Kızlarrrrrrr yardım nolur

Bu arada özellikle akşamları çok çarpıntı problemi yaşıyorum hatırlayan gebe arkadaşlarım ilk gebeliğinizi öğrendiğinizde yaşadınız mı böyle bir sorun?

Hamilelerin duası kabul olurmuş

İnş hamilesindir.Umutlandırmak istemem ama idrarda hcg yoksa değil 6 7 saat daha çok beklesen de o silik çizgi çıkmaz.Hcg yeni yeni karışıyorsa idrara o yüzden geç çıkmış olabilir.
Sen sakince sabahı bekle test yap.

Kan testi yaptırmaktan o kadar yoruldum ki canım her ay regl gelmeden koşuyorum sonuç hep hüsran bu ay da gebelik testi sipariş ettim önce çift çizgiyi göreyim öyle gideyim diyorum
Canım yaa kıyamam inşallah bu kez hamilesindir. Kafana fazla takma ama istemeden stres yapıyorsun kendine ve bu hamile kalmanı engelliyor olabilir. Doktora gittin mi sorun yok dimi hamile kalmak icin

Ayyy çok sağol canım Allah razı olsun az da olsa biraz daha ümitlendim yarın değil de perşembe günü mü yapsam bilemedimbel ki bu sefer silik çizgiyi görürüm

Bu arada ilk testte birşey Yok değil mi canım?

Canım yaa kıyamam inşallah bu kez hamilesindir. Kafana fazla takma ama istemeden stres yapıyorsun kendine ve bu hamile kalmanı engelliyor olabilir. Doktora gittin mi sorun yok dimi hamile kalmak icin
Yok canım herşey yolunda tüm tahlilleri verdim hiç problem Yok eşimin morfoloji yüzde 5 başka bir problemimiz Yok ama nerdeyse 1 yıl olacak korunmasız geçen zaman ama gebelik oluşmadı

Yok canım herşey yolunda tüm tahlilleri verdim hiç problem Yok eşimin morfoloji yüzde 5 başka bir problemimiz Yok ama nerdeyse 1 yıl olacak korunmasız geçen zaman ama gebelik oluşmadı
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lup-care-arayanlar-gelin-dertleselim.1034828/

Belki burayı biliyorsundur ama ilk sayfada limonlutarcinlikek'in bi yazısı var neler yaptığını neleri karıştırıp eşine yedirdigini yazmış şimdi ikizleri ya da üçüzleri (tam hatirlmiyorum) olcak :)

Bu arada ilk testte birşey Yok değil mi canım?

İlk te testte yok.ama ikinci de silik çizgi var.Varsa elinde test gece wcye kalkma sabah ilk idrarınla yap testini.
Bu sefer daha kısa sürede çıkarsa silik çizgi umutlanır kan verirsin

Gönlünden geçen gerçekleşir inş.

İşte damlatır damlatmaz çıksaydı ümit edecektim ama geç çıkınca aklımda bir şüphe oldu var canım 2 tane kaldı ay nolur olsun ya tabi hayırlısıysa

Yok canım testi yaptırana kadar ömrümün yarısı gitti bilirsin erkekler kıl aldırmaz burnundan
Evet ama bak sen dene yinede bu kadar istiyorsun sonuçta. Söyleme ona ayrıntılı anlatma aç ağzını bakim de sol gitsin ağzına. Bu arada kaç yasindasin

31 yaşındayım canım 7 yaşında kızım var ikinci olmuyor
E tamam o zaman hiç üzme kendini bak Allah bağışlasın kızın var demekki sorun yok oluyor çocuğunuz. Eğer uzun süre korunduysanız belki o yüzden hemen olmuyordur. Benim arkadaşım ilk çocuğunda 5 ay hamile kalamadı ikinci de 6 ay denedi sonra hamile kaldi. Seninde olur inşallah

İnşallah canım inşallah temennim hayırlısıyla eli ayağı düzgün Sağlıklı ikinci bir evlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…