Kızlarrrrrrrrrrr bulut83 ün bebeğini ondan aldılar..

bulut83

YaHalıkYabariYaMusavvir
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
3.300
2
116
41
İstanbul
Inanınki canlarım bunları yazacağım hiç aklıma gelmiyordu..yaşadığım o mucizeden sonra...rabbim 5 yıl sonra bana bebeğimi verdi...ama bugün benden onu aldı...çok zor çok....inşallah bu acımı tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat verirde unuturum bu yaşadıklarımı....canım çok acıyor..

Kürtaj olup ayılırken kendimden haberim yok hemşirelere bebeğimi benden aldınız diye ağlıyarak uyanmışım...rabbim sabır ver...

Inanınki canlarım bunları yazacağım hiç aklıma gelmiyordu..yaşadığım o mucizeden sonra...rabbim 5 yıl sonra bana bebeğimi verdi...ama bugün benden onu aldı...çok zor çok....inşallah bu acımı tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat verirde unuturum bu yaşadıklarımı....canım çok acıyor..

Kürtaj olup ayılırken kendimden haberim yok hemşirelere bebeğimi benden aldınız diye ağlıyarak uyanmışım...rabbim sabır ver...

Canım arkadaşım yaa çok üzgünüm,sözün bittiği yer burası,hangi kelime teselli eder ki insanı böyle bir anda,ama tanrı çok büyük isyan etmemek ve ona sığınmak lazım çünkü o bizim için en hayırlısını biliyor herşey de öyle gelişiyor bizim için,bunda da vardır bir hayır,her şerde bir hayır olduğu gibi..

ben onu çok iyi bilirim gelişim bozukluğu nedeniyle ben de aldırmıştım senin neden oldu
inşallah sağlıklı bir bebişin olur allah sabır versin:teselli:

Allah sabır versin...İnşallah tez vakitte yavruna kavuşursun:Saruboceq:

Rabbim sabır versin inş. canım.Şuan ne hissettiğini çok iyi anlıyorum.6,5 ay önce bende aynı şeyleri yaşadım.Benimde ikizlerim gitti:( çok zor gerçekten. günlerce hatta haftalarca ağladık eşimle ama birde şu açıdan düşünülmesi gerekiyorki; rabbimizin bir bildiği vardır ve böyle oldu.Bu açıdan düşünmeye çalış.Allah hepimizin gönlüne vericek ama biraz sabretmemiz gerekiyor.:(

canımmm rabbim sabır versin..kendini bırakma güçlü ol inş en kısa zamanda yine yüzün güler ve bu sefer minişin seninle kalır...

çok zordur çok canım allah sabır versin neden böyle oluyor ki tam seviniyoruz derken sonra böyle oluyor
inşallah bundan sonra allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar verir

canım çok geçmiş olsun rabbim sabır versin inşş en yakın zamanda bu acıları unutturacak evlatlrına kavuşursun...

canim kardesim ne diyim bilmiyorum...Rabbim sabir versin insallah tez zamanda saglikli bi hamilelik gecrirsin...üzme canim kendini

canım benim çok geçmiş olsun allah sabır versin inş tez vakitte aynı mutluluğu yaşar kucağına alırsın sağlıkla insan ne diyeceğini bilemiyor gerçekten sözün bittiği yer ama sen bırakma kendini biliyoruzki hepimiz sınavdan geçiyoruz zorlu bir yolculuk allah yardımcımız olsun hepimizin

Bulut çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum.Ama artık hamile kalabiliyorsun bence başladığın yerde değilsin.Benim bir arkadaşımında sebepsiz çocuğu olmuyordu sonra tüp bebek yaptırdı negatif sonuç aldı sonra senin gibi kendiliğinden hamile kaldı ama bebeğği gelişmediği için onunda bebeğini aldılar.Bu olaydan 1-2 ay sonra tekrar kendiliğinden hamile kaldı ve şimdi bebeği doğduda büyüyor bile.O yüzden sende kendini üzme , unutma her şey nasip kısmet...Artık hamilee kalabiliyorsun...

çok geçmiş olsun inanki çok üzüldüm. sabırlı ve umutlu olmalısın hiç birşey bitmiş değil hala umut var herzaman umut var. hayırlısıyla allah sana en kısa zamanda sağlıklı,nurtopu gibi bebiş verir inşallah. üzülme bilmiyorumkismile

Back
X