Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet doğru ama inanmayadanilirler. Boyle bırseyı duysalar yıkılırlar ben ne kadar ıstedım dısında da olsa sonucta hersey olmus bıtmıs herkes sonuca bakar
Yarın daha kötü olacak o zaman ne yapacaksın biraz da kendini düşün.Olan olmuş göz yummak çaremi sence? Senin sustuğunu gördüğü zaman neler yapacak sana, ben ne yapsam da zaten susacak deyib hergun daha kötü şeyler yapacak
Yarın daha kötü olacak o zaman ne yapacaksın biraz da kendini düşün.Olan olmuş göz yummak çaremi sence? Senin sustuğunu gördüğü zaman neler yapacak sana, ben ne yapsam da zaten susacak deyib hergun daha kötü şeyler yapacak
Anlatmaya çalistigimiz bu işte, ayaklarının üzerinde dur çalış kazan hiç kimseye muhtaç olma ilk işin ayrılmak olsun ama, sonra da ailenle barisirsin her şey zamanla. Korkma. Susma.Aglama
Anlatmaya çalistigimiz bu işte, ayaklarının üzerinde dur çalış kazan hiç kimseye muhtaç olma ilk işin ayrılmak olsun ama, sonra da ailenle barisirsin her şey zamanla. Korkma. Susma.Aglama
Korkma ya bi kiz var burda en kotu ihtimal 5 kisiyle yatti gitti evlendi , bosandi bir yol bos kaldi geme cok kisiyle yatti simdi zengin biriyle evlendi hayati yasiyor