Kızlık zarı lütfen yardımcı olun

bigarip3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2025
1
0
1
Merhabalar ablalarim ben 19 yaşındayım 16-17 yaşlarındayken bulunduğum şehirde çok ünlü bir şarkıcı şarkıcı demiyim de sanatçı diyeyim tarafından manipülasyon yoluyla tacize uğradım. Instagram'dan onları takip ediyordum Bir gün bana mesaj attılar bir gruptu grup üyelerinden bir tanesi benden hoşlandığını söylemişti. Ben zaten onları canlı olarak gördükten sonra takip almıştım neyse yaşımın küçük olduğunu fark ettiklerinden dolayı beni üç erkek bir olup manipüle etmeye başladılar saçma sapan tehditler saçma sapan düşüncelerle bir gün beni zorla dışarıda buluşmaya çağırdılar herkesin içindeydi buluşma neyse ondan sonra ben eve gitmek istediğimi söylediğim vakit benimle buluşan grubun üyesi beni arabayla eve bırakacağını söyledi geç olmuştu araba yoktu ben de tamam dedim arka koltuğa bindim ondan sonra arabayı kenara çekti bu sefer beni taciz etmeye başladı ben onu dövdüm o beni dövdü bayağı bogustuk neyse sonradan beni bayağı taciz etti hem yaşım küçüktü hem aklım ermiyordu hem de gücüm yoktu yani çok Şok olmuştum neyse beni taciz ederken pantolonumu indirdi ön ve arkaya beraber sürtüyordu ondan sonra hafiften bir şeyin biraz daha ileri götürse içime girecekmiş gibi olduğunu hissettim aslında içime girecekmiş gibi değil de dediğim gibi sanki bir şey girmeye çalışıyormuş gibi hissettim kendimi öne çektim bu sırada o şerefsizde her tarafımı batırdı boşalarak ondan sonra dönüp bana dedi ki ben içine girdim içi sıcaktı seni bozdum artık mecbur benimle olacaksın gibisinden ben tabii ağlayıp bağırıyordum ama o kendi çektikten sonra ben peçete ile kendimi sildiğim vakit hiçbir şekilde kan yoktu sadece psikolojik olarak mı bilmiyorum çok üzgündüm ve ağrı hissediyordum aslında Ağrı değil acı ve kirlenmişlik hissediyordum psikolojikmen her tarafım ağrıyordu kolumu kaldıracak gücüm yoktu ama dediğim gibi ne o ondan sonra ne de o an kanama vesaire olmadı. Ben o kişiye onu polise vereceğimi söyledim yine tehditlerle baş başa kaldım neyse ondan sonra dedim ki böyle pisliklerle uğraşmaya değmez ona dedim seni Allah'a havale ediyorum benden uzak dur neyse ondan sonra aradan yaklaşık biraz zaman geçti benim ciddi bir ilişkim var şu anda aileler tanıştı evlenmek istiyoruz ama benim kafam çok karışık düşündüğüm vakit kan gelmediği için Bir de içine tam girmediği için yani 0.3 santim bile girmedi ama dediğim gibi yaşım çok küçük olduğu için algılayamadım Bir de o sırada onunla boğustugum için fark etmedim ama girdiyse bile çok az girdiğini kendimi hemen çektiğimi biliyorum. Şimdi iki şey düşünüyorum ağrısa acısa bile o isteksizce tacize uğramanın verdiği şeydir sonuç olarak kanamadı bir yandan da diyorum ki acaba kanadı da kan akıp gitti arabaya falanmı bulaştı ama bu ihtimal bana düşük geliyor dediğim gibi çünkü hem tam girmedi hem de o içine girdim dediği an boşaldı ben hemen kendimi temizledim ve hiçbir şey yoktu ondan sonraki günlerde de bir şey yoktu Bir hafta falan sonraydı yanlış değilsem adet oldum o da adet olduğum belliydi yani. Bir yandan içimde bir korku var ya gerçekten girdiyse bozulduysa ben nasıl evleneceğim aslında dediğim gibi o kadar iğrenç bir olay ki o kadar iğrenç insanlar ki hiç muhatap bile olmak istemiyorum sizce bozulmuş mudur kızlık zarım o kadar kolay bozuluyor mu tam girmeden Bilen ablalarıma sormak istiyorum bir yandan da diyorum ki bozulmuş dahi olsa benim ne de olsa gerçek anlamda ilk cinsel ilişkim evlenince olacak yinede kanar diyorum ama bilmiyorum psikolojim bozuldu gerçekten

İlla kanama olacak diye yok . Esnek zar olabilir. Doktora gidin. En başında ailenize söyleseydiniz resmen boğuşmussunuz.
Hikâye mi gerçek mi bilmiyorum ama birçok kişi tecavüze uğruyor ama sessiz kaliyor. İnsansaniz tecavüz hikayesi atmazsiniz diye düşünüyorum

Dener görürsün biz nereden bilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…