- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Her konuda arkamda hicbir seyime karismaz. Butun mobilyalari benim zevkime gore aldik gikini cikarmadi. Ama bu konuda niye boyle yapiyor anlamiyorum.Bende aynen bu şekilde idim
Son konuma bak.
Sonrasında nd oluyor anlarsın.
Not : dogdugum gunden beri beni buyuten babamın soyadını hala kullanıyorum
Pişman değilim.
Bilmiyorum ki canim anlamiyorum. Cok sinirliyim ve cok uzuluyorum. Kisa bir sureligine burda ve bize zamani zehir ediyor suan. Konusmak care degil duymuyor beni.selam canim benim.biliyorsun bahsetmistim bizde aldik nikah tarihimizi.bnde kullanicam soyadimi.nisqnlin neden tepki verdiki anlayamadimsakin bi sekilde konusmaya calis cnm.uzuldum gercekten
Hic te etkileyecek bi karar degil canim. Sonucta esinin nufusuna kayitli oluyosun iki turlude.. Kizlik soyismin sadece goruntude kaliyo.benim icin tek sıkınti su oldu.benim kizlik soyismimin anlasilmasi zordu esiminkide zor. Resmi bi islem yapilirken karsi tarafa anlatmakta baya zorluk cekiyorum.ama yinrde memnunumButun hayatimizi etkileyecek bir kararmis oyle diyor nesini etkileyecekse sanki onun soyadi eklenmeyecek. Istemiyosan vazgecebilirsin hala evlenmedik seni zorlayan yok dedim.
ARmyn tbi ben de kizlik soyadimida kullaniyorum bundan da gurur duyuyirum.esimee hic sorun etmedi ki bu bizim en dogal hkkmiz sorun edilecek bisey degil.Bence de olmasi gereken bu ama neden boyle yapiyor anlayamiyorum. Aramasam mi ben de acaba? En mutlu olacagimiz zamanlari bana zehir ediyor suan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?