- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
- Konu Sahibi melegim_06
-
İnşallah benimki de gebeliktendir canım bu ay stres felan yaptım acaba ondan mı kiBende ilkni iki saat sonra gormustum. Bi kac gun beklemeni tavsiye edicem:) tabi dayanablrsen
Teşekkür ederim canımCanım üzülme bu kadar biraz daha bekle. Kendine bu kadar stres yapma inşallah olacak bebiş bu ay olmazsa diğer ay
Kuzum çocuğun olmuyor değil sonuçta zamanı var demekki sabret inşallah burda güzel haberi de yazacaksinTeşekkür ederim canımgittikçe umudum tükeniyor
İnşallah canım regl olmadım lekelenme de Yok kasık ağrım da Yok sadece çok uykum geliyor başka hiçbir belirti Yok kendi kendimi sevindirmeyim en iyisiKuzum çocuğun olmuyor değil sonuçta zamanı var demekki sabret inşallah burda güzel haberi de yazacaksin
Umudunu da kaybetme ama inşalalh bebeğin seninledir dua ediyorumİnşallah canım regl olmadım lekelenme de Yok kasık ağrım da Yok sadece çok uykum geliyor başka hiçbir belirti Yok kendi kendimi sevindirmeyim en iyisi
Sağol canım benim inşallah duaların kabul olur Allah bebişine yavruna bağışlasın seniUmudunu da kaybetme ama inşalalh bebeğin seninledir dua ediyorum
Amin canim hepimiziSağol canım benim inşallah duaların kabul olur Allah bebişine yavruna bağışlasın seni
Ruh halim şu an o kadar bozuk kiaşırı canım sıkkın hiç çalışasım yok düşmesi elimle bakıp üzülmem çok etkisinde kaldım nolur bu sefer düşmesin önce sağlıklı sıhhatle hayırlı evlat versin Rabbim bekleyen herkese sonra da o bebekler düşmesin sağlıkla doğsunlar çok moralim bozuk kızlar dokunsan ağlayacağım
Yok canım bekliyorum bugün yapamadım yarın sabah test yapacağım regl olmadım rüyamı anlatmıştım rüyamda bebek düşürmüştüm ve yine mi diye çok üzülüyordum çok etkisinde kaldım bugünüm berbat geçti erken izin aldım çıktımGeçmişi okuyamadım.Ne oldu test yaptın mı
Hasta mı oldun
Yok canım bekliyorum bugün yapamadım yarın sabah test yapacağım regl olmadım rüyamı anlatmıştım rüyamda bebek düşürmüştüm ve yine mi diye çok üzülüyordum çok etkisinde kaldım bugünüm berbat geçti erken izin aldım çıktım
Teşekkür ederim canım inşallah güzel haberler verebilirimRegl olmadıysan umut var vardır
Sabah yap bakalım testte ne çıkacak
Hakkında hayırlısı
Kötü şeyler düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?