Kızlık zarı hakkında bir soru

naneli_limon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
796
90
118
Aekadaşlar ben 2yıllık evliyim. İlişkiye çok uzun uğraşlardan sonra (1 ay sonra) girebildik. Kafama takılan bişy var benim kanamam hiç olmadı. Kızlık zarım olmayabilir mi sizce öyle bir imkan var mı?

Mutlaka Vardır..
İlla Kanaması Gerekmiyor..
Ya Esnekse ?

Kızlıl zarı esnekse kanamazmış. Her ilk ilişkide kan gelecek diye bir şart yok yani. O yüzden kan mevzusuna çok takılmayın. Bu sık görülen bir şey hatta ben de iki yakınım da şahit oldum ilk ilişkilerinde kan gelmediğini söylediler. Doktora gidildiğinde doktor da esnek olduğunu söylüyor.

Esnekse bile ben 2 senelik evliyim ayrıca defalarca muayene oldum alttan. Doktorlara soramadım ama eğer kızlık zarım yerinde olsaydı söylemezlermiydi?

Bazen daha geride de olabiliyor.
Bende de hiç kanama olmadı.
Anladığım kadarıyla evliliğinizde sıkıntı olmamış.
Kendinizi üzmeyin bunun için.

Doktorun söylemesi gerekirdi diye düşünoyrum gerçi ben sormadım ama yinede görünce söylemesi gerekir bence. Kendimden şüphe etmeye başladım acaba çocukken tecavüze falanmı uğradım da haberim yok (Allah korusun umarım değildir)

merak ettiğim birşey var. eşiniz sorun etmedi mi bu durumu ??? :44:

Eşimden Allah razı olsun dünyalar iyisi bir insan. Benden asla şüphe duymadığını söyledi. Sorun etmedi aksine ben sorun ettim niye kanama olmadı diye. Hatta üzüldüm ağladım falan ama eşim beni rahatlatınca ben sorun etmemeye başladım ama yinede aklıma takılır arada..Niye olmadı diye..

Tövbe Estağfurullah..
Resmen Dertsiz Başınıza Dert Arıyorsunuz..

Silin Böyle Kötü Düşünceleri Kafanızdan..
Ne Alakası Var..
Doğumda Kızlık Zarı Yırtılan Duymadınız mı Hiç ?

bidahaki dr kontrolunüzde bence,doktorunuza bi sorun neden kanamam olmadi vede kizliginin halen olup olmadigini sor bi.

ay ben çok merak ettim $imdi (bekar biri olarak) acaba kanamasa bile e$ler farkediyormu kizin bakire olup olmadigini? benim gözüm korktu bir kom$umuz hemen bo$andi kanamadi diye, bende o zamanlar esnek falan bilmiyordum acaba öylemiydi?

canım bak buradan bilgilendin bu konu eşinle senin aranda problem olabilir.eşine durumu böyle izah et önce esnek filan diye..sonrada onun istediği bir doktora gidin o anlatır size.yani şayet laftan anlamayacak kadar geri düşünceli biriysee doktor anlatırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…