- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
eyide o zaman der kaza oldu die. Ya varya katil olmamak elde degil. Artik kizlar ceyizle beraber birde bekaret raporu görürsün bare kendini adam sanan adamlarda rahat etsin. Neyin korkuusu yahuu neyin korkusu... seyimin hesabini kime vercem. Ben bakireysen bunu ozel sayip kendimce saklamissam sende kendini ozel say gec kenara, ha yok ben biriyle daha birlikte olmussam ama sonuc olarak seni evlenecek adam die secmissem knendini daha ozel say gec dimi...off off . Ben bakireyim kendime gore cinsel iliskiyi evliligimin ilk gecesi yasamak istedim. 9 senelik sevgilimde buna saygi duydu biz ilk gecemizi ozel kilmak icin sabrettik. Ama o gece kan gelmezse ben nabarim die düşünmüyorum hic... onun esnek olabilecegibi, bazi kadinlarinkinin dogumda yirtildigini bilemeyecek kadar cahilse esim,bu kadar cevre baskisina kapilmissa,benim bunca senelik emegimi afedersin ama seyimdeki kanla ölçecekse gozumu kirpmam o gece bırakırım onu. Ki bu evlilik icin ne emekler vermsken... yapmayalim iste. Biz veriyoruz erkeklere bu rahatligi. Seyimizin derdini cekme hakkını buluyorlar kendilerinde. Vermeyin bu hkki onlara....Dayısı yengesini kan gelmedi diye doktora götürmüş. Ben de bunları söyledim ama korku büyük.![]()