kızlık zarı dikimi için doktor tavsiyesi olanlar

rengininci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
32
9
13
merhaba kızlar bu konuyu bır arkadasım için açtım bazı bayanların aslında kendıne dr arıyordur ama arkadasım dıyordur dedıklerını şimdiden duyar gibiyim bu sebepten hemen söyleyim bende aynı durumdayım fakat ben diktirmeyecegım bahsettiğim arkadasımla burdan tanıstık kendisi dikim için doktor arıyor lakin bır cok bayan burda dikim yaptrdım kanama oldu gıbı lafların dr reklamı oldugunu savunuyor bırde bazı dikim yaptırıp tutmayan bayanlarla konustuk bu sebpten anladıkki dr cok önemlı yani her dr a gitmemek lazım sonucta hayati br konu ve dünyanın parasını alıyorlar bu sebpten sizlerden ricam arkadasıma önerebileceğiniz guvenılır denenmiş bır doktor varsa lütfen burdan tavsıyelerınızı beklıyoruz şu an arkadasım ciddi manada bunalımda ve benden haber beklıyor

Hem kizligini bozuyor hemde diktirmek istiyor yaptigi seyin arkasinda dursun bari arkadasiniz...

cancagızlarım bakire olup anal oral sex yapıp bacak arasındakı kanı kocasını keklemek için saklayan bakırelerde tanırım onlarada bır mesajınız varmı? namus ahlak kanda degıl
Cnm bende takip ediyorum siteyi ama ne kadar kime güvenilir bilmiyorum bende diktirdim kendimi rahat hissetmek için... Korkut bey işlemimi yaptı... Sonuc ne olur bilmiyorum... En çok sitede adı geçen kişi dönem dönem değişiyor harun Özkan... Şişli med Akın ve son zamanlarda Karakaya adında bir Dr var.... Ama harun Özkan mail ile konuştum anadan doğma zar diyor .... Kendinden o kadar emin konuşması bana inandırıcı gelmiyor... Akın beye hiç ulaşamadım.... Karakaya ise bi ay kadar önce popüler oldu bence fiyatı a göstererek kişilerin gelmesini sağlıyor nette gördüğüm resmi Pekte güven verici diil.. Ve sitede Kezban lar anlamaz empati yapma yeteneğine sahip değiller muhatap olma... Karar verdiğinizde benide bilgilendirin lütfen

cancagızlarım bakire olup anal oral sex yapıp bacak arasındakı kanı kocasını keklemek için saklayan bakırelerde tanırım onlarada bır mesajınız varmı? namus ahlak kanda degıl
konunuzla bu mesajiniz baya bir celiskili olmus, birakin gelmeyiversin o zaman?
herkes de gelmiyormus zaten

Aynen canim bende karakaya dusunuyodum en mantiklisi o gibi geliyodu fiyat konusuda cazipti bide kendinden emin yaptirirsam kendinden emin olsugu icin ona yaptircaktm ama evlenmeme daha uzun sure oldugu icin biraz daha ertelemeye karar verdim. Harun ozkanda kendinden eminse iyidir bence sonucta her doktor garanti veremiyo T.karakaya da her dr bunu yapamaz bu sanatsal bi islem gibi cogu dugunden once
gecici dikime ceviriyo ve ben garanti veriyorum diyo

sagolasın canım ya sen diktirdim yazmıssın yanlısmı anladım öylemı ?

Sevgili arkadaşlar,
Anlayamıyorum, elinizin altında dev gibi bir bilgi portalı var. Bu kadar önemli ve bir o kadar da yanlış bilinen bir bilgiyi araştırıp doğrusunu öğrenmek ne kadar zamanınızı alır ki?

Kızlık zarı, hayal ettiğiniz gibi vajinanın içinde örümcek ağına benzer bir ağ ya da zarımsı bir yapı değil ki delinsin. Delinecek bir yapı yok orada. Ancak hasar görebilir. Küçüklükten, kültürden, aile yapısından ve yanlış bilgiden doğan bir yanlış anlama bu.

Vajinayı çevreleyen duvarı kaplayan bir doku sadece o. Doğum yolunu kaplayan bir doku. Kan gelmesi de penisin hareketerine bağlı olarak o duvarın tahriş olmasından kaynaklanıyor. Hepsi bu.

Kimisinden kan gelir, kimisinden gelmez. Kimisi acı duyar kimisi duymaz.

Alıntı yapıyorum: Wiki

Kızlık zarı, isminden dolayı zar gibi düşünülse de aslında bir zar değildir.
Kızlık zarının anatomik olarak bilinen bir fonksiyonu yoktur. Bu doku ilk cinsel ilişki sırasında anatomik yapıya göre esneyip genişler veya laserasyona uğrar ve kanar. Bu sebepten pek çok toplumda kızlık zarı ile kadının bekâreti ilişkilendirilir. Bazı toplumlarda kızlık zarının hasara uğramış olması kadında bekâretin bozulduğuna kanıt olarak görülür.

Kızlık zarı
veya himen, kadınlarda vajinal açıklığı çevreleyen veya kısmen kaplayan zarımsı bir doku. Genellikle 2-3 cm kadar içeride ve 2-3 mm kalınlığındadır. Oldukça çeşitli şekiller alabilen bu doku genellikle hilal şeklindedir ve kılcal damarlarla çevrilidir.
Kızlık zarı tüm kadınlarda yaklaşık olarak aynı yerdedir. Küçük dudakların arkasında, vajenin hemen girişinde, tabanı vajen duvarında olan ince bir deri kıvrımıdır. İlk ilişki ile olan ağrı, kanamanın en büyük nedeni, beden ve zihindeki gerginliğin tüm bedenle birlikte vajen kaslarını da kasması, buna bağlı girişin daralması ve hatta kapanmasıdır. Oysa vajen esneyebilen ve uzayabilen bir yapıdadır. Vajen esnediğinde onun bir parçası olan kızlık zarı da esner ve açılır. Bu durumda ilişkide ağrı ve acı olmaz.

Her 1000 kadından 1'i kızlık zarı olmadan doğmaktadır. Yapılan araştırmalara göre kadınların yarıya yakınında ilk cinsel ilişki sırasında kanama olmamaktadır.

Ayrıca kızlık zarının çok kalın yahut esnek olmayan sekilde gelişmesi durumunda ilişkiye engel durum yaratacağından ötürü jinekolog tarafından bir müdahele gerekebilir.

Eğer cinsel ilişki yaşamışsanız, bu sadece sizi ilgilendirir. Nişanlım ne yapacak, sevgilim ne yapacak, kocam anlayacak mı gibi düşüncelerle kafanızı bulandırmayın.

Erkekler de kendilerine öğretildiği gibi kadından kan gelmesini bekliyorlar. Gelmeyince de namus meselesi yapıyorlar.

En özel, en güzel en mahrem anınınızı bu şekilde baltalamayın.

Son düzenleme:
Offf birkaç başlık okudum, gerçekten çok sıkıldım, her sayfada aynı tartışmalar, konuşmalar... tamam biz de biliyoruz, bir hata yaptık, pişmanız. evet, erkekler sırf zarımız zedelendi diye bizi sevmeyecekse hiç sevmesin. biz de biliyoruz bunları. ama diktirmek istiyoruz arkadaşım. şu an bunu düşünüyoruz, bunun için doktor araştırması yapıyoruz,. NOKTA. bunun için yönlendirme yapabilecek arkadaşlar varsa yazsın.

Hangi doktorlara gittiniz, kimler sonuç aldı. maliyeti ne kadardır. biz bunları duymak istiyoruz. ve artık bir karar verip, DİKTİRMEK istiyoruz.

Nolur reklam amaçlı yazmayın. operasyon geçiren arkadaşlarımız, ve de hatta olumlu-olumsuz sonuç alan arkadaşlarımız varsa onlar yazsın.

Hangi doktor başarılıdır bilmem ama arkadaşınız dürüst olmayı denedimi?
Yani namus kafada bitiyor hayatındaki erkeğe yaptığı yanlışı bütün samimiyetiyle anlatsa?
Aksi takdirde erkek sonradan öğrenirse iş daha kötüye gider.

dürüst olmak guzel ama toplumumuz bunu kaldıracak kapasıtede degıl bunu deneyen bayanlar tanırım acıkca söyleyen söyledıkten sonra namussuz damgası yıyıerek terkedılen toplumumuzun kafası normal degıl bu konuda malesef

Tabi hayat sizin karışamayız ama dikkatli olmak gerek. Eski sevgilin gelip anlatırsa ne olacak?

Tabi hayat sizin karışamayız ama dikkatli olmak gerek. Eski sevgilin gelip anlatırsa ne olacak?
seni görevlendırelım ıstersen gelip sen anlat pek hevesli gözüküyorsun :))) cok pozitif temennilisin maşaallah . burda herkes sevgılı tarafından bekaretını kaybetmıs degıl öyle ınsanlar varkı yağan kişi zaten ben yaptım dese bırıne hapıse girer emın olun cogu keyfı bırlıkte olmamıs tecavuz var aıle içi tecavuze ugrayan bıle tanıyorum ben

Yanlış anladın sanırım ben kolay demedim. Sadece her ihtimali düşün dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…