- 11 Nisan 2016
- 341
- 243
- 103
- Konu Sahibi Mysteriligirl
-
Allahım sana geliyorum koptum geliyorumKonu sahibi mens ne demek? regl ne demek? halam geldi ne demek? Anavatan kan ağlıyor ne demek ?aralarındaki farkı açıkla fake misin onu anliycam
Beni ciddiye alıp sorumu cevapladığın için teşekkür ederim
aradaki farkı bulamaz oradangoogle beyden bakıp söylicek hementaktik mi verdim yoksa
msjlar karistiDaireler çiziyorsa zar senindir. Zigzak yapıyorsa hiç senin
aradaki farkı bulamaz oradan
De get yeni üye kızlığı mı bozulmuş.. ne mrraklısınız kendinizi ellemeye kurcalamaya.. fazla kurcalarsan bozulursun işte böyle.. tamir de tutmazsın sen artıkMerhaba 20 yaşındayım. Ben sürekli klitorisime peçeteyle bastırıp masaj yaparak mastürbasyon yapan biriyim. Bugün yine yaptım. Tuvalete gittiğim de kilotumda sümük gibi bir sıvı içinde ince bi kan gördüm. 3 saat sonra banyoya girip çıktığımda adet kanı gibi kan gelmiş. Aynadan baktım vajinamdan geliyordu. Şimdi gelmiyor kesildi. Kızlık zarım bozuldu mu ben farketmeden ??
Bak bu yöntem nenelerden kalma. Eskiler çok yaparmış bu durumlarda...
klitorisle vajina mesafesini ayarlamayan arkadaş onu mu bulacak. haklısın.Daireler çiziyorsa zar senindir. Zigzak yapıyorsa hiç senin
aradaki farkı bulamaz oradan
doğru erkeklerin demirbaş peçete dir kadınların parnakPeçete ve kilitoris...
Peçete genelde erkeklerin masturbasyon demirbaslarindan. Gidiş yolun yanlış gercek yada trol
Tabi öyle.bu yöntem çok sağlam.sizin gibi arkadaşlarımız çoğalmalı...Ne varsa eski topraklarda var zaten. O zaman Jinekolog mu varmış kendi yöntemlerini kendileri bulmuş ama şimdiki nesil buna inanmıyor
Hepinize cevaplarınız için teşekkür ediyorum iyi geceler
eyvallah steril bacimHepinize cevaplarınız için teşekkür ediyorum iyi geceler
Hepinize cevaplarınız için teşekkür ediyorum iyi geceler
Gitmeseydin gece uzun daha yaaHepinize cevaplarınız için teşekkür ediyorum iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?