- 6 Kasım 2014
- 32
- 9
- 13
- Konu Sahibi rengininci
-
neyi? daha acık yazarsanız sevınırımgüle güle kullansın arkadaşınız
Cnm bende takip ediyorum siteyi ama ne kadar kime güvenilir bilmiyorum bende diktirdim kendimi rahat hissetmek için... Korkut bey işlemimi yaptı... Sonuc ne olur bilmiyorum... En çok sitede adı geçen kişi dönem dönem değişiyor harun Özkan... Şişli med Akın ve son zamanlarda Karakaya adında bir Dr var.... Ama harun Özkan mail ile konuştum anadan doğma zar diyor .... Kendinden o kadar emin konuşması bana inandırıcı gelmiyor... Akın beye hiç ulaşamadım.... Karakaya ise bi ay kadar önce popüler oldu bence fiyatı a göstererek kişilerin gelmesini sağlıyor nette gördüğüm resmi Pekte güven verici diil.. Ve sitede Kezban lar anlamaz empati yapma yeteneğine sahip değiller muhatap olma... Karar verdiğinizde benide bilgilendirin lütfencancagızlarım bakire olup anal oral sex yapıp bacak arasındakı kanı kocasını keklemek için saklayan bakırelerde tanırım onlarada bır mesajınız varmı? namus ahlak kanda degıl
konunuzla bu mesajiniz baya bir celiskili olmus, birakin gelmeyiversin o zaman?cancagızlarım bakire olup anal oral sex yapıp bacak arasındakı kanı kocasını keklemek için saklayan bakırelerde tanırım onlarada bır mesajınız varmı? namus ahlak kanda degıl
sen bu toplumumuza bu dedıklerını kakbul ettirdiğinde haber et bızlerde cıkıp acık acık anlatalım oldumukonunuzla bu mesajiniz baya bir celiskili olmus, birakin gelmeyiversin o zaman?
herkes de gelmiyormus zaten
sagolasın canım ya sen diktirdim yazmıssın yanlısmı anladım öylemı ?Cnm bende takip ediyorum siteyi ama ne kadar kime güvenilir bilmiyorum bende diktirdim kendimi rahat hissetmek için... Korkut bey işlemimi yaptı... Sonuc ne olur bilmiyorum... En çok sitede adı geçen kişi dönem dönem değişiyor harun Özkan... Şişli med Akın ve son zamanlarda Karakaya adında bir Dr var.... Ama harun Özkan mail ile konuştum anadan doğma zar diyor .... Kendinden o kadar emin konuşması bana inandırıcı gelmiyor... Akın beye hiç ulaşamadım.... Karakaya ise bi ay kadar önce popüler oldu bence fiyatı a göstererek kişilerin gelmesini sağlıyor nette gördüğüm resmi Pekte güven verici diil.. Ve sitede Kezban lar anlamaz empati yapma yeteneğine sahip değiller muhatap olma... Karar verdiğinizde benide bilgilendirin lütfen
ISLEM YAPTIRDIM BEN.. YANLIS ANLAMADIN :)sagolasın canım ya sen diktirdim yazmıssın yanlısmı anladım öylemı ?
dürüst olmak guzel ama toplumumuz bunu kaldıracak kapasıtede degıl bunu deneyen bayanlar tanırım acıkca söyleyen söyledıkten sonra namussuz damgası yıyıerek terkedılen toplumumuzun kafası normal degıl bu konuda malesefHangi doktor başarılıdır bilmem ama arkadaşınız dürüst olmayı denedimi?
Yani namus kafada bitiyor hayatındaki erkeğe yaptığı yanlışı bütün samimiyetiyle anlatsa?
Aksi takdirde erkek sonradan öğrenirse iş daha kötüye gider.
dürüst olmak guzel ama toplumumuz bunu kaldıracak kapasıtede degıl bunu deneyen bayanlar tanırım acıkca söyleyen söyledıkten sonra namussuz damgası yıyıerek terkedılen toplumumuzun kafası normal degıl bu konuda malesef
seni görevlendırelım ıstersen gelip sen anlat pek hevesli gözüküyorsun :))) cok pozitif temennilisin maşaallah . burda herkes sevgılı tarafından bekaretını kaybetmıs degıl öyle ınsanlar varkı yağan kişi zaten ben yaptım dese bırıne hapıse girer emın olun cogu keyfı bırlıkte olmamıs tecavuz var aıle içi tecavuze ugrayan bıle tanıyorum benTabi hayat sizin karışamayız ama dikkatli olmak gerek. Eski sevgilin gelip anlatırsa ne olacak?
seni görevlendırelım ıstersen gelip sen anlat pek hevesli gözüküyorsun :))) cok pozitif temennilisin maşaallah . burda herkes sevgılı tarafından bekaretını kaybetmıs degıl öyle ınsanlar varkı yağan kişi zaten ben yaptım dese bırıne hapıse girer emın olun cogu keyfı bırlıkte olmamıs tecavuz var aıle içi tecavuze ugrayan bıle tanıyorum ben
herkes her ıhtımalı düşünerek yasıyordur sız merak buyurmayınYanlış anladın sanırım ben kolay demedim. Sadece her ihtimali düşün dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?