönemimizde çok ağladım çok kafama taktım şimdi sen beni bundan dolayı çok üzdün dediğimde farkında bile olmadığını söylüyor.bazen ilgisinin azaldığını hissetiğimde bende çok üzerine giderdim ama şimdi beklemede kalıyorum(çok zor olsada)sonra kendisi arar msj çeker anlar hatasını ama ben hemen unutuveririm yaptığını affederim işte bide hemen yelkenleri suya indirmesem tam olucak :)eşi ikizler olanlar bize biraz takdik varse kadın dayanışması yapalım eniyisi....

benim nişanlımda ikizler, bende koç burcuyum.İkizlerin çoğu zaman bi anı bi anına tutmasada biz çok eğlenceli bir çiftiz.İkizler burcu ile ben iyi anlaşırım.Nişanlım şen, sevecen güldürmeyi seven birisidir.

ben bilirim tavirlarinda zeki görünen cift ruhlu korktugum bir burctur
disarda baska evde baska oluyolar
tabi ben balik burcuyum baska burclara göre degisebilir

benim nişanlımda ikizler zor insanlar bu ikizler ben bunu anladım.ben aslan burcuyum duygularımı saklayamam içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum ama o herzaman temkinli davranıyor.7 aylık tanışma dönemimizde çok ağladım çok kafama taktım şimdi sen beni bundan dolayı çok üzdün dediğimde farkında bile olmadığını söylüyor.bazen ilgisinin azaldığını hissetiğimde bende çok üzerine giderdim ama şimdi beklemede kalıyorum(çok zor olsada)sonra kendisi arar msj çeker anlar hatasını ama ben hemen unutuveririm yaptığını affederim işte bide hemen yelkenleri suya indirmesem tam olucak :)eşi ikizler olanlar bize biraz takdik varse kadın dayanışması yapalım eniyisi....

ewt tatlım farkında bile değiller.hatta bunu dile getirdiğin bi sorun yok sen abartıyorsun deniliyor. sen gibi bende açık davranmayı tercih ederim. ama aynı sen gibi hemen unuturum uzatmam. ama üstüne gitmemek gerekiyormuş:lepi:

benim nişanlımda ikizler, bende koç burcuyum.İkizlerin çoğu zaman bi anı bi anına tutmasada biz çok eğlenceli bir çiftiz.İkizler burcu ile ben iyi anlaşırım.Nişanlım şen, sevecen güldürmeyi seven birisidir.

tamamen hakkını yememek lazım.eğlencelidirler hayatı yaşamayı bilirler. bide herseyde kendilerini haklı görmeseler zeytin yağ gibi uste çıkmasalar biraz dengeli olsalar bide her istediklerini aynı zamanda yapamayacaklarını bilseler....

ta taaam
sana ikizler burcu olarak ikizleri anlatayım
bi kere ikizler eğlenceye gezmeye çooook düşkündür
taaaa ki birlikte vakit geçirmeye bayıldıkları birini bulana kadar
sonra onla gezmeye başlarlar çünkü
eğer ikizlerle birlikteyseniz günlerce evde oturmayı ya da ne biliyim ailenizin yanına gidip de 2 hafta onlarla kalmayı fln unutun çok sıkılırlar
he anlaşma olarak da bişeyi şöle yap derseniz hayatta yapmazlar :D
yani nası davranması gerektiğini ısrar ederek ima bile etmeyin
onun tam tersi bi moda bürünmesini sağlarsın
içinden gelerek yapmalı yoksa 1 yapar 2 yapar 3. yapmaz ve mutsuz olur
ayrıca söliceğim o ki
ikizler insanını çok değiştirmeye çalışmayın
bence değiştirilemeyen tek burç ikizler ya olduğu gibi sev
ya da olduğu gibi haliyle yetinemiyorsan yoluna bak çünkü değiştirmeye çalışsan da değişmez ve sen mutsuz olursun
ha bi de her yaptığında bi sebep arama
ikizler insanı çok rahattır bazen sırf canı istemiyor diye bişe yapar ya da yapmaz sebepsiz bi şekilde

ta taaam
sana ikizler burcu olarak ikizleri anlatayım
bi kere ikizler eğlenceye gezmeye çooook düşkündür
taaaa ki birlikte vakit geçirmeye bayıldıkları birini bulana kadar
sonra onla gezmeye başlarlar çünkü
eğer ikizlerle birlikteyseniz günlerce evde oturmayı ya da ne biliyim ailenizin yanına gidip de 2 hafta onlarla kalmayı fln unutun çok sıkılırlar
he anlaşma olarak da bişeyi şöle yap derseniz hayatta yapmazlar :D
yani nası davranması gerektiğini ısrar ederek ima bile etmeyin
onun tam tersi bi moda bürünmesini sağlarsın
içinden gelerek yapmalı yoksa 1 yapar 2 yapar 3. yapmaz ve mutsuz olur
ayrıca söliceğim o ki
ikizler insanını çok değiştirmeye çalışmayın
bence değiştirilemeyen tek burç ikizler ya olduğu gibi sev
ya da olduğu gibi haliyle yetinemiyorsan yoluna bak çünkü değiştirmeye çalışsan da değişmez ve sen mutsuz olursun
ha bi de her yaptığında bi sebep arama
ikizler insanı çok rahattır bazen sırf canı istemiyor diye bişe yapar ya da yapmaz sebepsiz bi şekilde

haklısın galiba bende bi ikizler var tam böyle :2:
sanırım üstelemeden işleri yoluna koymalıyım ama nasıl olacak bende bilmiyorum.bu günlerde sessiz kalıyorum.bakalım sonuç ne olacak? eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Allah Allah bende bir ikizlerle nişanlıyım.uzunyıllardırda beraberiz.üstelik ben bir akrep olmama rağmen valla masaya vurayım mükemmel bir ilişkimiz var.beni incitmemek için tek ayak üstünde durur:))çokta zor bir insanım halbuki ama mükemmel bir ikizlerle beraberim..sanırım numune benimki:))

ikizler erkeği ele avuca sığmaz kii..çok çabuk değişirler,sıkılırlar...burçlar içinde zar zor evlenen bir tip varsa onlardan biride ikizlerdirbilmiyorumkismile..bence kendine haline bırak,üstüne düştükçe elindeki sabun misali oluryerimseniben

Allah Allah bende bir ikizlerle nişanlıyım.uzunyıllardırda beraberiz.üstelik ben bir akrep olmama rağmen valla masaya vurayım mükemmel bir ilişkimiz var.beni incitmemek için tek ayak üstünde durur:))çokta zor bir insanım halbuki ama mükemmel bir ikizlerle beraberim..sanırım numune benimki:))

desene yok değil tüh kaçırdıkeyvahedigeldismile
2 gundur bende dert etmiyorum konuşmayınca sorunda çıkmıyorkaydirigubbakcemile2
söz gümüşse sükut altındır bende beşibiyerdeyim dedim sustum. şimdi beşibiyerdelerimi sayıyorum:lepi::lepi::lepi:

sana tek tavsiyem çok sevdiğini belli etme kaydirigubbakcemile3 kendini beğenmiş olduğunu anlamışsın işte ikizler için sevilmek önemlidir ve karşısındaki insan onu yeteri kadar sevmiyosa sevdirmek için elinden geleni yapar ama zaten çok seviyosa uğraşmaz ( ha bu arada karşısındaki kişiyi kendisi de seviyo olması lazım yoksa sevilmediğini anladğında basar gider kaydirigubbakcemile3 )

ay ben 5 sene ugrastim öyle bi insanla.
tartismadan asla hoslanmazdi, bisi yanlis yapsa bile tartismicaksin
tatsiz hicbisi olmicakti, hersey güllük gülüstanlik
ben bisi söyledigim zaman
haftalarca, aylarca aramaz sormazdi beni
sonra tipis tipis gelirdi. en son yine ilgisizligindan tartisma cikardigimda aramadi beni haftalarca, 2 ay sonra mi ne aradi yine yalvardi yakardi ama ben tekmeyi bastimmmm...

bi yerde sabir tasi catliyorakannehir

sana tek tavsiyem çok sevdiğini belli etme kaydirigubbakcemile3 kendini beğenmiş olduğunu anlamışsın işte ikizler için sevilmek önemlidir ve karşısındaki insan onu yeteri kadar sevmiyosa sevdirmek için elinden geleni yapar ama zaten çok seviyosa uğraşmaz ( ha bu arada karşısındaki kişiyi kendisi de seviyo olması lazım yoksa sevilmediğini anladğında basar gider kaydirigubbakcemile3 )

tatlım sevdiğini belli etme demişsin ama benim o tren çoktan kaçtı:kedi:
adama trip yapsam bile ciddiye almaz oldukötükedihüso

ay ben 5 sene ugrastim öyle bi insanla.
tartismadan asla hoslanmazdi, bisi yanlis yapsa bile tartismicaksin
tatsiz hicbisi olmicakti, hersey güllük gülüstanlik
ben bisi söyledigim zaman
haftalarca, aylarca aramaz sormazdi beni
sonra tipis tipis gelirdi. en son yine ilgisizligindan tartisma cikardigimda aramadi beni haftalarca, 2 ay sonra mi ne aradi yine yalvardi yakardi ama ben tekmeyi bastimmmm...

bi yerde sabir tasi catliyorakannehir

bazen öyle bi oluyor ki haklı olan benim tartışıyoruz diyelim. ee tartışmanında bi tadı olur dimi bi süre sonra herşey tatlıya bağlanır. bizim tartışmalar aynen şöyle oluyor haklı olan ben olsamda trip atan o.alsanaalsanasmile
bende küs kalmayı sevmeyen biriyim sonra tartışma esnasında söylediklerim için özür diliyorum hani barışsın diye ama ne fayda adam tribe devam. bu sefer tartışma konusunu unutuyorum ben haklı olduğum halde özürdiliyorum bu adam neden böyle diye sinirleniyorum.kafamçokkarıştı sonuç olarak artık bende özür dilemiyorum:teytey::teytey:

Back
X