Kızlarrrrrrrrrrr bulut83 ün bebeğini ondan aldılar..

Allahim sabir versin canim bende 2 yil once ayni seyi yasadim gelismeyen bebegimi aldilar cok zor gunler gecirdim zaten tedaviyle olmustu cok perisandim...cok sukur bu aciyi bastiracak bir evlat verdi rabbim yeniden darisi basina...

canımm Rabbim sabır versin inşş tez zamanda bir mucize daha yaşatır da bu acıyı unutturur canımm :Saruboceq:

arkadaşlar bugün kontrole gittim rahim temizmiş..bundan sonra çalışmalara devam dedi..folik asit verdi..vitamin..gebe kalana kadar kullan dedi...korunma vermiyeceğini ilk ve küçük olduğu için dedi..saten 1 ay sonra adet görürmüşüm..o zamana kadarda rahim toparlanır herhalde..

bir yerde okudum kadın kürtajdan sonra adet görmeden hamile kalmış..bir çoğuda 2,3 ay sonra...inşallah rabbim benide çok bekletmez... hayırlı sağlıklı bir evlat verir..tüm isteyen kullarına..doktorumda diyor..üzme kendi artık gebe kalabiliyorsun ..inşallah bundan sonrada bebeğin çok bekletmeden gelecek diyor..inşallah...

ama ben bir türlü kendime güvenemiyorum..birtürlü toparlayamıyorum...gözlerimden yaşlar durmak bilmiyor...ama asla rabbime isyan etmiyorum.. rabbim verdi..yine rabbim aldı..inşalah çok bekletmeden tekrar o mucizeyi yaşatır...bebeğime kavuşurum....

beni anlayan ve her zaman yanımda olan dostlarım ÜMMÜHAN ARKADAŞINIZDAN NE OLUR DUANIZI EKSıK ETMEYıN...ALLAH RIZASI ıÇıN...

cnm benim inş Rabbim sana ikişer ikişer bebişler verir:) dualarımız seninle kürtajdan sonra genelde çok bekletmiyor bebişler merak etme benim görümcem kürtajdan 1 ay sonra yine hamile kaldı hiç düşünme yani

canım hep öyle diyorlar..kendine iyi bak..arkası çabuk gelir...inşallah dedikleri gibi olur....rabbim çok bekletmeden hayırlı sağlıklı bir evlat verir..hepimize...inşallahhhhhhhhhhh

Cok gecmis olsun canim ..

Rabbim kisa zamanda bu kaybini unutturacak evlatlar versin ..

Bende 2 kez yasadim ve anlatmasi " Bebegimi Kaybettim " demesi bile ne kadar zor cok iyi biliyorum ..

Bol sabir diliyorum ..

Inanınki canlarım bunları yazacağım hiç aklıma gelmiyordu..yaşadığım o mucizeden sonra...rabbim 5 yıl sonra bana bebeğimi verdi...ama bugün benden onu aldı...çok zor çok....inşallah bu acımı tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat verirde unuturum bu yaşadıklarımı....canım çok acıyor..

Kürtaj olup ayılırken kendimden haberim yok hemşirelere bebeğimi benden aldınız diye ağlıyarak uyanmışım...rabbim sabır ver...[/QUOTE
canım maşallah bebegin büyümüş bakıyorumda bizim topige hiç neden ugframıyosun

Son düzenleme:
canım benım yenı gordum ne cok sevınmıstım .....canım ınş yenıden gelır melegın ınşş canım toparlan kısa zamanda cok zor bılıyorum rabbım yar ve yardımcın ols çok opt senı

ALLAHIM sanada banda sabır verdın ıns.benımde dun kopardılar bebgımı benden daha dokuz haftalıktı..ınan en zor acı evlat acısıymıs..5 ay arala ıkıncı kez yasadım ben..eylulde 6 hftalık ıkızlermı kaybettım..rabbım bol sabır ve hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın bız ınss...

ıkı kez yaptım cızelgeyı ıkı kez kaldırdım ne kadar ugrasmıstım yapmak ıcın demkkı onda da varmıs bı hayır..ıcım o kadar dolukı ama hıc bı soz bulamıyorum acımı anlatıcak..rabbım dusmanıma yasatmasın...

Back
X