• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı konusunda deneyimli kişiler yardımcı olabilir mi?

PQHWBBSNWNOWWBBSNWNS ya gerçekten cok mantiksiz oldugunun farkindayim ama maalesef durum bu ve artık dokunmuyorum ama sizce onceden bisey yapmis olabilir miyim onu sordum
Ne demek önceden bir şey yapmış olabilir miyim? Başına senin onayın olmadan bazı şeyler geldiğini mi düşünüyorsun?

Oranin esnekligini biliyorum da kastım o değil bak simdi vajinal girişten şöyle düşün 2 parmak gecemeyecek bi darlik var penis de gecemez ya mantiken zorlamadan once bi yirtilacak ki sonraki gecisler kolay olsun ben gorunusten bahsetmiyorum sonuc olarak her iliskide tekrar tekrar orayi yirtmiyosunuz degil mi?
kızlık zarı dediğin şey örümcek ağı gibi boşluklu bir yapı, bebekken mikrop girmesin içeri diye var olan bişey. penisin girişini çıkışını engellemez hiçbir şekilde. o ortadan kalkınca daha rahat giriş olacak diye bir şey yok yani. şu var, ilk ilişkiden sonra kadın stres yapıp kendini kasmıyor, ıslanacağını biliyor ve zevk almayı öğreniyor. bu yüzden sonraki tecrübeleri daha kolay oluyor. kızlık ortadan kalktı diye değil.

kızlık zarı dediğin şey örümcek ağı gibi boşluklu bir yapı, bebekken mikrop girmesin içeri diye var olan bişey. penisin girişini çıkışını engellemez hiçbir şekilde. o ortadan kalkınca daha rahat giriş olacak diye bir şey yok yani. şu var, ilk ilişkiden sonra kadın stres yapıp kendini kasmıyor, ıslanacağını biliyor ve zevk almayı öğreniyor. bu yüzden sonraki tecrübeleri daha kolay oluyor. kızlık ortadan kalktı diye değil.
O zaman kizlik yirtilma ve kanama muhabbeti ilk iliskide gerceklesmiyor mu benim kafamda anlamlandiramadigim kisim orasi

O zaman kizlik yirtilma ve kanama muhabbeti ilk iliskide gerceklesmiyor mu benim kafamda anlamlandiramadigim kisim orasi
yoo her zaman ilk ilişkide gerçekleşmiyor, burada da konular var bulursun. 2 ay sonra defalarca ilişkiden sonra kan gelenler bile var. o ağa organ ne zaman denk gelir de yırtarsa az bir kanıyor o kadar.

İlk ilişkimde kanama, yırtılma, patlama, yarılma, delinme olmadı. Tek damla kan gelmedi.

Senin öyle basitçe yırtabileceğin bir doku değil. Ayrıca bu kadar çok takıntı haline de getirme ileride vajinismus olursun.

İlk ilişkimde kanama, yırtılma, patlama, yarılma, delinme olmadı. Tek damla kan gelmedi.
Gerçekten mi o halde ben bosuna mi takıyorum acaba bozdum mu ya kanamam olmazsa ya ilerdeki insan farkli bisey dusunurse diye sorun edip duruyodum

Senin öyle basitçe yırtabileceğin bir doku değil. Ayrıca bu kadar çok takıntı haline de getirme ileride vajinismus olursun.
Evet abla tam olarak bunu merak ediyordum ben oyle deli dehset bi zorlama yapmadm bu durumda bi şey olmamıştır degil mi

Hayir taciz falan yok merak etmeye basladim küçükken kurcalardim acaba bozmus muydum diye sonra tekrar takintiya donustu
Doktor görmüş kontrol etmis incelemis bozulmamis saglam dedigi halde icin rahatlamadiysa buradan göremedigimiz sey hakkinda yaptigimiz yorumla nasil rahatlayacak ?

Cok
Doktor görmüş kontrol etmis incelemis bozulmamis saglam dedigi halde icin rahatlamadiysa buradan göremedigimiz sey hakkinda yaptigimiz yorumla nasil rahatlayacak ?
haklisiniz iste takinti bu seviyeye ulasti tek soracagim sey su doktordan sonraki denemelerde hic kan vs bişey olmadi saglamdir degil mi

Cok

haklisiniz iste takinti bu seviyeye ulasti tek soracagim sey su doktordan sonraki denemelerde hic kan vs bişey olmadi saglamdir degil mi
Detay vermek istemiyorum ama lekelendim yirtildi hadi gibi bisi degil o . Esnek bir yapı hasara ugramistir biraz tamamen yapisini kaybetmemistir ben iki gece üst üste kanadim tam yirtilamadigi icin töbe töbe konusturdun gece gece beni burda

Detay vermek istemiyorum ama lekelendim yirtildi hadi gibi bisi degil o . Esnek bir yapı hasara ugramistir biraz tamamen yapisini kaybetmemistir ben iki gece üst üste kanadim tam yirtilamadigi icin töbe töbe konusturdun gece gece beni burda
Abla kusura bakma ama zaten tam bu amacla actim bu basligi senin gibi bunun bana boyle olmadigini aciklamalari icin ama insanlar dalgaya aldi ne yazik ki

Bende aylar önce kızlık zarı takıntısı başladı sürekli aynayla incelemeye çalıştım. Acaba yırttım mi diye sürekli kafamda dönüp durdu. İçime bir parmak girebilecek genişlik vardı. Ben bir de oje kapağı denemiştim şuan mantıksız geliyor farkındayım ancak takıntı ve obsesif kompulsif bozukluk olunca durum hic öyle olmuyor. Sonrasinda cok az pembe bir leke gördüm ve jinekologa gittim jinekolog sorun yok dedi ve ben sonrasinda tekrar takıntılara esir olup denemeler yapmaya çalıştım asla ilkindeki kadar zorlama yapmadım ve kan acı falan da olmadı ama beynimde dönüp duruyor acaba doktordan sonra bozmuş olabilir miyim diye ? Lütfen evli veya iliskiye girmiş kadın ablalarim yardımcı olabilir mi ? Kizlik zarı açıklığımdan asla isaret ve orta parmagim birlikte geçmiyor sadece 1 parmak gecebilecek bi genislik var. Kızlık zarı bu kadar kolay bozulabilir bir şey mi penis büyüklüğünde bir şey asla denemedim
Sorun yoktur canım, parmakla ve bahsettiğin oje kapağı ile olacak iş değil. Evliyim kızlık zarı öyle sanıldığı kadar hemen yırtılan bir yapı değil. Hiçbir işe yaramayan bir et parçası. Herkes de farklı şekilde bir kalıntı. Dışkı gibi mikroplardan korumak için çocukken devam eden bir yapı. Büyüyünce inceliyor ve lastik gibi açılıp kapanan bir lezyon haline geliyor. O yüzden ayna ile çözemezsin öyle bir kanıtta yok. Adlı uzman doktor dışında normal kadın doğumcular sadece şeklini bilir öyle kolay kolay anlaşılmaz zordur. Aynayla bakma o yüzden. O tamamen kapalı bir yer değil, aralıklı tırtıklı açık kendi kendine esneyebilen yapıdır. Seks sırasında vajina zevk suyu verdiğinde orası zaten kendiliğinden esner ve penisi içeriye alır. Eğer erkek hoyrat, sert ve yanlış baskılama yaparsa vajina yaralanır ve girdirmeye calıstıgı için dar alana hafif kanama meydana gelir. İlişkiye girdikçe o bölge alısır ve rahatça artık penisi alır vaziyette gelir. İlk ilişkiden birkac ilişkiye kadar yolu var yani. Öyle kendi kendine yırtılmaz. Vajina penis birleşimi şart ya da bir cisimi obje girdirip çıkartarak canını acıta acıta kanatabilirsin. Bu kadar.

Hayatiniz boyunca herhangi bi konuda takıntı yasamamissiniz sanirim sansli bi kesimdesiniz okbnin ne olduğunu tadmazsiniz umarim
Okb vardı bende ama aklıma takılan şeyleri kurcalamazdım. İlaç kullandım ve kendi çabamla yendim. Siz takıntınızı arttıracak aktiviteler yapıyorsunuz. Bir de ilim irfan falan ahkam kesmişsiniz kaç kez yorumlarda. Kendinizi parmaklamaya devam ederseniz zaten o çok merak ettiğiniz zarı elinize alacaksınız hiç şüpheniz olmasın.

Niye bu kadar taktın anlamadım. İçine kapak sokmak nedir. İki damla kan bacaklarından aksa ne olacak akmasa ne olacak yani. Bir jinekolog yerine bir psikoloğa gitmen gerek. Takıntı haline getirmişsin. Yırtılmasa bile bu gidişle sen uğraşa uğraşa yırtarsın

Back
X