Kizlik zari kontrolu

Bunu bile bile evlenmen??

Diğer konularına da baktım.
Her şeyi geçtim, aylardır bu psikolojiyle yaşıyorsun. Hiç sağlıklı bir durum değil.
Madem öyle evlenme.

Bakire olup olmadığını anlamak için doktor olmak gerekmiyor. Eşin bunu görünce bile anlayacaktır. Ya dürüst ol ya da evlenme paran varsa yalanlar üzerine evlilik kur diktir

Doktor hasta gizliliği var ama hipokrat yemini de var. Doktor açık şekilde ilişkiye girildiği için artık orada olmayan zarı kocanıza esnekmiş gibi lanse ettirmez. İş doktora geldiğinde emin olun ki her şey ortaya çıkacaktır. Bu zamana kadar beklemiş olmanız kötü olmuş. Artık dikim de yapılamaz zaten. En iyisi itiraf etmek. Ya da doktora götürcem derse çıngar çıkarıp üste çıkmak. Ama karşınızdaki adam tecrübeliyse zaten beş dakika içinde anlayacak bakire olmadığınızı. Hiç kimse bakire gibi rol yapamaz. Tabii benim regl dönemini düğününe denk getiren arkadaşım kadar çakal değilse.

Gidip gelmeden kaynaklı olarak vajinanın iç duvarları hafifçe dışarı meyilleniyor ve yakından bakıldığında bile anlaşılacak şekilde altta adeta ikinci bir minik vajina katmanı oluşuyor. Öf çok uzun anlattım. İçin dışına çıkıyor kısacası. Kaba tabirle. Bu nedenle bakan herkes anında anlayabilir. İşin özü bu. Şekil değişikliği.

Maalesef hala ilk gece için bir çözüm bulamadım.kanama olmayacağı için eşim büyük bi ihtimalle doktora götürecek.doktorlar daha önce ilişki yaşamış diye bilgi verir mı? Düğünüme günler kaldı bir çözüm önerisi olan varmı?

Kan gelmiyor diye doktora goturmekmi? Nasil bir zihniyete sahip esiniz anlamadim?

Bugunde aklımdan geçtin K kurukuru3494 . Nişanlınla aranız nasıl normal olarak. Neden kan gelmedi vs derse zarın esnek olabileceğini okumuştum de sakinlikle.
[
Maalesef hala ilk gece için bir çözüm bulamadım.kanama olmayacağı için eşim büyük bi ihtimalle doktora götürecek.doktorlar daha önce ilişki yaşamış diye bilgi verir mı? Düğünüme günler kaldı bir çözüm önerisi olan varmı?
Yorumda bir arkadas regline getir demis mantikli gelmiyorsa bile dogum kontrol hapi kanama yapiyor yazmisti gecen birisi onu arastir . Kim bilcek hap ictigini . Doktor kelimesi cikar cikmaz bu bana hakarettirr. Esnek falan dersin allah yardimcin olsun uzme kendini hersey olacagina varir su akar yolunu bulur.

Güncellemedir arkadaşlar. Yaptığım doğru değildi farkındayım ama mecburdum buna.Düğünüm pazar günü oldu.eşimde deneyimsizdi.Bugun birlikte olduk bi kaç gün bekledi.reglimin son günüydü bende kendimi kasınca bisey anlamadı.anladiysa bile bana hala bisey demedi gayette iyi davranıyor.Zaten öncesinde ilk birliktelik için internetten araştırma yapmış.beni zorlamadi.gercekten çok zor bi durum.Bi hata yapmadan önce bin defa düşünün.bi ömür bu vicdanla nasıl yaşarım bilmiyorum ama onun mutlu olması artık tek derdim
İlk isin bu sayfadaki e mail adresini yok etmek olsun yıllar sonra karsina cikmasın umarim cok mutlu olursunuz. Napalim seninde basina bunlar gelmis Hic vicdan yapma kan arayan öküz kessin ondada var kan....

Güncellemedir arkadaşlar. Yaptığım doğru değildi farkındayım ama mecburdum buna.Düğünüm pazar günü oldu.eşimde deneyimsizdi.Bugun birlikte olduk bi kaç gün bekledi.reglimin son günüydü bende kendimi kasınca bisey anlamadı.anladiysa bile bana hala bisey demedi gayette iyi davranıyor.Zaten öncesinde ilk birliktelik için internetten araştırma yapmış.beni zorlamadi.gercekten çok zor bi durum.Bi hata yapmadan önce bin defa düşünün.bi ömür bu vicdanla nasıl yaşarım bilmiyorum ama onun mutlu olması artık tek derdim
biraz baktım okudum . hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. aslındda çok haklısınız. bende emin değilim bazı şeyler için inşalahh ileride pişman olmam

Back
X