- 17 Şubat 2016
- 219
- 48
- 13
- Konu Sahibi Denizcimmhmt
-
öyle miymiş? yani kesin geri mi dönüyormuş :)Giden sevgili fiks geri döner zaten :)
Ahaha aynen sende mi bekliyosun yoksa:)öyle miymiş? yani kesin geri mi dönüyormuş :)
beklemek değil sen kesin konuşunca merak ettim. neden bu kadar kesin konuştuğunu.Ahaha aynen sende mi bekliyosun yoksa:)
Bütün eski sevgililerimbeklemek değil sen kesin konuşunca merak ettim. neden bu kadar kesin konuştuğunu.
hala ne yapmaya çalıştığını anlamamış olamazsın. bu kadar mı safsın sen.Şöyle belirteyim biz 1 yıl çıktık öğrenciydim o zaman mezn olp Ailemin yanına gelince o deli gibi seven adam hiçbir bahane sebep gostermeksizim gitti tabi ağladım sizladim lakin baktım ki bitirdikten 2 hafta sonra yeni biriyle çıkmaya baslams hattı kirdim sosyal hesaplri dondurdum gel zaman git zaman 2 yıl sonra hotmailden bir mesaj geldi nereden ihtimal dahivermezken..yeniden barisalim yalvar yakar 2 hafta ısrar etti ben de sen beni bırakınca hemen başkasına kostun fln ddim 4-5 ay çıktık sonra ayrıldık onunla dedi...bi akşam bi numara aradı beni ben şunun sevgilisiyim dedi şok oldum madem sevgilimle mesajlamalarinizi at dedi ben atmadim tabi kisiligimeyakismazdi...benimkine bir mesaj attim korkma mesajmalarimizi sevgiline gondermem diye bana yakismaz bunu yapmak.cevap atmadi aramadi..6-7 ay geçti numaram hala eski erkek arkadasimda kayıtlı ve watsaptan takip ediyor fotolarima bakıyor durumuma göre durum yazıyor sizce ne yapmaya calisiyor ??Çok mu uzun yazdım umarım bu son bölüme kadar okuyan olur :)
o sana özel olmuş bence :) çünkü herkesin giden sevgilisi dönmüyor.Bütün eski sevgililerim
Dondu cunku ona istinaden konustum:) ama ben exten next olmaz diye düşünenlerdenim sahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?