• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrrrrrrrr!

asli_____

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
852
172
133
İzmir
Ay hepinize merhaba...

Konumu bilenler var, yap yada yapma diyin diye başlamış daha sonra sayfalarca uzatmıştık hanii...
Ben taşınıyordum haniii...
Ya link veremeyecek durumdayım çünkü demin mesaj attı.. Çevrim içi oldum okudum ve çıktım anında daha sonra whatsapp ı hiç açmadan baktım bir mesaj daha atmış.. okudun ama cevap vermedin? ben ne ettiysem meğer kendime ettim diye...
Mesajını da sonra uzun uzun yazarım buraya ama baya duygusal, dank etmiş bir şekilde nasıl anlatayım ayyy anlayın işte... Git istanbul a git şartsa o gün dilim bağlandı sanki hala o görüşmeyi düşünüyorum diyor..
ay off ne yazayım? yazmayım mı bişey??
okuduğumu gördü malesef..
Konuyu detaylı anlatırım ama eski konuyu iyice bilenler cevap yazarsa sevinirim..
size sormadan adım atmamaya karar verdim.. :19:

önceki konu; http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=713241

okumaya sabrı olanlar için... çünkü kendisi eğey yol kat etti kendi çapında :)

Son düzenleme:
Ay hepinize merhaba...

Konumu bilenler var, yap yada yapma diyin diye başlamış daha sonra sayfalarca uzatmıştık hanii...
Ben taşınıyordum haniii...
Ya link veremeyecek durumdayım çünkü demin mesaj attı.. Çevrim içi oldum okudum ve çıktım anında daha sonra whatsapp ı hiç açmadan baktım bir mesaj daha atmış.. okudun ama cevap vermedin? ben ne ettiysem meğer kendime ettim diye...
Mesajını da sonra uzun uzun yazarım buraya ama baya duygusal, dank etmiş bir şekilde nasıl anlatayım ayyy anlayın işte... Git istanbul a git şartsa o gün dilim bağlandı sanki hala o görüşmeyi düşünüyorum diyor..
ay off ne yazayım? yazmayım mı bişey??
okuduğumu gördü malesef..
Konuyu detaylı anlatırım ama eski konuyu iyice bilenler cevap yazarsa sevinirim..
size sormadan adım atmamaya karar verdim.. :19:

Atma sakın cevap kudursun biraz.
Mesajı da ayrıntısıyla yaz buraya bir bakalım. :31:

Atma sakın cevap kudursun biraz.
Mesajı da ayrıntısıyla yaz buraya bir bakalım. :31:

ay cevap yazmasan sana özel mesaj atacaktım :)
atmayım cevap tamam ama nereye kadar atmayım sonsuza kadar mı?
dur yazıyorum mesajı;

selam.. hala sana selam veriyor olabilmek de güzel aslında. ama güzel olmayan sana selam verirken cevap alamama korkum. yabancılaştık mı o kadar bilmiyorum ama ben benim yüzümden şehir değiştirecek kadar, beni bu kadar güzel seven biriyle aramı bozacak kadar aptal olabilmeme şaşıyorum. ben hala o gündeyim. arayıp ağlamaklı bana gidiyorum ben dediğin dakikadayım. gittin mi?
gitmedin bence.. gidecek misin gerçekten? git şartsa git ama benden kopmadan git , benimle git. ben şuan 5 gündür beraber hayalini kurduğumuz tatil yöresindeyim xxx ve yyy ile ( arkadaşları).. biz 5 gündür ne gezdik, neler yaptık. insanın böyle anlarda aklına mıh gibi çakılı kalan birinin olması çok kötü. adım atarken bile sanki sabitlenmiş bir şekilde aklımdasın. bu sadece aklımdaki sen olduğun sürece dayanılabilir. bir mesajla ne anlatabilirim becerebilir miyim bilemem ama en azından seni bir görüp yüzüne söylemek istediklerimi söylemek istiyorum. yarın dönüyorum... öyle çok doluydum aslında sen diyodun ya bana bazen ' sen içinden benimle konuştuğundan daha çok konuşuyorsun diye' öyle şuanda da. yarın dönüyorum? gittin mi?

mesaj bu.
arkasından da işte dediğim.

işin kötü mü desem ilginç mi desem yanı da şu ki bende yarın ailemle tatile çıkıyorum sabahtan yola çıkıcaz erkenden. hemde seçime kadar izmir e gelmicem bi daha. e seçimden sonra da istikamet istanbul.
yaaaa off napcam???? beyin stopped !

Mesajı bekliyorum aslıcım şuan bir şey yazma bir bakalım mesaja :26:

Son düzenleme:
dur yazıyorum mesajı;

selam.. hala sana selam veriyor olabilmek de güzel aslında. ama güzel olmayan sana selam verirken cevap alamama korkum. yabancılaştık mı o kadar bilmiyorum ama ben benim yüzümden şehir değiştirecek kadar, beni bu kadar güzel seven biriyle aramı bozacak kadar aptal olabilmeme şaşıyorum. ben hala o gündeyim. arayıp ağlamaklı bana gidiyorum ben dediğin dakikadayım. gittin mi?
gitmedin bence.. gidecek misin gerçekten? git şartsa git ama benden kopmadan git , benimle git. ben şuan 5 gündür beraber hayalini kurduğumuz tatil yöresindeyim xxx ve yyy ile ( arkadaşları).. biz 5 gündür ne gezdik, neler yaptık. insanın böyle anlarda aklına mıh gibi çakılı kalan birinin olması çok kötü. adım atarken bile sanki sabitlenmiş bir şekilde aklımdasın. bu sadece aklımdaki sen olduğun sürece dayanılabilir. bir mesajla ne anlatabilirim becerebilir miyim bilemem ama en azından seni bir görüp yüzüne söylemek istediklerimi söylemek istiyorum. yarın dönüyorum... öyle çok doluydum aslında sen diyodun ya bana bazen ' sen içinden benimle konuştuğundan daha çok konuşuyorsun diye' öyle şuanda da. yarın dönüyorum? gittin mi?

mesaj bu.

işin kötü mü desem ilginç mi desem yanı da şu ki bende yarın ailemle tatile çıkıyorum sabahtan yola çıkıcaz erkenden. hemde seçime kadar izmir e gelmicem bi daha. e seçimden sonra da istikamet istanbul.

Çok duygusal bir mesaj ilk okunduğunda ne hissettin ?? Erkekler işte sonradan dank ediyor bazı şeyler
Bütün detayları bilmeme rağmen ne diyeceğimi şaşırdım .
Tabiki cevap vericeksin cevapsız bırakma bence böyle bir mesajı ama ne demek uygun gelir ona karar ver canım .

dur yazıyorum mesajı;

mesaj bu.

E be adam madem öyle, neden bu kıza çektiriyorsun. :47:
Ayy aslı valla benim de beynim durdu düşünemiyorum şu an, ben daha çok heyecanlandım. :27:
Bence önceki söylediklerini hiç takmadan sorusuna cevap ver; hayır gitmedim şu vakitte gidicem de.

Çok duygusal bir mesaj ilk okunduğunda ne hissettin ?? Erkekler işte sonradan dank ediyor bazı şeyler
Bütün detayları bilmeme rağmen ne diyeceğimi şaşırdım .
Tabiki cevap vericeksin cevapsız bırakma bence böyle bir mesajı ama ne demek uygun gelir ona karar ver canım .

yani şuan deli gibi ağlıyorum ben aylardır bunu bekliyorum şansıma tüküreyim geldiği tarihe bak.
bi yüzyüze konuşsak aslında gerçekten iyi olur..
ama yarın yol..
babamı ikna edip arkadan gelicem ben diyim durumu zaten biliyorlar..
o zaman henüz buradayım, yarın konuşalım. yazayım mı?

E be adam madem öyle, neden bu kıza çektiriyorsun. :47:
Ayy aslı valla benim de beynim durdu düşünemiyorum şu an, ben daha çok heyecanlandım. :27:
Bence önceki söylediklerini hiç takmadan sorusuna cevap ver; hayır gitmedim şu vakitte gidicem de.

dimi yaaaa?
bende öyle düşündüm allahım elim ayağım soğudu sonra sıcak bastı şuan ağlıyorum bi yandan annemi çağırdım bağırarak yanıma tövbe ya 17 yaşıma geri döndüm.. offfff diyorum o zaman.
henüz gitmedim yarın konuşalım da hepimiz tamam mıyız kızlarr?

yani şuan deli gibi ağlıyorum ben aylardır bunu bekliyorum şansıma tüküreyim geldiği tarihe bak.
ama yarın yol..

Görüşelim deme gideceğin vakiti söyle sadece, o ısrar etsin.

ama yarın yol..

Aynen sen görüşelim deme sadece şu vakit gideceğim de bakalım ne diyecek .

henüz gitmedim xxx(ismi) ...
yazdım annem dedi bunu da. yazdık yolladık.
elim tutmuyo gibi ama tutuyo ölüyorum diyip ölmüyosun gibi saçmalamak istiyorum şuan ay bu nedir yaa

elim tutmuyo gibi ama tutuyo ölüyorum diyip ölmüyosun gibi saçmalamak istiyorum şuan ay bu nedir yaa

Ayy sakin ol kızz, bizi de heyecanlandırdın. :9:
Valla bu adam kadar tuhafını da görmedim ne yaptığı belli değil uff..
Bakalım ne diyecek..

Senin yerine koyunca kendimi aynı heyecan ve duyguları yaşardım diyorum anlamak zor değil hislerini :)
Bir de konuya tamamen hakim olunca en az sizin kadar heycan yaşıyoruz valla:D

ama yarın yol..

Bence hayirlisi boyleymis zorlamayin sirf yarin görüşmek istiyor diye...

akisina birakin emin olun sizin için hayirlisiysa olacaksa yine olur hem de daha güzel şekilde olur.. Bu duygulara gelmiş bir adam zaten vazgeçmez artik

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Son düzenleme:
Eski konunu merak ettim canim ama ulasamadim, profilinde evli yaziyor.. Esin mi? Yoksa sevgilin mi?
Ayrica cok guzel seyler yazmis :) senin adina cok sevindim

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Bu gece uğurlu bir gece galiba :)

Şu gün gideceğim de bencede başka bir şey söyleme

- henüz gitmedim xxx
- çok şükür. yazmayacaksın sandım.
- yok mesajını okudum ama uygun değildim. o nedenle biraz geç yazdım.
- yarın dönüyorum.
-anladım.
- yarın uyandığında bana yazar mısın? ben sabah 11 gibi evde olurum. gelip alayım seni.
- olur.
- bekliyorum. buralar sensiz hiçte anlattığım kadar güzel değilmiş. yaz uzun belki seninle de geliriz.
- yarın görüşürüz.
- bunu duymak bile güzel. yarın görüşürüz .

budur. benim beyin el ayak şuan aklıma gelmeyen tüm organlar iptal şuan.

Back
X