Kızlarrrrrrr yardım nolur

Durum bu

Eklentiler

• 28D06EBC-03BD-4C26-9539-55D3FC35F1CB.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar o kadar bilinç altına yerleştirmişim ki rüyamda vc ye gidiyorum kese ile bebek düştüğünü görüyorum ama küçücük plesanta ile birlikte geliyor bakıyorum bu bebek demek ki hamileymişim diyorum ve çok üzülüyorum(bu arada 3 düşüğüm var) yine düştü bu da olmadı diyorum

Ruh halim şu an o kadar bozuk ki aşırı canım sıkkın hiç çalışasım yok düşmesi elimle bakıp üzülmem çok etkisinde kaldım nolur bu sefer düşmesin önce sağlıklı sıhhatle hayırlı evlat versin Rabbim bekleyen herkese sonra da o bebekler düşmesin sağlıkla doğsunlar çok moralim bozuk kızlar dokunsan ağlayacağım

Canım üzülme bu kadar biraz daha bekle. Kendine bu kadar stres yapma inşallah olacak bebiş bu ay olmazsa diğer ay

Kuzum çocuğun olmuyor değil sonuçta zamanı var demekki sabret inşallah burda güzel haberi de yazacaksin
İnşallah canım regl olmadım lekelenme de Yok kasık ağrım da Yok sadece çok uykum geliyor başka hiçbir belirti Yok kendi kendimi sevindirmeyim en iyisi

İnşallah canım regl olmadım lekelenme de Yok kasık ağrım da Yok sadece çok uykum geliyor başka hiçbir belirti Yok kendi kendimi sevindirmeyim en iyisi
Umudunu da kaybetme ama inşalalh bebeğin seninledir dua ediyorum

Geçmişi okuyamadım.Ne oldu test yaptın mı
Hasta mı oldun

Geçmişi okuyamadım.Ne oldu test yaptın mı
Hasta mı oldun
Yok canım bekliyorum bugün yapamadım yarın sabah test yapacağım regl olmadım rüyamı anlatmıştım rüyamda bebek düşürmüştüm ve yine mi diye çok üzülüyordum çok etkisinde kaldım bugünüm berbat geçti erken izin aldım çıktım

Kızlar bu arada birşey daha iki taraflı kasık ağrınız mı oldu tek taraflı mı

Aslında sağ kasığım daha çok ağrıyor ama arada da sol kasığım ağrıyor (sol tüpten dış gebelik yaşadığım için atamıyorum bir türlü ve çok korkuyorum sol kasığım agrıyınca) o yüzden soruyorum iki taraflı ağrı normal mi?

Regl olmadıysan umut var vardır
Sabah yap bakalım testte ne çıkacak
Hakkında hayırlısı
Kötü şeyler düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…