- Konu Sahibi naneli_limon
-
esnek olabilecegi gibi kanama adledilen sey de sakir sakir bir kanama degil, farketmemis bile olabilirsin. 1-2 damla pembemsi ya da daha sonradan kahverengi minik bir akinti. kanamam olmadi, kilcal damarda zedelenme olursa ve cinsel iliski sirasinda kasilma olursa kanama olur. kanama olmamasi da olmasi kadar normal.
nee farketmeyebilirmiyiz bile mi
1 kaç damla pembe bir şey mi
ben gene adet kanı gibi koyu kırmızı gelir diye düşünmüştüm ama
Neler neler anlatiliyor bu konuyla ilgili.
Gozunu korkutuyorlar insanin:))
Ama olan topu topu 2 damla pembemsi bisi.
Birde bana da garip geldi, 2yil sonra bunu merak edip sorman.
Arkadaşlar eşim asla konusunu bile açmadı. Aksine ben irdeledim neden olmadı diye. Eşim benden şüphe duymadığını söyledi. Benim 2 sene sonra merak etmemin sebebi de acaba geçmişte mi zarar gördü onu merak ettim. Bisikletin demirine düştüğüm olurdu. Ordan falan mı acaba? Eşimle 2 senedir konusunu bile açmadık. Doktora sorarsam ben sorarım.
Aekadaşlar ben 2yıllık evliyim. İlişkiye çok uzun uğraşlardan sonra (1 ay sonra) girebildik. Kafama takılan bişy var benim kanamam hiç olmadı. Kızlık zarım olmayabilir mi sizce öyle bir imkan var mı?
Aekadaşlar ben 2yıllık evliyim. İlişkiye çok uzun uğraşlardan sonra (1 ay sonra) girebildik. Kafama takılan bişy var benim kanamam hiç olmadı. Kızlık zarım olmayabilir mi sizce öyle bir imkan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?