Kızlarrrrr :|

Angelife

Onur'umm (=
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
95
1
86
Adana
Kızlar sevgilinize eşlerinize yeniyılda ne hediye alacaksınııızzzzzz :| bişeyler buldum ama manevi bişeyler düşünmek istiyorum ama bulamıyorum :(:1no2:

canım yardım etmek ısterdım ama daha 2 hafta önce doğumgünüydü sevgılımın ama ben ona bışey almadım :P
yılbaşında da almayı düşünmüyorum.

hediye bence ılışkınızın boyutuna göre değışır. ılışkınız daha yenıyse bir kıyafet, parfüm falan alınabılır durumu kurtarmak için, ama birbırınızı ıyı tanıyosanız onun seveceğı ılgi alanına giren bir şeyler alabılırsın..

Ayy tatlım bende bunu düşünüyorum ne zamandır ne alsam ne yapsam onu cok mutlu etmek istiyorum ama bulamıyorumda hadi kızlar tecrübeleriniz konussuuzn:D

bende almıycam..
sürekli bişe alıorm zaten...
sinir etti beni zaten..
aldıklarımı geri bile isteyebilirimdelikafadulden
ama dove'nin dediği gibi ilişkinin boyutuna göre..
yeniyse kıyafet,kazak,cüzdan, vs..
emek vermek istiyosan atkı matkı olabilir,duygusal bi mektup,kart...
uzun süreliyse bişe alma benim gibi:1closedeyes::CüvCüv:

Son düzenleyen: Moderatör:
hiçbirşey almıycam...önümüzdeki bikaç sene ne doğum günü ne yıldönümü kutlaması-hediyesi olacak.beni çok kızdırdı :oklava:

Bu ara erkekler pek yaramaz heralde çok kızdırmışlar KK'nün güzel hatunlarını...:oklava:
Ben yeniyıl hediyesini aldım, hatta verdim bile.zemuszemus
Hepsi buradadan sipariş verdim traş makinesine ihtiyacı vardı. Kargoyu direk ona yollattım hediye seçeneği vardı bir de not yazdırdım. Çok şaşırdı ve sevindi.Yılbaşı hediyen diye de tembihledim.:dilcikar:
14 şubat için maneviyeti yüksek bir şeyler düşüneceğim. El insaf yani kaç yıl oldu ala ala her şeyi bitirdim bna da yazık.:umursamaz:

Benim bi arkadasim gecen sevgilsiine yastigin uzerine fotograflarini bastirmsti.. Valla okdr begendimki sevgilim olsa aninda yaptirirdim:)

kocacım yılbasında nobetci pöff ustlerı onu nobete yazmıslar kendılerı eşleriyle kutlayacak tabi.. :@
bende evde tek basıma gecırecem napem baska... haa nobet olmasaydıda illa bi seyır çıkardı denıze acılırlardı yani.kaderim benım kaderim.

ben eşimle flört ederken, sadece kendi ismine marka olan firmadan gömlek yaptırmıştım..sırt kısmına" tanıştığımız tarih, ve özel bir not yazdırmıştım..

kol ağzında, cep ağzında eşimin ad ve soyadının başharfleri yazıyordu..( nakışla)

yani eşim bir marka olmuştu..kaydirigubbakcemile2

çok beğenmişti eşim.. bütün arkadaşlarına gösteriyordu.. hayatımda ilk defa böyle bir hediye alıyorum demişti ve gözleri dolmuştu..:teselli:

eğer değecek bir insan diyorsanız, böyle birşey tavsiye ederim.. 2 ,5 yıl önce 150 tl vermiştim..şimdide çok değişmedi fiyat sanırım..

Nişanlıyım (: Hediyemi yaptım aslında hediyemde hepinizin dediğinde bir parça var :) Nişanlım üni'de okuyor sırt çantasına ihtiyacı vardı aldım ve tıraş makinesi gömlek battaniye(kokumluu :)),çikolatalaaaaaaarrrr ve birazda aşk dolu kağıtlar koydum içineee :kedi: çok sevdi teşekkür ederim hepinize :)

Back
X