Sebebi derken muyane nasil yapilir zor mu zarar verme ihtimali var mi biraz tedirginimBunun sebebi ne
Bu muayeneyi neden oluyorsunSebebi derken muyane nasil yapilir zor mu zarar verme ihtimali var mi biraz tedirginim
Bir doktora muayene oluyorsun neden zarar versin?Merhabalar kizlik zari muayenesi olmaya düşünüyorum doktor nasıl muayane ediyor zarar verme ihtimali var mi? Vajinadan Herhangi bir hastalık kapma ihtimali var mi? Doktor ayse daramaya muayene olmayı düşünüyorum nasıl bir doktor muayane olan var mı? Cevaplarınızı bekliyorum .yarın gidicem gitmeden Cevapları misiniz
Hiçbir doktor zarar vermez dimi korkum varBir doktora muayene oluyorsun neden zarar versin?
Niye bu kadar korkuyorsun?Hiçbir doktor zarar vermez dimi korkum var
Gözle muayene yapar. Spekulum falan sokmaz.Hiçbir doktor zarar vermez dimi korkum var
Durumu anlatırsınız jinekoloji doktoru zarar vermez endişe etmeyin.Merhabalar kizlik zari muayenesi olmaya düşünüyorum doktor nasıl muayane ediyor zarar verme ihtimali var mi? Vajinadan Herhangi bir hastalık kapma ihtimali var mi? Doktor ayse daramaya muayene olmayı düşünüyorum nasıl bir doktor muayane olan var mı? Cevaplarınızı bekliyorum .yarın gidicem gitmeden Cevapları misiniz
yok mastürbasyonla bir şey olmaz, vajina içine penis ya da sert bir cisim girmesi lazım.Masturmasyonla kızliga zarar verir mi ergenlik döneminde yastıkla yaptım kan gelmedi vajinada yanma batma kaşıntı akıntı yürürken zorlanma idrara çıkarken zorlanma oldu .kıyafet yoktu yani cisim girmeden olmaz diye dusunuyorum ama yinede şüpheliyim işte cevaplarınızı bekliyorum kızlar
Kesin mi gitmesem mi zaten gitmeye çekiniyorum. Vajinadaku şikayetlerim neden olmuşturyok mastürbasyonla bir şey olmaz, vajina içine penis ya da sert bir cisim girmesi lazım.
Siz yine gidin doktor ultrasonla karın kısmından yumurtalıklara bakar, enfeksiyon ya da başka bir sorun var mı görmüş olursunuz. Ama kızlık zarı için baktırmaya hiç gerek yok. Yanma ,batma, kaşıntı hala devam ediyorsa hazır randevu almışken gidin bence.Kesin mi gitmesem mi zaten gitmeye çekiniyorum. Vajinadaku şikayetlerim neden olmuştur
Teşekkür ederimSiz yine gidin doktor ultrasonla karın kısmından yumurtalıklara bakar, enfeksiyon ya da başka bir sorun var mı görmüş olursunuz. Ama kızlık zarı için baktırmaya hiç gerek yok. Yanma ,batma, kaşıntı hala devam ediyorsa hazır randevu almışken gidin bence.
Mantar filan olabilir gal8bSiz yine gidin doktor ultrasonla karın kısmından yumurtalıklara bakar, enfeksiyon ya da başka bir sorun var mı görmüş olursunuz. Ama kızlık zarı için baktırmaya hiç gerek yok. Yanma ,batma, kaşıntı hala devam ediyorsa hazır randevu almışken gidin bence.
Bu düşüncelerin için psikologa gitmen daha mantıklıEnfeksiyon veya mantardir Yani yırtılmadigımdan emin olabilir miyim kızlar İnternetten araştırdıgimda baskı ile yırtılma Olur demişler bu nasıl baskı bu nedenle şüphelerim dahada artti .Bu yüzden evliliği erteliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?