- 17 Şubat 2016
- 219
- 48
- 13
- Konu Sahibi Denizcimmhmt
-
Sadece çok sevdim onu yaptıklarıni resmen gormeyecek kadar körümhala ne yapmaya çalıştığını anlamamış olamazsın. bu kadar mı safsın sen.
ikinizi aynı anda idare etmeye çalışıyor, sen hala yok mesajını sevgiline göndermem merak etme falan demeler, karakterli kız ayakları,iyi hoşta adam karaktersiz, onu ne yapacaksın. biran önce heryerden engelle ve asla bidaha hayatına sokma böyle birini.
Nasıl ve neden ayrıldığınıza bagli değişir tabi ki ben isi dalgaya vurdum. Giden sevgili dönse nolcak zaten bence:)o sana özel olmuş bence :) çünkü herkesin giden sevgilisi dönmüyor.
Yesss. 2008'de giden 2010'da geri döndü.Zaten deli divane gibi sevdiğim için kendisini affettim barıştık.Değişmiştir dedim değişmemiş.Yine perişan olarak bir ayrılık yaşadım.Sonra yıl 2012 aynı şehre yerleştiğimizi öğrenince bir kahve içmek için bulustuk.Baktım ki öküzlükte everest,baktımki ben gözümde büyütmüşüm aptalmışım. görüştüğümüzün 3. günü itibariyle bir daha kendisiyle iletişime geçmedim.Onun talepleride cevapsız ve havada kaldı.Şuanda baska bir iliskim mevcut 4. yılımızın içindeyiz.Çok şükür :*
sana hakaretler eden sevgilinle mi 4.yılın ?
Sonuç canım ?Ay evet çok komik
8 sene önceki sevgilim yazdı ya bana 2 hafta önce
ben şok ben iptal
Sanirim her iki.tarafta değişiyor bi nevi yabancilasiyor darisi basımaöyle girişimleri oldukça fazla oldu dönem dönem. ama ne sen aynı sensın (onun sevdiği) ne de o senin sevdiğin şekilde kalabiliyor. Konuştukça buna mı aşıkmışım diyosun
biraz önce tesadüfen görmüştüm ardından bu mesajını görünce de şaşırdım baya. Aştıysanız ne mutlu. Allah daim etsin inşallah :*Evet? Biz o berbat günleri aşalı baaaaya zaman oldu da siz nasıl unutmadınız anlamadım:)
biraz önce tesadüfen görmüştüm ardından bu mesajını görünce de şaşırdım baya. Aştıysanız ne mutlu. Allah daim etsin inşallah :*
Döndü, dönerde geriye %90 böyledir. Whatsapptan gül yolladı. Tabi ben senelerce onu seven zeka seviyeme hayret etmekten, cevap vermedim. Bir iki mesaj daha gelince engelli bastım.
Şimdi o gülün dürüp büküp üstüne oturmuştur..
Ay cidden vatsaptan gul mu yolladi:)) eheh ay güldum ben de valla ne insanlar var yaa
dönmüştü altı ay sonra seni sevemiyorum deyip bıraktı ama altı ay kötü hiçbişey göstermedi ş.refsizYıllar sonra hiç ummadigimiz bir an d eski sevgilinz döndü mü ?Bu süreçte ne yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?