- 5 Eylül 2018
- 6.514
- 7.435
- 83
- Konu Sahibi kurukuru3494
Bunu bile bile evlenmen??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görünce nasıl anlayabilir ki? Anlamadım ne demek istediğinizi merak ettimBakire olup olmadığını anlamak için doktor olmak gerekmiyor. Eşin bunu görünce bile anlayacaktır. Ya dürüst ol ya da evlenme paran varsa yalanlar üzerine evlilik kur diktir
Gayet normal bir şekilde belli oluyor giriş kısmı açılıyorGörünce nasıl anlayabilir ki? Anlamadım ne demek istediğinizi merak ettim
YaaaaGayet normal bir şekilde belli oluyor giriş kısmı açılıyor
Maalesef hala ilk gece için bir çözüm bulamadım.kanama olmayacağı için eşim büyük bi ihtimalle doktora götürecek.doktorlar daha önce ilişki yaşamış diye bilgi verir mı? Düğünüme günler kaldı bir çözüm önerisi olan varmı?
Bugunde aklımdan geçtin K kurukuru3494 . Nişanlınla aranız nasıl normal olarak. Neden kan gelmedi vs derse zarın esnek olabileceğini okumuştum de sakinlikle.
[
Yorumda bir arkadas regline getir demis mantikli gelmiyorsa bile dogum kontrol hapi kanama yapiyor yazmisti gecen birisi onu arastir . Kim bilcek hap ictigini . Doktor kelimesi cikar cikmaz bu bana hakarettirr. Esnek falan dersin allah yardimcin olsun uzme kendini hersey olacagina varir su akar yolunu bulur.Maalesef hala ilk gece için bir çözüm bulamadım.kanama olmayacağı için eşim büyük bi ihtimalle doktora götürecek.doktorlar daha önce ilişki yaşamış diye bilgi verir mı? Düğünüme günler kaldı bir çözüm önerisi olan varmı?
İlk isin bu sayfadaki e mail adresini yok etmek olsun yıllar sonra karsina cikmasın umarim cok mutlu olursunuz. Napalim seninde basina bunlar gelmis Hic vicdan yapma kan arayan öküz kessin ondada var kan....Güncellemedir arkadaşlar. Yaptığım doğru değildi farkındayım ama mecburdum buna.Düğünüm pazar günü oldu.eşimde deneyimsizdi.Bugun birlikte olduk bi kaç gün bekledi.reglimin son günüydü bende kendimi kasınca bisey anlamadı.anladiysa bile bana hala bisey demedi gayette iyi davranıyor.Zaten öncesinde ilk birliktelik için internetten araştırma yapmış.beni zorlamadi.gercekten çok zor bi durum.Bi hata yapmadan önce bin defa düşünün.bi ömür bu vicdanla nasıl yaşarım bilmiyorum ama onun mutlu olması artık tek derdim
Ayni bende de hiç 1 damla bile olmadı. Eş gerçekten çok önemli aklına ufacık şüphe bile gelmediBende de hiiiic kan akmamisti ya tik yokdu
Aynen gülüm ya sagolsun hic de birsey sormadi söylemedi.. dedigin gibi es cok önemliAyni bende de hiç 1 damla bile olmadı. Eş gerçekten çok önemli aklına ufacık şüphe bile gelmedi
biraz baktım okudum . hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. aslındda çok haklısınız. bende emin değilim bazı şeyler için inşalahh ileride pişman olmamGüncellemedir arkadaşlar. Yaptığım doğru değildi farkındayım ama mecburdum buna.Düğünüm pazar günü oldu.eşimde deneyimsizdi.Bugun birlikte olduk bi kaç gün bekledi.reglimin son günüydü bende kendimi kasınca bisey anlamadı.anladiysa bile bana hala bisey demedi gayette iyi davranıyor.Zaten öncesinde ilk birliktelik için internetten araştırma yapmış.beni zorlamadi.gercekten çok zor bi durum.Bi hata yapmadan önce bin defa düşünün.bi ömür bu vicdanla nasıl yaşarım bilmiyorum ama onun mutlu olması artık tek derdim
kanama olmayacağı için eşim büyük bi ihtimalle doktora götürecek.