- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Mysteriligirl
-
külah ikonu mu? huni mi?kk ya külah ikonu istiyorum nolur bir de yavv hee hee! bunlar bazen cok lazim oluyor
Yok külahıma anlat babınnda bence yanı ben öyle anladım ve katılıyorum olmalı gerçektenkülah ikonu mu? huni mi?
bence ikisi de olmalı.Yok külahıma anlat babınnda bence yanı ben öyle anladım ve katılıyorum olmalı gerçekten
Günler geçiyordu ama kız azıtmıştı. Günler geçiyordu peçete isyan ediyordu Yeter diyordu yeterr ama kız durmuyordu
Beni ciddiye alıp sorumu cevapladığın için teşekkür ederimVajinanin icerisine birsey sokmadiysan ( herhangi birsey )
O kan kizlik zarindan gelmiyor.
Muhtemelen adet olmuşsundur
google beyden bakıp söylicek hemenKonu sahibi mens ne demek? regl ne demek? halam geldi ne demek? Anavatan kan ağlıyor ne demek ?aralarındaki farkı açıkla fake misin onu anliycam
Bak bu yöntem nenelerden kalma. Eskiler çok yaparmış bu durumlarda...Neyse bu kadar sululuk yeter. Konu sahibi bak şimdi beni iyi dinle. Dediğimi aynen yap anlarsın zar yerinde mi değil mi
Bi ipe alyans bağla. Sonra karnına tut. Daireler çiziyorsa zar senindir. Zigzak yapıyorsa hiç senin olmamıştır. Bi yap da yaz bakalım. Zigzak çizerse belirt ikinci taktiği vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?