- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
- Konu Sahibi melegim_06
-
Hamilelerin duası kabul olurmuş
Canım yaa kıyamam inşallah bu kez hamilesindir. Kafana fazla takma ama istemeden stres yapıyorsun kendine ve bu hamile kalmanı engelliyor olabilir. Doktora gittin mi sorun yok dimi hamile kalmak icinKan testi yaptırmaktan o kadar yoruldum ki canım her ay regl gelmeden koşuyorum sonuç hep hüsran bu ay da gebelik testi sipariş ettim önce çift çizgiyi göreyim öyle gideyim diyorum
Ayyy çok sağol canımİnş hamilesindir.Umutlandırmak istemem ama idrarda hcg yoksa değil 6 7 saat daha çok beklesen de o silik çizgi çıkmaz.Hcg yeni yeni karışıyorsa idrara o yüzden geç çıkmış olabilir.
Sen sakince sabahı bekle test yap.
Bu arada ilk testte birşey Yok değil mi canım?İnş hamilesindir.Umutlandırmak istemem ama idrarda hcg yoksa değil 6 7 saat daha çok beklesen de o silik çizgi çıkmaz.Hcg yeni yeni karışıyorsa idrara o yüzden geç çıkmış olabilir.
Sen sakince sabahı bekle test yap.
Yok canım herşey yolunda tüm tahlilleri verdim hiç problem Yok eşimin morfoloji yüzde 5 başka bir problemimiz YokCanım yaa kıyamam inşallah bu kez hamilesindir. Kafana fazla takma ama istemeden stres yapıyorsun kendine ve bu hamile kalmanı engelliyor olabilir. Doktora gittin mi sorun yok dimi hamile kalmak icin
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lup-care-arayanlar-gelin-dertleselim.1034828/Yok canım herşey yolunda tüm tahlilleri verdim hiç problem Yok eşimin morfoloji yüzde 5 başka bir problemimiz Yokama nerdeyse 1 yıl olacak korunmasız geçen zaman ama gebelik oluşmadı
Bu arada ilk testte birşey Yok değil mi canım?
İşte damlatır damlatmaz çıksaydı ümit edecektim ama geç çıkınca aklımda bir şüphe oldu var canım 2 tane kaldı ay nolur olsun ya tabi hayırlısıysaİlk te testte yok.ama ikinci de silik çizgi var.Varsa elinde test gece wcye kalkma sabah ilk idrarınla yap testini.
Bu sefer daha kısa sürede çıkarsa silik çizgi umutlanır kan verirsin
Gönlünden geçen gerçekleşir inş.
Biliyorum canım çok okudum orayı ama sadece okudum öylesine yanihttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...lup-care-arayanlar-gelin-dertleselim.1034828/
Belki burayı biliyorsundur ama ilk sayfada limonlutarcinlikek'in bi yazısı var neler yaptığını neleri karıştırıp eşine yedirdigini yazmış şimdi ikizleri ya da üçüzleri (tam hatirlmiyorum) olcak :)
Uygulasan belki de sonunda mutlu olursun. Esin destek olur mu öyle şeyler yedirmeye kalksan. Benimki kabul etmezdi mesela :/Biliyorum canım çok okudum orayı ama sadece okudum öylesine yani
Yok canım testi yaptırana kadar ömrümün yarısı gitti bilirsin erkekler kıl aldırmaz burnundanUygulasan belki de sonunda mutlu olursun. Esin destek olur mu öyle şeyler yedirmeye kalksan. Benimki kabul etmezdi mesela :/
Evet ama bak sen dene yinede bu kadar istiyorsun sonuçta. Söyleme ona ayrıntılı anlatma aç ağzını bakim de sol gitsin ağzına. Bu arada kaç yasindasinYok canım testi yaptırana kadar ömrümün yarısı gitti bilirsin erkekler kıl aldırmaz burnundan
31 yaşındayım canım 7 yaşında kızım var ikinci olmuyorEvet ama bak sen dene yinede bu kadar istiyorsun sonuçta. Söyleme ona ayrıntılı anlatma aç ağzını bakim de sol gitsin ağzına. Bu arada kaç yasindasin
E tamam o zaman hiç üzme kendini bak Allah bağışlasın kızın var demekki sorun yok oluyor çocuğunuz. Eğer uzun süre korunduysanız belki o yüzden hemen olmuyordur. Benim arkadaşım ilk çocuğunda 5 ay hamile kalamadı ikinci de 6 ay denedi sonra hamile kaldi. Seninde olur inşallah31 yaşındayım canım 7 yaşında kızım var ikinci olmuyor
İnşallah canım inşallah temennim hayırlısıyla eli ayağı düzgün Sağlıklı ikinci bir evlatE tamam o zaman hiç üzme kendini bak Allah bağışlasın kızın var demekki sorun yok oluyor çocuğunuz. Eğer uzun süre korunduysanız belki o yüzden hemen olmuyordur. Benim arkadaşım ilk çocuğunda 5 ay hamile kalamadı ikinci de 6 ay denedi sonra hamile kaldi. Seninde olur inşallah
Inşallah Allah gönlüne göre versinİnşallah canım inşallah temennim hayırlısıyla eli ayağı düzgün Sağlıklı ikinci bir evlat
AminnInşallah Allah gönlüne göre versin
Bende ilkni iki saat sonra gormustum. Bi kac gun beklemeni tavsiye edicem:) tabi dayanablrsensabah gebelik testi yaptım hem sabah atacağım nolur yaşayan birşeyler yazsın hangisine inanayım bilmiyorum
Bugün yapamadım işe geç kaldım apar topar çıktım yarına kaldıBende ilkni iki saat sonra gormustum. Bi kac gun beklemeni tavsiye edicem:) tabi dayanablrsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?