Kizlarrrrrr eski sevgilisi dönen oldu mu yıllar sonra

Sadece çok sevdim onu yaptıklarıni resmen gormeyecek kadar körüm watsap dışında hiçbir sosyal ağ kullanıyorum zaten o da watsaptan takip ediyor ..
Evet karakterliyim bunu yapmayı kendime yakıştıramadım ama o beni aldatmaya bana yalan söylemeyi kendine fazlasıyla yakıştırdı ..e herkes karakterinin gereğini sergiler...

2 sevgilim de döndü.biri 1,5 yıl sonra biri 2 yıl sonra. ve ikisi de hayatımda biri varken ve ben onları unutmuşken döndüler.hayatımda biri olduğunu belirttim ,saygı gösterip bir daha aramadılar.bu arada hayatımda olan kişi de beni 8-9 yıl sonra aldattı,ayrıldım.o döner mi bilmem ama içlerinde tek saygı duymadığım o var doğal olarak.bu arada ayrıldığım eski sevgilim ile bir daha birlikte olmamayı tercih ederim.çünkü mutlaka bunun için bir sebep vardır diye düşünüyorum

Evet dondu, yine reddettim. Bitmisse bitmistir benim icin. Sevdigim nadir huylarimdan biri.

Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı....

sana hakaretler eden sevgilinle mi 4.yılın ?

Ay evet çok komik
8 sene önceki sevgilim yazdı ya bana 2 hafta önce
ben şok ben iptal

öyle girişimleri oldukça fazla oldu dönem dönem. ama ne sen aynı sensın (onun sevdiği) ne de o senin sevdiğin şekilde kalabiliyor. Konuştukça buna mı aşıkmışım diyosun

Evet? Biz o berbat günleri aşalı baaaaya zaman oldu da siz nasıl unutmadınız anlamadım:)
biraz önce tesadüfen görmüştüm ardından bu mesajını görünce de şaşırdım baya. Aştıysanız ne mutlu. Allah daim etsin inşallah :*

biraz önce tesadüfen görmüştüm ardından bu mesajını görünce de şaşırdım baya. Aştıysanız ne mutlu. Allah daim etsin inşallah :*

Teşekkürlerrrr. Cici psikologlarımız sağolsun. Ailevi sorunlarından delirmişti. Kurtardık yakamızı. Darısı manyak manyak şeylerle uğraşan herkesin başına. :)

Döndü, dönerde geriye %90 böyledir. Whatsapptan gül yolladı. Tabi ben senelerce onu seven zeka seviyeme hayret etmekten, cevap vermedim. Bir iki mesaj daha gelince engelli bastım.

Şimdi o gülün dürüp büküp üstüne oturmuştur..

Hemen hemen hepsi dondu ama ben ayrildigim insana daha niye donup bakayim madem ayrilmisiz bi sebebi var dedim hic ben de donus yapmadim iyi ki de yapmamisim.

Ay cidden vatsaptan gul mu yolladi:)) eheh ay güldum ben de valla ne insanlar var yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…