• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı kanı ne zaman gelir

pembelbise5455

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-4
Puanlar
1
Kızlar eski sevgilimle ilişkiye girmeye çalışmıştık diyeyim hepsi değil ama başı girdi bi ara ilerletmek istedi bi duvara sanki çarptı yani çok acıdı o kısımda ben bağırdım ilerletemedi sonra 1 2 git gel yaptı çıktığında kan falan hiç yoktu ama bana kan gelmez olmadı başı girdi sadece dedi belki korkmuştur bilmiyorum ama sonra 3 saat geçti lavaboya gittim idrarımı yaptım peçeteye pembe kan geldi hafif kırmızı ben anlamadım bozuldu mu bozulmadı hemrn gelmez miydi bu durumu yaşayan var mı lütfeen?🙏🏻 Hayatımda biri var ve korkuyorum

Son düzenleme:
Kızlar sevgilimle ilişkiye girmeye çalıştık diyeyim hepsi değil ama başı girdi bi ara ilerletmek istedi bi duvara sanki çarptı yani çok acıdı o kısımda ben bağırdım ilerletemedi sonra 1 2 git gel yaptı çıktığında kan falan hiç yoktu ama bana kan gelmez olmadı başı girdi sadece dedi belki korkmuştur bilmiyorum ama sonra 3 saat geçti lavaboya gittim idrarımı yaptım peçeteye pembe kan geldi hafif kırmızı ben anlamadım bozuldu mu bozulmadı hemrn gelmez miydi bu durumu yaşayan var mı lütfeen?🙏🏻
Olmuştur büyük ihtimalle git gel yapması zaten vajinaya girmiş olduğunu gösterir. Duvara çarpma hissi bende de olmuştu sonra da parlak kırmızı birkaç kan damlası bu kadar zaten. Lütfen cinselliği basitleştirmeyin gerçekten sevip gerçekten güvendiğiniz biriyle yaşayın yaşınız da genç muhtemelen

Back
X