• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlik zari muayanesi

Erkek kişisi oldugunu düşünüyorum hatta eminim ama ıspat edemem.işsiz işsiz şeykerle uğraşıyorsunuz

Çocukken arkadaşlarla oynarken elektrik direkleri olur ya çok yüksek olmasada düşmüştüm ve kanama olmuştu o ara doktora götürmüşler ama bi sorun çıkmamış. Anlatmak istediğim kanama olmasına rağmen hiç bir şey olmamış yastıkla bişey olacağını sanmıyorum. Fazla kuruntu yapıyorsunuz bence gitmek istiyorsanız gidin ama bence bi sorun yok.
Araştırdıgımda bisiklete binmekte ,baskidan,yırtılma olabileceğini söylüyorlar. İnsanın kafasını karıştırıyorlar.sizinde başınızdan böyle birşey geçmiş bir sorun olmamış ben çok kuruntu yaptım .Hep İnternette araştırdıgımda olabileceğini söyleyenler şüphelenmeye sebep oluyorlar .mantıken düşündüğümde cisim girmeden bir şey olamaz diye düşünüyorum. Teşekkürler

Yinede kontrol ettir derken içim rahat etsin diyemi dediniz.yani yırtılma olmamış midir. Gitmesemde emin olabilir miyim sert cisim kesinlikle olmadı sadece yastık vardı.yani ben boşuna kuruntu mu yapıyorum .
Kuruntu yapıyorsun bence ama için rahat edecekse git yinede sen bilirsin

Back
X