Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baskıdan kasıt vajina içine sert cisim.Böyle bişey olmadıysa endişe etmeye gerek yok ama gıt muayenenı ol için rahatlasın.Doktor zarar vermez bunu düşünmen bile yanlışKimse cevap vermiyor
Sert bir cisim kesinlikle olmadı.sadece yastık vardı.Baskıdan kasıt vajina içine sert cisim.Böyle bişey olmadıysa endişe etmeye gerek yok ama gıt muayenenı ol için rahatlasın.Doktor zarar vermez bunu düşünmen bile yanlış
Yinede kontrol ettir derken içim rahat etsin diyemi dediniz.yani yırtılma olmamış midir. Gitmesemde emin olabilir miyim sert cisim kesinlikle olmadı sadece yastık vardı.yani ben boşuna kuruntu mu yapıyorum .Yastıkla kızlık zarı bozulmaz sivri sert bi cisim içine girecek zedeleyecek birleşme kısmen de olsa olacak ki anca zarar versin korkmana gerek yok. Tahriş etmişsindir muhtemelen ama yine de gidip kontrol ettir sadece gözle muayene eder bişey temas edip zarar vermez. Daha dikkatli ol bidahakine
Araştırdım bazı hekimlerin baskı ile zarar göreceğini söyledikleri için şüpheye düştüm.Bende biliyorum.mantar enfeksiyon belirtilerini ama bazı hekimler kizlik zari yirtilinca da böyle belirtiler olduğunu yazmişlarYastığa sürtündünüz die görmediğiniz kızlık bozulma fikrine kapılıp muayene olmayı düşünüyorsunuz ama, elinizde sebebler varken enfeksiyon mantar fikrine kapılıp ınternetten bunu araştırmıyorsunuz öyle mi ? İnternete yanma kaşıntı falan yazınca enfeksiyon değil de , kızlık zarı kontrol ettirin mi diyor ne diyor . Acaba mı falan dedim ama sonraki yorumlarda Evlenmeyi erteliyorum dediğiniz yerde cahillik fışkırıyordu
Hangi hekim yazmış yastık baskısıyla yırtılacağınıAraştırdım bazı hekimlerin baskı ile zarar göreceğini söyledikleri için şüpheye düştüm.Bende biliyorum.mantar enfeksiyon belirtilerini ama bazı hekimler kizlik zari yirtilinca da böyle belirtiler olduğunu yazmişlar
evlenmeden önce bende bu tarz şeyler yüzünden heder ediyordum dünyayı kendime. bende küçükken bankın üstüne çıkıp yürümüştüm ve çok sert bir şekilde iki bacağımın arasına düşmüştüm. eve geldiğimde kanamam olmuştu ama küçüktüm ve ne olduğunu bilmiyordum önemsemeyip geçmiştim ancak büyüdükçe ve algılarım açıldıkça acaba düştüğümde kızlık zarıma bir şey oldu mu diye sürekli sorguluyordum fakat daha ergen olduğum için çok kafama takmıyordum. evlenmeye yakın iyice kafaya takmaya başlamıştım artık psikolojik bir destek almam gerektiğini düşünüyordum çünkü bu konuyu bu kadar kafaya takmam yanlıştı bunun farkındaydım ama kendime engel olamıyordum öncelikle kadın doğum uzmanına gidip muayene oldum hiçbir problem olmadığını söyledi doktor içim rahatlamıştı ve odasından mutlulukla çıkmıştım fakat mutluluğum kısa sürdü çünkü bu sefer de vajinadan adet zamanında gaz sesleri çıkar ya onu yaşamıştım ve yine aynı korkuyu yaşamaya başladım bu sefer kadın doğuma değil psikoloğa gitmeye karar verdim hayatımda verdiğim en doğru karardı gerçekten bazı şeyleri biz kafamızda büyütüyoruz ve kendimizi bunun gerçek olduğuna inandırıyoruz size tavsiyem öncelikle kadın doğum doktoruna gidin muayene olun çünkü kendimden biliyorum gitmedikçe her zaman bir şüphe olacak içinizde. sonrasında da psikoloğa gidin bu tabular yüzünden hayatımızı kadınlığımızı sorgular hale geliyoruz buna müdahale etmezsek bize dayatılan bu tabulara boyun eğmek zorunda kalıyoruz..Kızlar yorumlarınızı bekliyorum.cevap verenlere teşekkür ederim.
Çok haklısınız bu tabular yüzünden psikolojimiz bozuluyor.o muayeneye gitmeye cesaret edemiyorum .Bir defasında tüm cesaretimi zor bir şekilde toplayıp gittin doktor ben bu muayenesi yapmıyorum dedi.iki kerede randevu alıp iptal ettim . Teşekkür ederim yorumunuz içinevlenmeden önce bende bu tarz şeyler yüzünden heder ediyordum dünyayı kendime. bende küçükken bankın üstüne çıkıp yürümüştüm ve çok sert bir şekilde iki bacağımın arasına düşmüştüm. eve geldiğimde kanamam olmuştu ama küçüktüm ve ne olduğunu bilmiyordum önemsemeyip geçmiştim ancak büyüdükçe ve algılarım açıldıkça acaba düştüğümde kızlık zarıma bir şey oldu mu diye sürekli sorguluyordum fakat daha ergen olduğum için çok kafama takmıyordum. evlenmeye yakın iyice kafaya takmaya başlamıştım artık psikolojik bir destek almam gerektiğini düşünüyordum çünkü bu konuyu bu kadar kafaya takmam yanlıştı bunun farkındaydım ama kendime engel olamıyordum öncelikle kadın doğum uzmanına gidip muayene oldum hiçbir problem olmadığını söyledi doktor içim rahatlamıştı ve odasından mutlulukla çıkmıştım fakat mutluluğum kısa sürdü çünkü bu sefer de vajinadan adet zamanında gaz sesleri çıkar ya onu yaşamıştım ve yine aynı korkuyu yaşamaya başladım bu sefer kadın doğuma değil psikoloğa gitmeye karar verdim hayatımda verdiğim en doğru karardı gerçekten bazı şeyleri biz kafamızda büyütüyoruz ve kendimizi bunun gerçek olduğuna inandırıyoruz size tavsiyem öncelikle kadın doğum doktoruna gidin muayene olun çünkü kendimden biliyorum gitmedikçe her zaman bir şüphe olacak içinizde. sonrasında da psikoloğa gidin bu tabular yüzünden hayatımızı kadınlığımızı sorgular hale geliyoruz buna müdahale etmezsek bize dayatılan bu tabulara boyun eğmek zorunda kalıyoruz..
Çok haklısınız bu tabular yüzünden psikolojimiz bozuluyor.o muayeneye gitmeye cesaret edemiyorum .Bir defasında tüm cesaretimi zor bir şekilde toplayıp gittin doktor ben bu muayenesi yapmıyorum dedi.iki kerede randevu alıp iptal ettim . Teşekkür ederim yorumunuz içinevlenmeden önce bende bu tarz şeyler yüzünden heder ediyordum dünyayı kendime. bende küçükken bankın üstüne çıkıp yürümüştüm ve çok sert bir şekilde iki bacağımın arasına düşmüştüm. eve geldiğimde kanamam olmuştu ama küçüktüm ve ne olduğunu bilmiyordum önemsemeyip geçmiştim ancak büyüdükçe ve algılarım açıldıkça acaba düştüğümde kızlık zarıma bir şey oldu mu diye sürekli sorguluyordum fakat daha ergen olduğum için çok kafama takmıyordum. evlenmeye yakın iyice kafaya takmaya başlamıştım artık psikolojik bir destek almam gerektiğini düşünüyordum çünkü bu konuyu bu kadar kafaya takmam yanlıştı bunun farkındaydım ama kendime engel olamıyordum öncelikle kadın doğum uzmanına gidip muayene oldum hiçbir problem olmadığını söyledi doktor içim rahatlamıştı ve odasından mutlulukla çıkmıştım fakat mutluluğum kısa sürdü çünkü bu sefer de vajinadan adet zamanında gaz sesleri çıkar ya onu yaşamıştım ve yine aynı korkuyu yaşamaya başladım bu sefer kadın doğuma değil psikoloğa gitmeye karar verdim hayatımda verdiğim en doğru karardı gerçekten bazı şeyleri biz kafamızda büyütüyoruz ve kendimizi bunun gerçek olduğuna inandırıyoruz size tavsiyem öncelikle kadın doğum doktoruna gidin muayene olun çünkü kendimden biliyorum gitmedikçe her zaman bir şüphe olacak içinizde. sonrasında da psikoloğa gidin bu tabular yüzünden hayatımızı kadınlığımızı sorgular hale geliyoruz buna müdahale etmezsek bize dayatılan bu tabulara boyun eğmek zorunda kalıyoruz..
Hangi hekim yazmış yastık baskısıyla yırtılacağını
aslında bu muayene göründüğü kadar zor ve psikoloji bozacak bir muayene değil hatta bir çok kadın hymen yapısını merak ettiği için muayene olabiliyor bende çok gerilmiştim ama çok basit bir işlemdi hatta bitti mi bu kadar mı demiştimÇok haklısınız bu tabular yüzünden psikolojimiz bozuluyor.o muayeneye gitmeye cesaret edemiyorum .Bir defasında tüm cesaretimi zor bir şekilde toplayıp gittin doktor ben bu muayenesi yapmıyorum dedi.iki kerede randevu alıp iptal ettim . Teşekkür ederim yorumunuz için
bu arada kızlık zarı yırtılan bozulan bir şey değil sadece çevresinde ki ince damarların tahriş olmasından oluşan bir kanama geliyor. yok olmuyor veya yırtılmıyor bozulmuyor.. zarar görecek olsa benimkisi görürdü anlattığım gibi o kadar sert düşmüştüm ki üzerine oturamamıştım bile ama hiçbir problem yoktu
Bazılarının ki kolay yırtılabiliyormuşbu arada kızlık zarı yırtılan bozulan bir şey değil sadece çevresinde ki ince damarların tahriş olmasından oluşan bir kanama geliyor. yok olmuyor veya yırtılmıyor bozulmuyor.. zarar görecek olsa benimkisi görürdü anlattığım gibi o kadar sert düşmüştüm ki üzerine oturamamıştım bile ama hiçbir problem yoktu