Kızlarrrrrrrrrrr bulut83 ün bebeğini ondan aldılar..

off yaa sana nasıl ağlama derim ben bile kendimi tutamazken boğazım düğüm düğüm olduu
ama helal olsun isyan etmiyosun inşş RABBıM de tez vakitde nasiplendirsin senii
cnmm benimm ALLAH sabır versin inşş dualarımız tez zamanda kabul olsun cnmm benimm
her şer görünende bi hayr var biliyosun mutlaka bunda da vardır bi hayr
öpüyorum senii inşş en kısa zamanda tebrik ederiz cnm

Kızlar ne dİyeyİm ..hepİnİzden allah razı olsun..hep yanımda oldunuz..dualarınızı eksİk etmedİnİz...ÜzÜlmemek elde deĞİl..5 yıl bekledİk ve mucİzemİze kavuŞtuk..rabbİme sıĞınıyorum...dİlİyorumkİ bunu veren mevlam arkasından Çok bekletmeden tekrar nasİp eder...saĞlıklı hayırlı bİr evlat...

Canlarım aĞlamayayım dİyorum rabbİmİn takdİrİ...ama gÖzlerİm nehİrler gİbİ...bazen elİm karnıma doĞru gİdİyor...ben hep meleĞİmle konuŞurdum anneyİ bırakma..rabbİm bana baĞıŞla dİye..olmadı..rabbİm bÖyle hayırlı gÖrdÜ dİyorum...dÜn akŞam ultrasondakİ resİmlerİne baktım ÖptÜm ÖptÜm mİnİk meleĞİm benİ bıraktın gİttİn dedİm..gÖzlerİm yİne sel oldu...dİleĞİm rabbİm bu sevİncİ yaŞamyı tekrar nasİp eder...Çok bekletmeden...herkeslere...saĞlıklı hayırlı evlat versİn...amİn....

Canlarım ÜmmÜhan arkadaŞınızdan dualarınızı eksİk etmeyİn....rabbİm gÖnlÜnÜzdekİlerİ sİzlere versİn......amİnnnnnnnnnnn

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benim çok geçmiş olsun.neler yaşadığını tahmin ediyorum.benim meleğimi de 24 haftalıkken aldılar. ama sakın üzülme. Rabbim öyle büyük ki alan da o veren de o. şimdi 10 haftalık hamileyim. darısı senin de başına hayırlısıyla inşallah...

Allah sabır versin.. iki kere de ben kaybettim.. ilkinde hastanede bayılmıştım üzüntüden... üzülsen de ağlasan da giden gelmiyor, ama ben biliyorum ki cennette beni bekliyor bebeklerim... onlar doğmasa da bana anne olmanın güzelliğini yaşattılar.. Rabbime bünlerce kez şükürler olsun diyorum bunun için.... sen kendine çok iyi bak, sıcak tut kendini, beslenmene dikkat et ki bir daha anne olabilmek için güç topla canım.... İnşallah böyle yarım kalmayan mutluluklara kavuşacağız

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ya inanamıyorum arkadaşım hamileliğini duymadan kürtajını duydum..çok üzüldüm..umudunu kaybetme canım..bi kere olmuş gene olur inşallah yakında..ben de seninle aynı durumdaydım hatırlarsan..5 yıldır sebepsiz infertiliteyim..hamile kalmanı bile Rabbimizin bi mucizesi olarak gör lütfen..inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar yaşarsın..vücudun gebe kalma olayını algıladı bi kere,böyle düşün tamam mı?

herkesin cuması mübarek olsun...bu mübarek günde ümmühan arkadaşınıza dua etmeyi unutmayın..rabbim çok bekletmeden sağlıklı hayırlı bir evlat versin..isteyen herkese...amin..........

bende bugun yine adet oldum.herseferinde diyorumki aklimdan aticam artik uzulmiycem ,,,,,,ama her seferinde tekrar dunya basima yikiliyor......butun gun agliyorum.......kisir bi dongu sanki her ay ayni seyler,,,,,,bugun mubarek gun dua ediyorum ama inanim dua etmek icin bile gucum kalmiyo bazen,,,,,hamile haberleri aldikca kendimim oldurmek istiyorum....o kadarda aptalim ki hala her ay umutlaniyorum .....1 dakka bile gecse adetim test falan almaya kalkiyorum,,,,,,diyorumki yarabbi bana bi bebek vermiyon bari bol sabir ver elimden anneligi aldinaklimdanda al yarabbi.....

herkesin cuması mübarek olsun...bu mübarek günde ümmühan arkadaşınıza dua etmeyi unutmayın..rabbim çok bekletmeden sağlıklı hayırlı bir evlat versin..isteyen herkese...amin..........

Canim kardesim öncelikle rabbim sana sabir ve guc versin.
Ben inaniyorumki Allahin izniyle tez gunde rabbim verecek inseallahhh bak kendiliginden hamile kalabiliyorsun.Rabbim tez gunde inseallah sanave tum isteyenlere hayirli salih evlat versin inseallahhh
ALLAHA EMANET OL CANIM ÖPÜYORUMopuyorumnanaktan

canımm benim okadar üzüldüm ki..
seni okadar iyi anlıyorum ki..
Rabbim kimsenin ümidini elinden almasın,inş.en kısa zamanda tekrar bebişine kavuşursun,hepimise dua ediyorum..

canım allah razı olsun....inşallah tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kalır yavrumu kucağıma alırım....

Çok üzüldüm arkadaşım,
ınşallah en kısa zamada hayırlısı ile güzel haberlerinizi bekliyoruz...
size ve anne olmak isteyen bütün arkadaşlarıma
bu duyguyu yaşatsın Rabbim...

amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
rabbim isteyen herkeslere versin...
az önce komşum benim kürtaj olduğum gün doğum yapmış...ona geçmiş olsuna gittim önce gitsemmi diye düşündüm...acım bitmemişti daha...birde onu görmek...
ayyyyyy ne güzeldi...ufacık ...annesinin kucağındaydı..nasıl içim parçalandı anlşatamam...7 ay sonra bende yavrumu öyle kucağıma alacaktım..olmadı..olmadı...rabbim izin vermedi...onlar ne kadar teselli etselerde beni canım acıyordu..kucağıma dahi alamadım..gözlerime zor hakim oldum..bir açılsalar ırmak gibi akıyorlar..indim evime..yine sessiz yuvam..önce bebeğim karnımda ayrı bir umut vardı..yine o kocaman yuvamda tek başıma...

rabbim sana emanetim sana sığınıyorum sen bana acı yardım et...tattır annelik duygusuna bana ve tüm isteyen anneler...aminnnnnnnnnnnnnnnn

Bulutcum inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Benimde aynısı başıma gelmişti. Ben ikizlerimi kaybedip kürtaj olduktan sonra 2 arkadaşım doğum yapmıştı. ve bende aynen senin dediğin gibi içimdeki acıyla onları görmeye gittim.Ama hayat devam ediyor en önemlisi senin ve eşinin sağlığı. Allaha sığınıyoruz , Rabbim senide tez zamanda çocuğuna kavuştursun... Acını pek deşmek istemiyorum ama bebeğin ne problemi vardı...
Öpüyorum seni...

merhaba kizlar ben ilk defa yaziyorum.ben yumurta toplanmasindan cok korkkuyorum cokmu agri oluyor?

anestezi almaktan korkmuyorsan hiç korkma yumurta toplanmasından çünkü hiç sissetmiyeceksin sadece ayıldığında adet sancısı gibi sancı oluyor çok kısa süre ve şiddetli ağrı değil yani bende öyle oldu korkulacak bişey yok yani ama anesteziden korktuğum için tedirgin olmuştum ama çok rahat bir işlem

SU canım herhangi bir problem yoktu..aniden kanamam başladı..gittik..kesemiz küçülmüş..düşük başlamış..o zaman aldılar...meleğimi...inşallah rabbim çok bekletmeden o mutluluğu tattırır..kucağıma alıp kokladığım günleride nasip eder....inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

anestezi almaktan korkmuyorsan hiç korkma yumurta toplanmasından çünkü hiç sissetmiyeceksin sadece ayıldığında adet sancısı gibi sancı oluyor çok kısa süre ve şiddetli ağrı değil yani bende öyle oldu korkulacak bişey yok yani ama anesteziden korktuğum için tedirgin olmuştum ama çok rahat bir işlem

sagol gel anesteziden korkmuyorum ama iki gun kendime gelemiyorum ondan huzursuzum birde cok yumurtam olmazsa korkuyorum ilk tup bebek denemem

Back
X