Kizlarrrrrr eski sevgilisi dönen oldu mu yıllar sonra

Yillar sonra degilde 6 ay sonra baristik bu surecte onu unutmak icin bircok kisiyle sevgili oldum ki suc bendeydii o geldi tekrar deneyelim dedi :)) denedik ve evlendik

Benim sucumda ona yalan soylemistim .. ilk basta ben bu yalani kabul edemem demisti 6 ay sonra demekki kabul edebildii..

Seninde neden ayrildigina bagli barismaniz..

benim olmuştu. lise aşkım (hatta liseden sonra 23-24 yaşlarımızda ikinci kez denemiştik) yaklaşık 3 sene önce yine geri döndü. (ben de ne kürkçü dükkanıymışım ama )

yeniden başladık. dedim ki " o zamanlar gençti, cahildi, abuk subuk şeyler yapmıştı. ama şimdi 30'unu geçmiş koskoca adam. adam olmuştur"

ama ne oldu!!!!. it yine aynı it. ağzıma tükürdü, bıraktı yine.

allah yüzüme baktı da eşimle tanıştım çok şükür.

çoookkk dikkatli ol

döndü,yüzüne tükürmedim bile..değmezdi..değmezmişş,iyi ki barışmamışım,,şükürler olsun.matah olsaydı eski olmazdı

Gidenler dönmüyor...Dönmez...Zaten dönsede o eski benden,bizden birşey kalır mı? Sorarım size..

Şöyle belirteyim biz 1 yıl çıktık öğrenciydim o zaman mezn olp Ailemin yanına gelince o deli gibi seven adam hiçbir bahane sebep gostermeksizim gitti tabi ağladım sizladim lakin baktım ki bitirdikten 2 hafta sonra yeni biriyle çıkmaya baslams hattı kirdim sosyal hesaplri dondurdum gel zaman git zaman 2 yıl sonra hotmailden bir mesaj geldi nereden ihtimal dahi vermezken..yeniden barisalim yalvar yakar 2 hafta ısrar etti ben de sen beni bırakınca hemen başkasına kostun fln ddim 4-5 ay çıktık sonra ayrıldık onunla dedi...bi akşam bi numara aradı beni ben şunun sevgilisiyim dedi şok oldum madem sevgilimle mesajlamalarinizi at dedi ben atmadim tabi kisiligime yakismazdi...benimkine bir mesaj attim korkma mesajmalarimizi sevgiline gondermem diye bana yakismaz bunu yapmak.cevap atmadi aramadi..6-7 ay geçti numaram hala eski erkek arkadasimda kayıtlı ve watsaptan takip ediyor fotolarima bakıyor durumuma göre durum yazıyor sizce ne yapmaya calisiyor ??Çok mu uzun yazdım umarım bu son bölüme kadar okuyan olur :)

Yesss. 2008'de giden 2010'da geri döndü.Zaten deli divane gibi sevdiğim için kendisini affettim barıştık.Değişmiştir dedim değişmemiş.Yine perişan olarak bir ayrılık yaşadım.Sonra yıl 2012 aynı şehre yerleştiğimizi öğrenince bir kahve içmek için bulustuk.Baktım ki öküzlükte everest,baktımki ben gözümde büyütmüşüm aptalmışım. görüştüğümüzün 3. günü itibariyle bir daha kendisiyle iletişime geçmedim.Onun talepleride cevapsız ve havada kaldı.Şuanda baska bir iliskim mevcut 4. yılımızın içindeyiz.Çok şükür :*

Şöyle belirteyim biz 1 yıl çıktık öğrenciydim o zaman mezn olp Ailemin yanına gelince o deli gibi seven adam hiçbir bahane sebep gostermeksizim gitti tabi ağladım sizladim lakin baktım ki bitirdikten 2 hafta sonra yeni biriyle çıkmaya baslams hattı kirdim sosyal hesaplri dondurdum gel zaman git zaman 2 yıl sonra hotmailden bir mesaj geldi nereden ihtimal dahivermezken..yeniden barisalim yalvar yakar 2 hafta ısrar etti ben de sen beni bırakınca hemen başkasına kostun fln ddim 4-5 ay çıktık sonra ayrıldık onunla dedi...bi akşam bi numara aradı beni ben şunun sevgilisiyim dedi şok oldum madem sevgilimle mesajlamalarinizi at dedi ben atmadim tabi kisiligimeyakismazdi...benimkine bir mesaj attim korkma mesajmalarimizi sevgiline gondermem diye bana yakismaz bunu yapmak.cevap atmadi aramadi..6-7 ay geçti numaram hala eski erkek arkadasimda kayıtlı ve watsaptan takip ediyor fotolarima bakıyor durumuma göre durum yazıyor sizce ne yapmaya calisiyor ??Çok mu uzun yazdım umarım bu son bölüme kadar okuyan olur :)

Döndü.15 sene sonra.o evli ve iki çocuklu ben de.yıllarca aramış ulaşamamış.bir gün malum siteden bulmuş ve yazmış.çok uzdum hakkını helal et diye.günlerce yazmadım.sonra yazmış benim de bir kızım var.yaptığım hataların ondan çıkmasını istemem.ne olur helal et hakkını.yazdim ben de.Seni Allah affetsin.kizinin karşısına da senin gibisini cikarmasin asla rabbim.engelledim gitti sonra da.

hala ne yapmaya çalıştığını anlamamış olamazsın. bu kadar mı safsın sen.
ikinizi aynı anda idare etmeye çalışıyor, sen hala yok mesajını sevgiline göndermem merak etme falan demeler, karakterli kız ayakları,iyi hoşta adam karaktersiz, onu ne yapacaksın. biran önce heryerden engelle ve asla bidaha hayatına sokma böyle birini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…