• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı konusunda deneyimli kişiler yardımcı olabilir mi?

selinuzerliseker

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
48
Puanlar
13
Bende aylar önce kızlık zarı takıntısı başladı sürekli aynayla incelemeye çalıştım. Acaba yırttım mi diye sürekli kafamda dönüp durdu. İçime bir parmak girebilecek genişlik vardı. Ben bir de oje kapağı denemiştim şuan mantıksız geliyor farkındayım ancak takıntı ve obsesif kompulsif bozukluk olunca durum hic öyle olmuyor. Sonrasinda cok az pembe bir leke gördüm ve jinekologa gittim jinekolog sorun yok dedi ve ben sonrasinda tekrar takıntılara esir olup denemeler yapmaya çalıştım asla ilkindeki kadar zorlama yapmadım ve kan acı falan da olmadı ama beynimde dönüp duruyor acaba doktordan sonra bozmuş olabilir miyim diye ? Lütfen evli veya iliskiye girmiş kadın ablalarim yardımcı olabilir mi ? Kizlik zarı açıklığımdan asla isaret ve orta parmagim birlikte geçmiyor sadece 1 parmak gecebilecek bi genislik var. Kızlık zarı bu kadar kolay bozulabilir bir şey mi penis büyüklüğünde bir şey asla denemedim

kslxmmsls şaka mı bu konu?
kızlık zarı takıntınız varsa neden habire bir şeyler sokuyorsunuz, neyi deniyorsunuz? tam tersi olması gerekmez mi? aksine bozmaya çalışıyor gibisiniz. 10 senelik evliyim ama ben bu kadar tecrübeli değilim hdjsjsk

Bende aylar önce kızlık zarı takıntısı başladı sürekli aynayla incelemeye çalıştım. Acaba yırttım mi diye sürekli kafamda dönüp durdu. İçime bir parmak girebilecek genişlik vardı. Ben bir de oje kapağı denemiştim şuan mantıksız geliyor farkındayım ancak takıntı ve obsesif kompulsif bozukluk olunca durum hic öyle olmuyor. Sonrasinda cok az pembe bir leke gördüm ve jinekologa gittim jinekolog sorun yok dedi ve ben sonrasinda tekrar takıntılara esir olup denemeler yapmaya çalıştım asla ilkindeki kadar zorlama yapmadım ve kan acı falan da olmadı ama beynimde dönüp duruyor acaba doktordan sonra bozmuş olabilir miyim diye ? Lütfen evli veya iliskiye girmiş kadın ablalarim yardımcı olabilir mi ? Kizlik zarı açıklığımdan asla isaret ve orta parmagim birlikte geçmiyor sadece 1 parmak gecebilecek bi genislik var. Kızlık zarı bu kadar kolay bozulabilir bir şey mi penis büyüklüğünde bir şey asla denemedim
Bir de penis büyüklüğünde bir şey dene, var mı yok mu anlarsın bence ozaman. 1-2 parmak yetmez….
Tabi bir de şimdi penis vaarr peniss var çapı önemli dksjsjs

Bir de penis büyüklüğünde bir şey dene, var mı yok mu anlarsın bence ozaman. 1-2 parmak yetmez….
Tabi bir de şimdi penis vaarr peniss var çapı önemli dksjsjs
PAHAHAHHWHAH soru sordum gerçekten takıntı seviyesine geldi dedigim gibi 2 parmak bile gecemeyecek bir genislikte bilgin varsa yardimci ol yoksa dalga gecilecek bi durum goremiyorum

kslxmmsls şaka mı bu konu?
kızlık zarı takıntınız varsa neden habire bir şeyler sokuyorsunuz, neyi deniyorsunuz? tam tersi olması gerekmez mi? aksine bozmaya çalışıyor gibisiniz. 10 senelik evliyim ama ben bu kadar tecrübeli değilim hdjsjsk
Ya gercekten tam dediğiniz gibi ama psikolojik bi döngü oldugu takdirde insan kendisini rahatlatmak icin bu sekilde kompulsif hareketlere bulasiyor. Madem evliymissiniz yardimci olur musunuz

4.5 cm içeride kızlık zarı yani kapakla bozulcak mesefade kimse de inanmaz kapakla bozduguna şimdi 🫣

4.5 cm içeride kızlık zarı yani kapakla bozulcak mesefade kimse de inanmaz kapakla bozduguna şimdi 🫣
Sence gerçekten içeride mi anatomi bilginiz beni cok guldurdu valla ben burda deneyimliyseniz diye fikir soruyorum siz kendi kendine olmayan bilginizle yorum yapmaya calisiyosunuz

Sizin bi bilginiz varsa siz yardımcı olabilir misiniz burdaki trollerin gerçekten hicbiseyi bilmedigini dusunmeye basladim cunku
Şimdiiii öncelikle bu saçma mevzuyu sorun edecek varlıklara selam bile vermiyoruz. Bak insan bile demiyorum. Geriye de takıntı yapacak bir şey kalmıyor. Esnekse ya da hiç yoksa ölelim mi? O yüzden bozdun bozmadın aman da kurcalama bozarsın gibi cümleler kurmayacağım.

Kızlık zarını bozmaya mı çalışıyorsun anlamadım ben o kısmı.Takıntın varsa niye elliyorsun.

Sizin bi bilginiz varsa siz yardımcı olabilir misiniz burdaki trollerin gerçekten hicbiseyi bilmedigini dusunmeye basladim cunku
Trollemiuorum canım bunu kimseye inandiramazsin çünkü yaptığın normal birşey değil bir insan neden kapak sokar oraya kontrol etmek için bunu şimdi ben erkek arkadaşın olsam anlatsan inanmam yani

Back
X