Kızlarrrrrrrrrrr bulut83 ün bebeğini ondan aldılar..

CANIM KARDEŞıM RABBıM SABIR KUVVETıNı ARTIRSIN...............bu çektigin acılar inş. sana güzel bir mükafat olarak dönecektir.........şuan duydum ve çok hüzünlüyüm.........inan mucizemiz seni tekrar yoklayacaktır..........yeterki sen hikmetle olanlara bakmayı bil........

Allah sabır versin...İnşallah tez vakitte yavruna kavuşursun

ah canim, alti ay once 12 haftalikken ben de kaybettim yavrumu bilirim nasil bir acidir, yuregin nasil yaniyordur heleki bizim gb cok zor hamile kalinip kaybedince, yeni bir hamilelege inancimiz pek olmadigi icin umutsuz oldugumuz icin...
seni cok iyi anliyorum, Allah sabir versin, daha beterinden korusun inan benim de tek tesellim buydu dogurup kaybeden anneleri dusunup basta kaybetmek daha iyi dedim.
daha bugun yine kaybettigim bebegime agladim ama yola devam etmek zorundayiz anne olmak icin tek elimizden gelen guclu olup sabretmek...Allah hicbir kadina bu aciyi yasatmasin, amin.

insallah en kısa zamanda hayırlısıyla bi bebegin olur umudunu kaybetme :Saruboceq:

canlarım hepinizden allah razı olsun...inşallah dualarınız kabul olurda rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat verir...kızlar boğazımda kelimeler düğüm düğüm oluyor...geçmiş olsun diyene hiçbirşey diyemiyorum..göz yaşlarım sel oluyor...ama rabbime asla isyan etmiyorum...inşallah bu mutluluğu tekrar nasip edecek...bebeğimi kucağıma almayıda....

annem canımmmmmmmmmm...hemşire ablalarına bağırmışım ağlamışım bebeğimi benden aldınız diye onlar neyapsın ...rabbimin takdiri...öyle bağlanmışımki sana ...ayılırken yine ilk cümlelerim sen olmuşsun...bitanem...rabbim bana bu günleri yakında unutturur...hayırlısıyla mucizesinden tekrar yaşatır...senin kokunu duyamadım ..kucağıma alamadım ...inşallah inşallah tekrar verir rabbim bir bebek daha....

bultum canım kardeşim üzüntümü anlatacak kelime bulamıyorum. ne olur sabırlı ol. Rabbim inşallah tez zamanda tekrar gönderir mucizeni. güçlü olmaya calış.

canım benim rabbim inaşallah mucizseini tekrar yaşatır en kısa zamanda ben inanıyorum sen tedavisiz yaşadın bu duyguyu en kısa zamnda rabbim tekrar yaşamanı nasip eğlesin amin dualarım seninle bitanem tekrar geçmiş olsun

BULUT çok geçmiş olsun canım.neden aldılar.kaç haftalıktı. bende şuan 7 haftalık gebeyim.bebeğime birşey olacak diye ödüm kopuyor.. ne güzel kendiliğindne kalmışsın rabbim inş. tez zamanda yine verir... üzülem dicem ama elde değil biliyorum...tekrar geçmiş olsun canım.

bulut lütfen daha fazla üzüyosun hem bizi hem kendini...................çok kötüyüm yazdıkların içimi parçalıyo............................

Bulutcum.. canim benim.. cok uzuldum :(( Allahim sabir versin sana,insallah bu acini unutturacak bi mucize daha gondersin sana. Kendine iyi bak ..

Allahim sabir versin,bu cektigin aci ve uzuntu yerini mutluluga biraksin insallah.. Herseyde bir hayr vardir,kendini sakin birakma olurmu.

rabbim tez zamanda saglikli bebekle unutturur insallah bu acini
zamani daha gelmemis demekki senin icin hayirlisi boyleymis
allah herkese anne olmayi nasip etsin

Allah sabır versin arkadaşım
Rabbim bi daha aynı acıyı yaştmasın
çok zordur herhalde 5 yıldan sonra
bende evlat için uğraşıyorum düşüncesi bile
çok kötü bu yaşadığının

allah sabırlar versin arkadaşım............. rabbim tez zamanda hayırlı evlat versin sana inşallah..................

Allah sabır versin Bulut, inşallah tez zamanda sana bu acıyı unutturup sağlıklı bir bebiş versin sana.. söylenecek birşey yok, sana ne desek boş şu anda biliyorum, Allah sana hep mutluluk yaşatsın bundan sonra.. sabır.. zaman tek ilaç..

Kızlar ne dıyeyım ..hepınızden allah razı olsun..hep yanımda oldunuz..dualarınızı eksık etmedınız...ÜzÜlmemek elde deĞıl..5 yıl bekledık ve mucızemıze kavuŞtuk..rabbıme sıĞınıyorum...dılıyorumkı bunu veren mevlam arkasından Çok bekletmeden tekrar nasıp eder...saĞlıklı hayırlı bır evlat...

Canlarım aĞlamayayım dıyorum rabbımın takdırı...ama gÖzlerım nehırler gıbı...bazen elım karnıma doĞru gıdıyor...ben hep meleĞımle konuŞurdum anneyı bırakma..rabbım bana baĞıŞla dıye..olmadı..rabbım bÖyle hayırlı gÖrdÜ dıyorum...dÜn akŞam ultrasondakı resımlerıne baktım ÖptÜm ÖptÜm mınık meleĞım benı bıraktın gıttın dedım..gÖzlerım yıne sel oldu...dıleĞım rabbım bu sevıncı yaŞamyı tekrar nasıp eder...Çok bekletmeden...herkeslere...saĞlıklı hayırlı evlat versın...amın....

Canlarım ÜmmÜhan arkadaŞınızdan dualarınızı eksık etmeyın....rabbım gÖnlÜnÜzdekılerı sızlere versın......amınnnnnnnnnnn

Back
X