Merhabalar herkese benim bi sorum olacak bayanlar. Sevgilimin benden soğuduğunu nasıl anlarım ve nasıl davranmam gerekir❓❓ bana yardım edin lütfen.😓😓
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya öyle gözle görülür bişey olmadı da önceye göre daha az üstüme düşüyor çok sık konuşamıyoruz artık ya da nazımı çekemiyor diyebilrim.bn çok mu abartıyorum acaba diyorum yanlış mı düşünüyorum acaba diyorum paylaşıyım dedim:)
Ya öyle gözle görülür bişey olmadı da önceye göre daha az üstüme düşüyor çok sık konuşamıyoruz artık ya da nazımı çekemiyor diyebilrim.bn çok mu abartıyorum acaba diyorum yanlış mı düşünüyorum acaba diyorum paylaşıyım dedim:)
Yok hiç dırdırcı biri değilimdir😜3 yılın verdiği rahatlığa ya da artık aşkın bitmiş sevginin başladığına veriyorum ama 3yıl kısa bir zamn mı aşkın bitmesi için?
Sevgilinin senden soğuyup soğumadıgını kimseye sorma;
çünkü sen bunu "hissedersin". en akıllısından, en aklı karışığına, en şusundan en busuna kadar her kadına bu yetenek bahşedilmiştir.
bu soruyu birilerine soruyorsan sen de soğudugunu hissediyor fakat kabullenmek istemiyorsundur.