- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi Mysteriligirl
-
hata zaten orada kalitesiz peçete secimiNeden oradan kan geldi o zaman
Neden oradan kan geldi o zaman
Eveeet tüm mesele buu!!!! hainnn kalitesiz sapıkkk peçete!!!hata zaten orada kalitesiz peçete secimi
Acaba yanlışlıkla kızlık zarıra mı bastırdım o an nedeni ne bunun lütfen yardımcı olun
Acaba yanlışlıkla kızlık zarıra mı bastırdım o an nedeni ne bunun lütfen yardımcı olun
Klitoristen taa oraya bastirmayi becerdiysen ET gibi parmaklara sahip bir uzaylı olduğunu düşüneceğim. .insaf yani..Üff. .Acaba yanlışlıkla kızlık zarıra mı bastırdım o an nedeni ne bunun lütfen yardımcı olun
orada yanında olmadığımız için dötemi zarami onu nereden bilelim onu da sen bilAcaba yanlışlıkla kızlık zarıra mı bastırdım o an nedeni ne bunun lütfen yardımcı olun
zara bastirinca bisey olmuyor kapi esiginde degil zar..bayagi iceride ...mastürbasyon dan evvel neremde ne var diye arastirip ogrenseydin simdi uyuyor olurdun .Acaba yanlışlıkla kızlık zarıra mı bastırdım o an nedeni ne bunun lütfen yardımcı olun
Bak canım sakin ol ve git peçeteyle nikahlan.çünkü hamile olduğunu anladım burdan bakınca...Acaba yanlışlıkla kızlık zarıra mı bastırdım o an nedeni ne bunun lütfen yardımcı olun
Jinekolojik muayene için geç oldu..Acaba yanlışlıkla kızlık zarıra mı bastırdım o an nedeni ne bunun lütfen yardımcı olun
ayy yazık ya hala aklında deli sorularAcaba yanlışlıkla kızlık zarıra mı bastırdım o an nedeni ne bunun lütfen yardımcı olun
Klitorisin canını çıkarmışsın işte ne olacak..nasıl hırs yapmissan artık elinde kalmış. .sünnet etmişsin kendini bi nevi))
et nin ne olduğunu biliyor mu acaba..Klitoristen taa oraya bastirmayi becerdiysen ET gibi parmaklara sahip bir uzaylı olduğunu düşüneceğim. .insaf yani..Üff. .
Bütün sebep peçete işte. Onu diyoruz anlamak istemiyorsun . Peçeteyi karıştırmayacaktın bu işe!Ya taktınız peçeteye ben sebebini soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?